Setari Cookie-uri

Karma negativa in viata ta – invata cum sa-ti schimbi destinul!

Karma este de multe ori neintelesa. Karma s-ar traduce pe scurt in cauza si efect. Orice gand, orice actiune devin cauze care aduc dupa ele efecte.

Cu karma negativa in viata ta nu e de glumit! Karma este un concept complex si de multe ori inteles gresit. Pe scurt, karma inseamna legea cauzei si a efectului. Daca ai observat ca esti “insotita” de o karma negativa in viata ta, citeste mai jos sfaturile de la Beliefnet, despre cum sa-ti schimbi destinul!

foto interior si prima pagina: Maksimilian, Shutterstock

ABC-ul karmei – cum functioneaza karma negativa in viata ta?

Karma este de multe ori neintelesa. Karma s-ar traduce pe scurt in cauza si efect. Orice gand, orice actiune devin cauze care aduc dupa ele efecte. De multe ori incercam sa simplificam karma. Si de multe ori am auzit vorbindu-se despre karma sub forma “ochi pentru ochi”. Daca lovesti pe cineva, vei fi lovit.

Si totusi, karma inseamna mult mai mult. Karma este o balanta energetica. Karma poate exista si la nivel de individ si la nivel de grup ori sistem. Orice gand, orice acitune creeaza energie care se propaga in timp si spatiu. Aceasta energie – fie pozitiva, fie negativa – se intoarce. Atunci cand esti constienta de legea cauzei si a efectului, poti “controla” karma ta.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.