Setari Cookie-uri

Filmul-concert 'Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's version)' este disponibil pe Disney+

Filmul documentar al concertului "Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)" este disponibil doar pe Disney+ și include piesa "Cardigan" și patru cântece care nu apar în versiunea de cinema sau VOD.

comunicat de presa: Turneul artistei câștigătoare a 14 premii Grammy a doborât recorduri la nivel mondial. Filmul include piesa "Cardigan" și patru cântece care nu apar în versiunea de cinema sau VOD.

Filmul documentar al concertului "Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)", este disponibil doar pe Disney+ și include piesa "Cardigan" și alte patru melodii în varianta acustică. Experiența cinematografică istorică a artistei câștigătoare a 14 premii GRAMMY®, "Taylor Swift | The Eras Tour", regizat de Sam Wrench, a avut încasări de peste 260 de milioane de dolari în box office la nivel mondial, devenind astfel cel mai bine vândut film de concert din toate timpurile.

În cadrul anunțului, directorul executiv al Disney, Bob Iger, a declarat: "'The Eras Tour' a fost un adevărat fenomen care continuă să entuziasmeze fanii din întreaga lume, iar noi suntem foarte încântați să aducem acest concert electrizant publicului, oriunde s-ar afla, doar pe Disney+."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.