Setari Cookie-uri

4 Trucuri pentru a dormi toata noaptea ca un bebelus

Am gasit cateva trucuri simple dar eficiente pentru relaxarea musculaturii spatelui astfel incat sa adormim mai repede si sa avem parte de relaxare pentru a ne incarca bateriile pentru urmatoarea zi. 

2. Picioarele pe perete

Aceasta pozitie presupune sprijinirea picioarelor de perete si concentrarea asupra respiratiei, permitand plamanilor sa fie saturati cu oxigen inainte de a merge la culcare.

Cum se face: Pune o perna langa perete si asaza-te cu fesele pe ea, cat mai aproape de perete. Ridica picioarele pe perete. Lasa bratele libere in lateral si incearca sa iti deschizi pieptul. Relaxeaza-te si respira calm. Ramai in aceasta pozitie timp de 1-2 minunte, apoi coboara-ti picioarele.

foto: juliawhite, Shutterstock

3. Exercitii pentru muschii coloanei vertebrale

Acest tip de exercitii iti permit sa iti relaxezi in profunzime muschii spatelui.

Exercitiul consta in doua etape:

Pasul 1: Stai pe spate si pune cate un prosop rulat sub talie si zona gatului. Desparte usor picioarele, stand cat mai relaxata si misca-le dintr-o parte in alta. In acelasi timp, misca-ti putin si capul fara a iti tensiona gatul si spatele. Poti face acest exercitiu timp de un minut.

Citește și:

Pasul 2: Stai pe burta, cu bratele in lateral, cu picioarele asezate pe pat. Pune o perna sau un prosop sub fruntea ta. Misca-ti picioarele dintr-o parte in alta si incearca sa simti cum intreg corpul se relaxeaza. Poti face acest exercitiu timp de un minut.

foto: juliawhite Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.