Setari Cookie-uri

Denisa Nechifor dezvăluie de ce nu a cerut niciodată pensie alimentară de la tatăl fiicei sale

Denisa Nechifor a mărturisit motivul pentru care nu a dorit să ceară pensie alimentară de la tatăl fiicei sale.

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 9 ani și au devenit părinții unei fetițe minunate numite Rania. Deși s-au despărțit, relația lor a rămas una bazată pe prietenie și respect reciproc. Recent, Denisa a dezvăluit un aspect sensibil al vieții lor de după separare, în special în ceea ce o privește pe fiica sa.

Rania, fiica lor în vârstă de 15 ani, este un motiv de mândrie pentru amândoi părinții. Cu toate acestea, responsabilitatea creșterii ei a căzut în principal pe umerii mamei, Denisa Nechifor, care a construit o relație strânsă cu fiica ei. Despre decizia de a nu cere pensie alimentară de la fostul fotbalist, Denisa a spus că a lăsat decizia în mâinile lui Adrian Cristea, permițându-i să ofere Raniei susținerea financiară pe care o consideră potrivită. Motivul acestei alegeri a fost dorința că fiica lor bsă beneficieze de prezența și sprijinul ambilor părinți, indiferent de circumstanțe.

Citește și:

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, a declarat Denisa Nechifor pentru Click.

Denisa Nechifor a subliniat că Rania este o fată liniștită și preocupată de școală, fiind în prezent elevă în clasa a IX-a.

„Rania are 15 ani și jumătate, nu știu este absolut incredibilă. Cel mai frumos dar pe care l-am primit de ziua mea au fost telefoanele prietenilor mei, de a doua zi după petrecere. Ei nu o mai văzuseră pe Rania de ceva timp și m-au sunat să mă felicite pentru modul în care este Rania, modul în care-și exprimă dragostea față de părinți, pentru modul în care arătă.

Este o fată finuță, o fată absolut normală, care nu-mi pune absolut nici o problemă. A intrat la liceul la care și-a dorit. Este în clasa a IX-a la Liceul Caragiale. A avut anul trecut examen, a intrat cu bursă de merit, a terminat cu nota 9,50. A făcut și gimnaziul tot acolo.

Citește și:

Acum adolescența la copii începe mai devreme, pe la 12-13 ani. O să vedem și după 16 ani ce va fi, dar nu am mari emoții cu ea. E un copil liniștit, cred că Dumnezeu le așează așa cum trebuie”, a mai spus Denisa Nechifor.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.