Setari Cookie-uri

Draga mea, esti mai puternica decat crezi. Problema este ca inca nu iti dai seama de acest lucru 

Cum sa nu fii puternica? Ai trecut prin adevarate furtuni. Ai depasit cele mai dificile obstacole. Ai supravietuit celor mai grele lupte. De fiecare data ai gasit puterea de a te ridica de la pamant si de a merge mai departe. Esti aici si continui sa lupti. 

Scapa de aceasta parere pe care o ai despre tine. Tu esti incredibila. Esti puternica. Esti curajoasa. Esti plina de speranta. Esti dornica de viata. Indiferent de situatie, tu reusesti sa te descurci si sa gasesti o cale pentru a rezolva probleme, pentru a trece peste piedici, pentru a urma calea destinului tau.

Asadar, nu mai astepta pana maine pentru a incepe sa iti urmezi visuriel. Nu exista niciun motiv pentru care sa mai amani implinirea dorintelor tale. Acum trebuie sa faci primul pas catre o viata asa cum iti doresti. Aminteste-ti, trebuie sa incepi de undeva... cu ceva. Nu este musai sa faci un pas urias, care sa iti schimbe viata. Incepe cu ceva micut catre un viitor mai frumos. Si incepe chiar de acum.

Invata sa fii mandra de tine pentru ca ai reusit sa fii unde esti acum. Toate luptele duse te-au transformat, te-au schimbat, te-au modelat si te-au ajutat sa devii persoana care esti astazi. Mai puternica ca niciodata, gata sa mute muntii pentru a obtine ceea ce isi doreste. Nu mai cauta sustinere in oamenii din jurul tau, crede cu tot sufletul si cu toata inima in tine si continua-ti drumul. Acum se incheie un capitol si incepe altul - unul mai frumos, mai interesant, mai stralucitor.

Citește și:

Ai atat de mult potential ascuns in tine, meriti sa il explorezi. Nu trebuie sa stai si sa visezi cu ochii deschisi la ceea ce ai putea face in viitor. Poti lua masuri chiar acum. Poti face orice iti doresti sa faci... si poti face asta chiar de astazi.

foto main Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.