Setari Cookie-uri

20 de practici antistres pentru o viata mai frumoasa

Moduri de a-ti relaxa mintea si trupul: cheile unei existente mai usoare si mai frumoase

11. Fa ordine! Dezordinea poate fi de-a dreptul sufocanta: o casa ordonata este mult mai primitoare decat una prin care pare ca a trecut Katrina. A face curatenie este un proces foarte multumitor, daca in tot timpul "fenomenului" i te dedici in totalitate si te gandesti la cat de confortabila si bine mirositoare va fi casa ta dupa aceea. Elizabeth Scott a observat si ea beneficiile curateniei si ale acestei actiuni.

12. Crosetatul – lucrul manual nu este doar o sarcina pentru femeile casnice, ci si o foarte buna metoda antistres, pentru ca te ajuta sa iti focusezi atentia pe altceva in afara problemelor zilnice care-ti dau batai de cap.

13. Da frau liber imaginatiei si ocupa-te de orice pasiune ai avea: desen, literatura, dans, muzica, gatit, machiaj, manichiura, redecorare, fotografiere. Daca nu ai una, incearca o pasiune de-a altcuiva (este unul dintre putinele bunuri ale celorlalti pentru care nu te condamna nimeni daca il furi).

Citește și:

14. Alimentatia este si ea foarte importanta. Fructele si lactatele ar trebui sa aiba un loc prioritar in dieta ta. Puncte bonus au bananele, polenul, germenii de grau, patrunjelul, fisticul si migdalele, iar vanilia este considerata afrodisiac cerebral. Include in dieta si produse ce contin cofeina, cum sunt cafeaua, ciocolata, cacao si nelipsitul ceai verde.

15. Mergi intr-un loc inalt si priveste cerul: este pe zi ce trece mai frumos!

16. Du-te undeva in aer liber sau intr-o camera cat mai bine izolata fonic si tipa sau canta cu toata inima.

17. Du-te in parc sau in padure si stai intinsa pe iarba. Citeste o carte, bea o cafea sau stai, pur si simplu.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.