Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 12-18 decembrie

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână plină de iarnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână din decembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine. Chiar dacă ascult sfaturile pe care le primesc de la oamenii dragi mie, de data aceasta aleg să mă las condusă de intuiție pentru că sufletul meu este singurul care știe de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de orice sentiment negativ pe care îl am în aceste momente. Pe măsură ce îmi schimb gândurile, lumea din jurul meu se schimbă și ea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața mă susține. Viața m-a creat pentru a fi împlinită. Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt gata să mă eliberez de credințele vechi şi negative. Ele sunt doar gândurile care îmi stau în cale. Noile mele gânduri sunt constructive şi mă împlinesc.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să fiu o prioritate pentru mine. Învăț să mă respect, să am grijă de mine și să devin cea mai bună prietenă a mea. Eu contez. Sufletul meu contează. Mă aleg zi de zi, clipă de clipă.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața este așa cum este. În această săptămână învăț să o accept. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să îmi văd viața mișcându-se în direcții diferite, toate fiind în mod egal la fel de bune. Unele lucruri sunt chiar mai bune acum decât erau în trecut.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Am curajul să lupt pentru ceea îmi doresc. Am curajul să nu renunț la visurile mele. Am curajul să merg mai departe pe acest drum pentru că știu că este cel potrivit pentru mine.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu o să fiu definită de defectele mele sau de greșelile mele. Nici de trecut. Sunt binecuvântată să trăiesc cea mai frumoasă viață. Pentru că pot și pentru că o voi face. Puterea este la mine.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: În inima mea există puterea de a crea realitatea pe care mi-o doresc, controlându-mi energia, gândurile și emoțiile.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am răbdare pentru că știu că Universul are un plan minunat pentru mine. Singurul lucru pe care trebuie să îl învăț în aceste momente este să nu mai grăbesc lucrurile.

foto main An240, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.