Setari Cookie-uri

Vica Blochina, despre Victor Pițurcă: L-am iubit cu toată umilința pe care mi-a dat-o....Vedeta i-a fost amantă timp de 16 ani

Vica Blochina și-a deschis sufletul în emisiunea lui Denise Rifai și a vorbit și despre sentimentele pe care le are față de Victor Pițurcă. Vedeta a mărturisit că el a fost dragostea vieții sale, deși i-a provocat multă umilință.

Vica Blochina a fost invitata lui Denise Rifai, în cea mai recentă ediție "40 de întrebări". Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa, cu toate momentele bune sau mai puțin bune prin care a trecut.

Prezentatoarea de la KanalD a vrut să știe mai multe despre relația controversată dintre ea și Victor Pițurcă și a întrebat-o dacă antrenorul a fost dragostea vieții sale. Fără să stea pe gânduri, Vica Blochina a recunoscut că l-a iubit cel mai mult pe tatăl copilului ei, deși i-a provocat multă umilință și durere.

„Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?”, a întrebat-o Denise Rifai pe Vica Blochina

„Este. A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața”, a spus ea.

Citește și:

Vica Blochina a continuat și a spus că nu s-a îndrăgostit de Pițurcă pentru bani. Deși avea mulți pretendenți care roiau în jurul ei, pe vremea când era dansatoare la barul Melody, Vica s-a îndrăgostit de antrenor, chiar dacă știa că are doi copii acasă și este însurat.

„De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut drept cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care era dorită de orice bărbat în momentul ăla.

Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de el, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens. Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”., a mai povestit fosta balerină în emisiunea de la KanalD.

Citește și:

Fiul Vicăi Blochina a ales să locuiască cu Victor Pițurcă

Edan, fiul Vicăi Blochina, în vârstă acum de 16 ani, a ales să locuiască cu tatăl său. Această decizie a făcut-o să sufere pe Vica, însă a acceptat nevoia fiului ei de a sta cu tatăl lui. Acum, vedeta nu mai primește pensia de întreținere de la Victor Pițurcă.

"Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui. M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală”, povestea vedeta într-un podcast.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.