Organismul nostru insa stie mai bine cat de benefice ii sunt ciresele, de aceea indragim atat de mult gustul acestor fructe!

Ciresele – bogate in vitamine, minerale si antioxidanti

Ciresele au un continut ridicat in antioxidanti, substante active care activeaza inima, rinichii, precum si in vitamine (vitamina A, vitamine din complexul B, vitamina C, vitamina K, vitamina E) si in minerale (potasiu, sodiu, magneziu, fier etc.).

Ciresele contin cel mai puternic antioxidant al naturii – resveratrolul, facand parte din grupul “alimentelor mov” (afine, mure, zmeura, capsune, struguri negri etc.).

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Ciresele - 10 BeNeficii pentru sanatate si frumusete

Ciresele NU ingrasa- sunt recomandate in curele de slabire si detoxifiere

Ciresele se numara printre alimentele cu calorii negative, adica acele alimente pentru metabolizarea carora organismul consuma mai multe calorii decat cele ingerate.

Sunt astfel recomandate in curele de slabire si de detoxifiere din timpul verii.

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: