Setari Cookie-uri

16 motive pentru care casnicia rezista in timp: sfaturi de la o femeie casatorita de 25 de ani!

Exista cupluri norocoase. Exista barbati si femei care s-au gasit in toata lumea aceasta! Insa casnicia rezista in timp doar daca iti gasesti sufletul pereche?

Casnicia rezista in timp si peste 25 de ani? Ei bine, da! Daca esti intr-un mariaj si sunteti intr-un moment mai greu, daca tocmai te-ai despartit de iubit si nu mai ai incredere in iubire, descopera ce are de zis o femeie casatorita de 25 de ani!

foto interior si prima pagina: Hrecheniuk Oleksii Shutterstock

Exista cupluri norocoase. Exista barbati si femei care s-au gasit in toata lumea aceasta! Insa casnicia rezista in timp doar daca iti gasesti sufletul pereche?

Nancy Roman, blogger si scriitor, spune 16 de motive pentru care casnicia rezista in timp. Motive pentru care ea si sotul ei sunt inca impreuna dupa 25 de ani de cand au spus “da”. Motive pentru care inca se iubesc si se sustin.

Cum poate un mariaj sa reziste cand suntem oameni diferiti? Cand ne enervam reciproc? Nancy Roman spune pe Huffington Post secretul: casnicia rezista in timp daca aplici o filozofie castigatoare in orice aspect al vietii: focuseaza-te pe ceea ce este bun si lasa tot ce este rau “sa se spele”!

Citește și:

Casnicia rezista in timp daca…

Partenerul de viata este alaturi de tine, este atent si te ajuta

Nu iti place sa conduci sau sa parchezi? Daca sotul tau este atent cu tine si face tot ce tie nu-ti e la indemana, sansele ca relatia voastra sa dureze sunt mai mari.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.