Setari Cookie-uri

Ioana Ginghină se pregătește să îmbrace rochia de mireasă pentru a 3-a oară! De ce nu va lua numele soțului?

Ioana Ginghină este pregătită să se mărite pentru a treia oară, de data aceasta organizând o nuntă intimă, în curtea vilei sale. Cum s-a pregătit actrița pentru ziua cea mare?

Ioana Ginghină se pregătește pentru un moment deosebit în viața sa, ce va avea loc sâmbătă, 23 septembrie. După patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol, actrița se pregătește să-și schimbe starea civilă și să se cunune civil cu logodnicul ei, Cristian Pitulice. Evenimentul va avea loc în curtea vilei Ioanei, în afara Bucureștiului, și va fi unul atipic, cu atmosferă intimă și boemă.

Actrița a dezvăluit că nunta va avea loc în curtea casei sale, iar decorațiunile vor contribui la crearea unei atmosfere de vis. De la bufetul suedez la barul de cocktailuri și tortul cu shoturi, evenimentul va fi marcat de note de originalitate și confort. Mai mult, Ioana Ginghină a ales să păstreze o notă boemă în ceea ce privește stilul rochiei de mireasă.

„Gata, sâmbătă mă mărit! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să mă bucur de aceste momente. Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale!

Citește și:

Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut. Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare. Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru click.ro.

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice formează un cuplu de mai bine de doi ani și și-au construit o relație bazată pe iubire, înțelegere și dorința de a se bucura de viață împreună. Bărbatul, cu o vastă experiență în industria turismului, a adus o nouă perspectivă în viața actriței și împreună au decis să facă acest pas important. Cu toate acestea, actrița a dezvăluit că nu își dorește să ia numele de familie al viitorului ei soț.

Citește și:

„Nu îmi mai schimb numele, în primul rând din cauza actelor. Și așa e dificil când ies din țară cu Ruxandra (n.r.: fiica ei). Ar și mai dificil dacă iar îmi schimb numele. Deci strict din motivele acestea, nu de altceva”, a explicat la un moment dat Ioana Ginghină, potrivit sursei citate mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.