Setari Cookie-uri

Francis On My Mind lansează single-ul 'This Is My Time'

După ce melodia "I'm Alright" a devenit coloana sonoră a campaniei globale HBO MAX - "Get Max with Xfinity", iar Francis On My Mind a fost prezentă la evenimente și concerte live precum Waves Festival Viena, Romanian Creative Week sau Mastering The Music Business, acum artista revine cu single-ul "This Is My Time", ales track-ul săptamânii la nivel european. 

comunicat de presa: Scriind din inimă, Francis On My Mind explorează subiecte despre creștere și încredere și cântă despre inocență, despre îmbrățișarea copilăriei, dând putere copilului ei interior și bucuriei pe care o aduce. Cu toții ne putem raporta la asta, la cât de încântătoare și de mulțumită părea lumea în copilărie.

Francis On My Mind a declarat despre piesă: „This Is My Time” este specială pentru mine, o melodie pe care am scris-o recent, în timp ce eram în Tallin. Am scris fiecare vers plângând și tânjind după copilărie, până mi-am dat seama că e ok să fii copil, oricând, la orice vârstă. Avem nevoie doar să învățăm cum să ne îmbrățișăm copilul interior.”

Citește și:

Originară din Onești, România, locul nașterii Nadiei Comăneci sau al Loredanei Groza, Francis On My Mind a început să cânte de la o vârstă fragedă. Observând talentul ei și potențialul, părinții ei au început să o înscrie la concursuri muzicale. La doar 16 ani, ea s-a lansat cu „On My Mind”, o explorare fascinantă și eterică a iubirii adolescentine. Odiseea ei muzicală a continuat cu o paletă de single-uri de succes, deoarece sound-ul ei, personajul și versurile au arătat o artistă într-o continuă evoluție, precum și un talent inconfundabil în a crea cântece memorabile, cu o povestire impecabilă.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.