Setari Cookie-uri

În căutarea iubirii adevărate: Nu te mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți

Ai răbdare și continuă să crezi în frumusețea și puterea iubirii adevărate. Nu te grăbi să îți alegi partenerul de viață doar pentru că îți este frică de singurătate sau pentru că simți presiunea timpului. Când va veni momentul potrivit, vei ști. Vei simți în inima ta că acel om este persoana cu care îți dorești să împărtășești fiecare clipă din viața ta.

Draga suflet frumos,

Astăzi, îți adresez cuvintele mele cu toată dragostea și înțelegerea din lume. Îmi doresc să îți împărtășesc un gând puternic, pe care sper că îl vei primi cu brațele deschise: nu te mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți de la un partener de viață.

Știu că poate fi tentant să accepți mai puțin decât visezi, să te așezi pentru ceva care pare "suficient" sau "destul de bun". Dar tu, draga mea, meriți totul. Meriți o iubire care să îți hrănească sufletul, să te facă să zâmbești în fiecare dimineață și să te facă să te simți în siguranță și înțeleasă în fiecare clipă.

Așa că îți spun acum: ai răbdare. Ai răbdare și continuă să crezi în frumusețea și puterea iubirii adevărate. Nu te grăbi să îți alegi partenerul de viață doar pentru că îți este frică de singurătate sau pentru că simți presiunea timpului. Când va veni momentul potrivit, vei ști. Vei simți în inima ta că acel om este persoana cu care îți dorești să împărtășești fiecare clipă din viața ta.

Citește și:

În timp ce aștepți, folosește această perioadă pentru a te descoperi pe tine însăți, pentru a-ți crește încrederea și pentru a-ți alimenta pasiunile. Când te împlinești pe tine însăți, vei atrage către tine oameni care te vor aprecia și te vor iubi pentru cine ești cu adevărat.

Nu uita niciodată că meriți să fii iubită cu toată intensitatea și devotamentul din lume. Fii curajoasă și nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți. Când iubirea adevărată va veni în viața ta, vei ști că aștepți pentru ceva cu adevărat special.

Cu toată dragostea și încrederea,

Un alt suflet care a știut să aștepte.

foto main Canva.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.