Setari Cookie-uri

5 semne surprinzătoare că cineva te iubește cu adevărat

Nu vorbim doar despre iubirea de cuplu, ci despre toate tipurile de iubire. Sunt persoane care își afișează sentimentele diferit, așa că uneori poate fi dificil să îți dai seama dacă cineva te iubește, mai ales când nu face să pară evident. 

Nu eșți sigură că o persoană la care ții te iubește? Poate că ești într-o relație de iubire, însă el nu a spus încă acele cuvinte magice. Poate că ești într-o relație de prietenie, însă nu îți dai seama dacă persoana de lângă tine te iubește cu adevărat. Nu vorbim doar despre iubirea de cuplu, ci despre toate tipurile de iubire. Sunt persoane care își afișează sentimentele diferit, așa că uneori poate fi dificil să îți dai seama dacă cineva te iubește, mai ales când nu face să pară evident.

foto interior si prima pagina: masan4ik, Shutterstock

Uneori, acțiunile pot vorbi mai tare decât cuvintele și este posibil să demonstreze adevărul doar prin afișarea unor semne nonverbale. Iată care sunt acestea:

1. Modul în care te privește

Citește și:

Un semn important că cineva (partener de cuplu, membru al familiei, prieten foarte drag, coleg de muncă apropiat) ține cu adevărat la tine este prin contactul cu ochii. Acesta este un semn nonverbal care poate însemna foarte mult și poate dezvălui sentimente profunde.

2. Își dorește să aibă grijă de tine

Dacă se grăbește să aibă grijă de tine, să te protejeze de rele, să te ajute atunci când nu te simți bine, nu trebuie să te mai îndoieșți de iubirea pe care ți-o poartă.

De asemenea, dacă îți pune întrebări pentru a vedea cum te simți și dacă ai nevoie de ceva, trebuie să înțelegi că acesta ține enorm la tine, vrea să fii bine și să te vadă fericită.

Cineva care iubește o altă persoană își va dori să aibă grijă de aceasta, să se asigure că totul este în regulă în viaț sa și să fie acolo când trebuie să fie.

Citește și:

3. Îți respectă spațiul personal

Dacă ai nevoie de spațiu personal, acesta ți-l va oferi; te va asculta, va înțelege că trebuie să fii singură și va respecta dorința ta. În plus, va încerca să fie la distanță de tine și nu te va bombarda cu mesaje și telefoane non stop însă, în același timp, va găsi o modalitate de a te face să înțelegi că îți este alături și că atunci când vei avea nevoie de el te va ajuta.

Când cineva știe că ai nevoie de timp, chiar dacă este vorba de câteva ore sau de câteva zile, va înțelege și îți va respecta decizia - un semn important că ține din toată inima la tine.

4. Îți cere sfatul

Dacă cineva te iubește, în mod cert va crede în ceea ce spui (părerea ta contează foarte mult) și va dori mereu să îi dai sfaturi înainte de a lua deciziile cu adevărat importante.

Citește și:

Indiferent de situație, atunci când se va afla în fața unui obstacol sau a unei hotărâri majore, va avea nevoie de ajutorul tău pentru că știe că sunteți pe aceeași lungime de undă și aproape că gândiți la fel.

5. Își exprimă emoțiile

Pentru unele persoane poate fi greu să exprime ceea ce simt cu adevărat; dacă încearcă să își exprime emoțiile, chiar dacă va dura ceva timp, ar putea fi vorba despre iubirea adevărată.

Ce poți face pentru a facilita această situație: spune-i mai des ceea ce simți, exprimă-ți emoțiile și sentimentele, discută deschis despre cât de fericită eșți alături de el/ea.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.