Setari Cookie-uri

Johnny Depp, găsit inconștient într-o cameră de hotel din Budapesta. Trupa sa a anulat mai multe concerte

Înainte de concertul pe care trupa sa, Hollyood Vampires, trebuia să îl susțină în Ungaria, Johnny Deep a fost găsit inconștient în camera de hotel. Care este starea de sănătate a artistului?

Johnny Depp, actorul cunoscut pentru rolurile sale din seria "Pirații din Caraibe", a fost implicat într-un incident nefericit în timpul turneului european al trupei în care cântă, Hollywood Vampires. În data de 16 iulie, concertul programat la Budapesta, a fost anulat în ultima clipă din cauza unor "circumstanțe neprevăzute".

Reprezentanții trupei au declarat că toți membrii sunt în "siguranță și sănătoși", însă acest lucru nu a putut șterge deamăgirea fanilor cu privire la anularea în ultima clipă a concertului.

Conform unor surse din presa ungară, Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel, chiar înainte de începerea concertului.

Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap că ar putea exista o problemă. Mai ales că membrii trupei testaseră instalaţia de sunet, care fusese pregătită pentru după-amiază. Nimeni nu s-a gândit la că Johnny Depp nu ar participa, microfonul său fusese montat de un membru al staff-ului, dar acest lucru nu este neobişnuit pentru astfel de vedete', a declarat un plasator pentru tabloidul maghiar Blikk.

Citește și:

Tabloidele din Ungaria au scris că Johnny Depp a fost găsit inconștient și la fața locului s-a deplasat un medic.

Tot ce am auzit este că Depp a fost surescitat, nici măcar nu a putut părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult decât un simplu exces de star rock', a spus o sursă din stafful hotelului, potrivit news.ro

Trupa Hollywood Vampires a anulat și concertul din Slovacia

În data de 20 iulie, trupa Hollywood Vampires ar fi trebuit să susțină un concert în Slovacia, însă din păcate, și acest eveniment a fost anulat. Potrivit unui comunicat oficial emis de trupă, motivul anulării a fost legat de locul considerat "nesigur" și "incomplet" pentru desfășurarea spectacolului.

Citește și:

Trupa este foarte supărată de această recentă şi nefericită întorsătură a evenimentelor şi speră să revină atunci când programul o va permite', a transmis Hollywood Vampires.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.