Multe femei nu isi cunosc suficient de bine corpul in timp ce altele ajung sa refuze sa se cunoasca din cauza defectelor. Idealul feminin este departe de a disparea din lumea noastra, creand panica, insecuritate si gelozie in randul femeilor.

In timp ce vedetele sunt retusate, modificate si perfectionate in Photoshop, noi refuzam sa ne acceptam defectele, fiindu-ne teama ca sunt atat de mari incat nimeni nu ne-ar mai iubi. Dar ce inseamna defecte? In timp ce pentru unii barbati femeile slabe scandura sunt iubite perfecte, altii prefera femeile plinute, cu forme si fund apetisant. Unii barbati adora sanii minusculi (gen mere sau chiar nuci), in timp ce altii isi clatesc ochii cu decoltee adanci, la care chiar si cele mai voluminoase sutiene nu reusesc sa tina in frau sanii imensi si buclucasi.

Astea fiind spuse, care este idealul feminin? Parerile sunt impartite, insa viata noastra depinde tot de mass media, lumea fashion si parerea altora. De ce nu putem sa ne iubim, sa ne acceptam asa cum suntem si sa invatam sa ne respectam ca femei? De ce intotdeauna gasim ceva de schimbat, ceva de urat si ceva de ignorat?

Foto: Shutterstock

"Ahh, vreau sa imi pun silicoane, am sanii prea mici", "Imi urasc burta, este plina de grasime", "Refuz sa ma mai uit la fundul meu, este atat de mare incat nici nu vreau sa il mai vad".

Care mai este viata ta... sexuala?

Multe femei refuza sa faca sex, fiindu-le teama ca partenerii vor observa celulita de pe coapse, aripioarele din lateral, sanii lasati sau grasimea de pe abdomen. Nu stiu cate dintre noi stau si analizeaza corpul barbatilor in timpul sexului. Ei de ce ne-ar analiza pe noi?

Unde este pasiunea de care avem nevoie pentru a mentine o relatie pe linia de plutire? Ce s-a intamplat cu femeile sigure pe ele care puteau conduce chiar si lumea? Luati-o ca exemplu pe Marilyn Monroe, un adevarat simbol de frumusete si senzualitate. Niciodata slaba, mereu durdulie si cu celulita, insa intotdeauna un sex simbol. Cu sani mari, celulita la vedere, burtica si aripioare, actrita continua sa fie una dintre cele mai sexy femei din toate timpurile. Secretul ei? Siguranta si increderea in propria persoana. Marilyn stia cum sa isi ascunda defectele, folosind mici trucuri pentru ca lumea sa ii poata observa numai calitatile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: