Setari Cookie-uri

11-14 ianuarie: 3 Evenimente astrologice masive unul după altul. Portalul transformării universale începe acum

Universul ne oferă șansa de a ne rearanja viețile într-un mod pe care nu l-am crezut niciodată posibil. Îngerii sunt de partea noastră și ne protejează pe măsură ce luăm decizii importante și ne transformăm destinele.

Un nou an, o nouă lună, un nou început. Mijlocul lui ianuarie aduce trei evenimente astrologice masive unul după altul ce formează valuri uriașe de energii incredibile în Cosmos de pe urma cărora Universul ne îndeamnă să profităm. Totul se schimbă în acest moment, iar noi ne bucurăm de călătorie cu sufletele deschise și inimile dornice de o nouă viață.

Vă invităm să descoperim împreună care sunt cele 3 evenimente astrologice importante ce au loc la jumătatea lunii ianuarie și cum putem profita de ele:

11 ianuarie: Lună Nouă în Capricorn

Ziua de 11 ianuarie este una magică deoarece ne aduce prima Luna Nouă a anului 2024. Luna Nouă are loc în Capricorn, o zodie ambițioasă și hotărâtă. În această perioadă, Soarele și Luna trimit către noi energii prin care ne motivează să reflectăm asupra obiectivelor pe care le avem.

Citește și:

Prima Luna Nouă a anului da tonul pentru lunile următoare. Putem valorifica această energie puternică aliniindu-ne intențiile cu următoarele teme importante: liniște interioară, disciplină, curaj, creștere personală, frumusețea sufletului.

Este un moment ideal pentru a stabili intenții privind angajamentele pe termen lung, aspirațiile în carieră și proiectele personale.

13 ianuarie: Mercur își continuă cursul direct și intră în Capricon

Ziua de 13 ianuarie aduce un nou eveniment astrologic în atenția noastră - Mercur intră în Capricorn. Această călătorie subliniază o schimbare către gândirea metodică, planificarea strategică și o abordare fundamentală a comunicării.

Capricornul, un semn de pământ condus de Saturn, prețuiește responsabilitate, ambiția și o etică meticuloasă a muncii. Această influență ne îndeamnă să aducem structură și ordine în gândurile și expresiile noastre.

Citește și:

Universul ne sfătuiește să îmbrățișăm înțelepciunea oferită de Cosmos în timpul acestui tranzit și să ne aliniem acțiunile cu energia disciplinată a Capricornului deoarece avem numai și numai de câștigat. Procedând astfel, deschidem calea pentru succes personal și profesional deoarece ne lăsăm ghidați de energiile cerești ce ne ajută și ne modelează călătoria în acest an.

14 Ianuarie: Nodurile Nordice și Sudice se aliniază cu Venus

Pe 14 ianuarie, spectacolul cosmic continuă pe măsură ce Venus, planetă iubirii și a frumuseții, se aliniază cu Nodurile Lunare. Această întâlnire cerească poartă energii profunde ce oferă îndrumări și perspective celor care doresc să se conecteze la frecvențele Universului.

Citește și:

Pentru această perioadă, Universul are pentru noi 2 sfaturi importante:

1. Este momentul să îmbrățișăm transformările în relații

Influența Nodului Nordic ne îndeamnă să ne concentrăm pe creștere spirituală și împlinire, în timp ce Nodul Sudic subliniază importanța renunțării la relațiile învechite, negative și toxice. Putem folosi acest eveniment cosmic că un catalizator pentru o schimbare pozitivă în conexiunile noastre - fie că vorbim despre relații romantice, familiale sau profesionale.

2. Trebuie să cultivăm iubirea de sine și armonia interioară

Universul ne îndeamnă să ne angajăm în activități car ene aduc bucurie, să investim timp în grija de sine și să ne hrănim lumea interioară. Energiile cosmice susțin dezvoltarea unei relații de iubire cu noi înșine, favorizând un sentiment de echilibru și armonie ce influențează pozitiv și relațiile externe. Prin alinierea cu sinele autentic, atragem conexiune ce rezonează cu cine suntem cu adevărat.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.