Setari Cookie-uri

Cum putem trece peste o perioadă de schimbare din viața noastră

Cu cat crestem intervin din ce in ce mai multe schimbari in viata noastra si atunci le resimtim cel mai mult pentru ca atunci suntem mai constienti de ceea ce ni se intampla. Aceste schimbari, chiar daca sunt in bine, ne afecteaza intr-un fel sau altul si ne induc o stare de confuzie. Oamenii sunt atrasi de nou insa le este si frica de el.

Cred că fiecare dintre noi trece la un moment dat printr-o schimbare majoră în viață. Fie se mută într-o altă țară, își găsește un alt job, își întemeiază o familie, trece peste un divorț sau orice altceva.

foto interior si prima pagina: Wonderful Future World Shutterstock

Aceste schimbări sunt uneori inevitabile, neplăcute de cele mai multe ori, însă cu siguranță ne pot aduce beneficii dacă suntem dispuși să primim totul exact așa cum este.

Cu cât creștem intervin din ce în ce mai multe schimbări în viața noastră și atunci le resimțim cel mai mult pentru că atunci suntem mai conștienți de ceea ce ni se întâmplă. Aceste schimbări, chiar dacă sunt în bine, ne afectează într-un fel sau altul și ne induc o stare de confuzie. Oamenii sunt atrași de nou însă le este și frica de el.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.