Setari Cookie-uri

Delta Pe Obraz anunță campania de pre-sale de vinil ”Ritm Color”

Trupa basarabeană de poetry rock Delta Pe Obraz desfășoară o campanie de pre-sale a albumului de debut „Ritm Color” pe suport vinil. Susținătorii campaniei pot comanda în avans mai multe produse promoționale și pachete, astfel contribuind la a duce mai departe visul membrilor formației.

Acum., că turneul de promovare al primului album al trupei Delta Pe Obraz, „Ritm Color”, a luat sfârșit, formația dorește să dea continuitate unui proiect care, în ciuda noutății lor pe scena românească, s-a transformat într-o călătorie surprinzător de fructuoasă, în ultimele două luni.

În acest sens, trupa a lansat o campanie de pre-sale a materialului în suport vinil, astfel oferind fanilor, colecționarilor și celor mai pretențioase urechi un format fizic, cu sunet de înaltă calitate și cu o notă personală: autografele membrilor formației și materialul încă nepublicat.

Pe lângă scopul principal – vânzarea vinilurilor – campania include pre-comenzi de CD-uri cu două piese bonus, nemaiauzite, tricouri, tote bags, bilete pe viață la concertele Delta Pe Obraz, pachete de cărți poștale handmade realizate de membrii trupei și pachete care includ toate cele menționate.

Citește și:

În caz că, până la finalul campaniei, pe 21 aprilie, aceasta își atinge obiectivul, obiectele comandate vor ajunge la susținători, în toamnă, la concertul de lansare a vinilului, de la București sau la cântările din cadrul unui mini-turneu în pregătire. Cei ce nu vor putea ajunge la evenimente, le vor primi prin poștă, în luna noiembrie.

Campania de pre-sale are loc online, prin intermediul platformei Consolid8: https://www.consolid8.ro/campanii/300/ritm-color-delta-pe-obraz/

„Delta Pe Obraz trăiește pentru că ne permitem să visăm. În fiecare zi. Vrem să împlinim un vis - primul nostru album RITM COLOR pe VINYL. Tu poți fi cel care ne poate împlini visul. Îți mulțumim.” – a spus Gheorghe Gușan, vocalul trupei Delta Pe Obraz.

Citește și:

Delta Pe Obraz se naște în 2016, la Chișinău, când Gheorghe Gușan și Cristian Chirila, colegi la actorie, încep să se joace cu poezii pe acorduri de chitară, oscilând sonor între poetry rock și folk. POT Music, concursul pentru tinere talente din Republica Moldova, aduce în peisaj alte două personaje, din zona indie-rock și în scurt timp Delta Pe Obraz devine o trupă care începe să se facă remarcată, în deschiderea concertelor Fără Zahăr, Gândul Mîței, Coma sau Luna Amară.

Anul 2023 a reprezentat pentru formație începutul colaborării cu agenția BandBook și totodată o serie de concerte susținute prin România în cele mai importante orașe, dar și pe scenele unor festivaluri ca: „Bărbați pe Mătăsari”, „Filmul de Piatra”, „Livada cu Stele” sau „La Pas”.

Citește și:

La începutul anului 2024, formația lansează primul album din carieră intitulat „Ritm Color” și pornește într-un turneu național de promovare atingând toate punctele cardinale ale României. Materialul este despre pulsația ta interioară căreia doar tu îi poți da culoare. E despre revenirea la sine prin dezvoltare și acceptare. Nu trebuie să fii ideal, dar trebuie să fii tu.

Această campanie este susținută de agenția BandBook.

Link-uri utile:

Facebook: https://www.facebook.com/deltapeobraz

Instagram: https://www.instagram.com/delta_pe_obraz_official/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4iyfqMye6pCmWlLGS5v5tc

YouTube: https://www.youtube.com/@deltapeobraz

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.