Setari Cookie-uri

Advertorial Caius Covrig, declarație tranșantă despre hate-ul care a devenit trend pe TikTok

Caius Covrig, tânărul afacerist român premiat de Barack Obama, este extrem de activ și pe TikTok, acolo unde le arată urmăritorilor lui bucăți din viața lui reală. Însă, obișnuiește și are în vedere să transmită și mesaje cu potențial educativ, încercând, astfel, să vină în sprijinul celor care-și doresc să se dezvolte din toate punctele de vedere. Prezența lui în mediul de socializare este un succes, urmăritorii se implică activ în discuții pe marginea subiectelor pe care le propune, doar că, zilele acestea, parcă, mai mult ca oricând, afaceristul s-a lovit valul de hate care pare că e deja un trend în online.

Ce spune Caius Covrig despre toată situația?

Pentru că-și dorește să tragă un semnal de alarmă puternic, vizavi de acest val de ură pe care-l consideră totalmente contraproductiv, ba chiar periculos având în vedere că publicul specific de pe Tik Tok este unul încă în formare, adolescenții fiind cei care, în mod special, își iau informațiile de aici, Caius Covrig a decis ca astăzi să transmită un mesaj tranșant legat de acest subiect.

„Știți ce m-au învățat pe mine părinții mei de când eram mic? Să nu fiu în viața mea invidios și să nu doresc răul nimănui, și asta vă recomand tuturor. Este foarte important să înțelegeți că noi, ca oameni, ne hrănim cu energiile altor oameni. Noi trăim după premisa că eu ce eman, aia atrag. Prefer să eman iubire, încurajare, motivație, apreciere, respect, educație, pentru că asta îmi doresc să mi se întoarcă, iar în lumea aceasta, vă spun un lucru, karma funcționează știți și voi zicala. Eu am ales ca în viața asta să nu fac niciodată rău nimănui și să iubesc cât de mult se poate, și asta vă recomand tuturor. Iubiți și lăsați-vă să fiți iubiți. Vă pup pe toți și vă doresc o zi minunată!”, a transmis Caius Covrig.

Cumva, avem de apreciat și de menționt că afaceristul vorbește din proprie experiență, pentru că, de-a lungul timpului, nu a fost ferit de mesaje mai puțin plăcute în vreun fel.
De ce este faimos Caius Covrig, te-ai întreba?

Pentru că este milionar la 27 de ani, iar asta face ca viața lui să crească interesul opiniei publice.
Pentru că este un om de afaceri care a investit sume impresionate de bani în turismul românesc, iar acest fapt este recunoscut nu doar aici, cât și în America.
Pentru că este printre sportivii de mare valoare a României, fost baschetbalist care a obținut succes și performanță sportivă în America, pe forțe proprii, după ce, la 13 ani, și-a luat lumea și cariera în mâini și a început să scrie istorie.
Pentru că-și dorește să dea din experiența lui, din toate cele învățate de-a lungul situațiilor în care a fost anturat profesional, celor care își doresc să învețe.
Desigur, toate acestea nu l-au ferit pe Caius de nedreptăți, hate, preconcepții care nu l-au plasat nu neapărat în cele mai comode situații, însă, peste toate, tânărul antreprenor a reușit să treacă peste asta și pentru că, într-o oarecare măsură, a învățat să folosească eficient tot ce i-a dat și oferă viața.

„Oamenii aruncă direct cu hate asupra oamenilor de succes. Când ajungi la un anumit nivel, este absolut normal să existe și hate, pentru că oamenii nu se iau de cei care nu fac ceva notabil, ci de aceia care fac cu adevărat succes. Eu mă hrănesc cu acest hate, pentru că îmi demonstrează că rezultatele mele sunt vizibile. Eu am învățat să respect oamenii, nu să mă iau de viața lor, pentru că educația se vede și manifestă prin caracterul uman, nu prin comentarii fără vreun scop notabil. Și pentru că îmi văd degajat de activitățile mele, probabil, pe unii îi deranjează. Însă, după cum este și o vorbă, gura lumii nu o astupă nimeni. În cele din urmă, eu sunt mândru de mine însumi și de toate realizările de până acum, și aștept cu nerăbdare să mă ocup viitoarele mele proiecte.”, declară Caius Covrig.


Kudika
25 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.