Setari Cookie-uri

Ruj de Craciun

92% din femeile care folosesc produse de make-up realizeaza importanta rujului in machiajul de zi cu zi. Niciuna din ele nu ar renunta la acesta.

92% din femeile care folosesc produse de make-up realizeaza importanta rujului in machiajul de zi cu zi. Niciuna din ele nu ar renunta la acesta.

Rujul reuseste de fiecare data sa ofere acele lipsuri pe care le avem la buzele noastre. Fie ca este vorba de hidratare, de aspectul de buze pline ori avem nevoie sa reducem semnele trecerii timpului asupra pielii noastre, rujul ne vine in ajutor.

In orice machiaj accentul trebuie sa cada ori asupra ochiilor ori asupra buzelor. De cele mai multe ori accentul cade pe frumusetea buzelor, pentru ca este mult mai usor de realizat acest lucru.

Rujul nu mai reprezinta un produs de make-up pe care sa-l scoatem frumusel din dulapiorul cu tot felul de cosmetice doar cand este vreun eveniment special si necesitam un machiaj desavarsit, rujul a devenit o necesitate. Intotdeauna buzele ingrijite vor atrage privirile. Insa nu trebuie sa uitam ca si buzele necesita o ingrijire(strugurel, gloss, ruj,balsam)! De cele mai multe ori ne dorim un singur produs cu adevarat bun, fara a mai achizitiona si altele. Buzele se pot deshidrata foarte usor din cauza soarelui, vantului ori pentru ca nu consuman apa. Rujul pe care il folosim ar trebui sa fie hidratant si sa aiba filtru impotriva razelor solare. Asa cum tenul nostru ar nevoie zilnic de protectie impotriva razelor solare asa si buzele noastre au nevoie sa fie protejate impotriva expunerii prelungite la soare ce poate cauza aparitia ridurilor.

Nu uita sa foloseste produse cu factor de protectie anti-UV si in acest sezon pentru ca desi soarele sta ascuns, razele sale pot dauna tenului. In plus, reflectia acestora in zapada pot duce la un efect amplificat.

Cum se alege rujul

Exista machiaj de zi si machiaj de seara. Pentru a sti cum alegem rujul trebuie sa stim ca nuantele deschise(roz deschis, piersica etc)sunt destinate unui machiaj de zi. In ceea ce priveste tonurile tari (rosu aprins, maro, visiniu etc) acestea sunt rezervate pentru evenimnete speciale si in general pentru un machiaj de seara.

In ceea ce priveste variantele de ruj exista: luciuri pentru un aspect tineresc, natural ori glamour, rujuri mate care s-ar potrivi unui machiaj la o tinuta office in ceea ce priveste rujurile cu sclipci acestea sunt numai iesiri in club, discoteca etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.