Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 20-26 februarie

Horoscop săptămânal 20-26 februarie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână plină de februarie.

Cu totii suntem iubiti si sprijiniti de Univers. Este momentul sa preluam controlul asupra vietii noastre si, oricat de dificil ar fi, sa alegem sa actionam, sa luptam cu obstacolele care ne apar in cale si sa nu renuntam pana cand nu ajungem acolo unde ne dorim.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt iubită și sprijinită de Univers. Știu că Dumnezeu are grijă de mine și mai știu că tot ce se întâmplă în viața mea se întâmplă cu un motiv bine întemeiat.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: O să încetez să mă concentrez pe cât de stresată sunt și o să-mi amintesc cât de binecuvântată sunt. A mă plânge nu îmi va schimba realitatea, dar o atitudine pozitivă va face minuni.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Preiau controlul asupra vieții mele. Oricât de dificil ar fi, aleg să acționez în ciuda fricilor, să merg mai departe, să lupt în fața obstacolelor și să nu renunț până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Mintea mea este plină de gânduri iubitoare și încrezătoare care se reflectă în viața mea. În sufletul meu nu există loc pentru ură, dispreț, negativism. Radiez iubire și ofer dragoste necondiționată.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Grijă este o pierdere masivă de timp și de energie. Nu schimbă nimic. Astăzi aleg să elimin grijile din gândurile mele.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt o persoană flexibilă. Fiecare moment îmi oferă o experiență frumoasă și noi oportunități de a deveni mai mult decât ceea ce sunt.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Las garda jos și aleg să nu mai am așteptări de la nicio persoană din jurul meu. Mă bucur de fiecare moment, accept oamenii așa cum sunt și aleg să îi iubesc necondiționat.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează. Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt acolo unde trebuie să fiu. Acesta este drumul meu și este unul minunat. Când lucrurile sunt dure, trebuie să fiu mai dura. Nu vreau o viață ușoară, vreau doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai fac pași în spate, ci cu mult curaj aleg să merg mai departe.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu trebuie să mulțumesc pe toată lumea. Nu trebuie să dau explicații oamenilor cu privire la modul în care aleg să îmi trăiesc viața.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.