Setari Cookie-uri

Theo Rose a clacat! Artista, copleșită de responsabilitățile de mamă: creierul meu nu mai vrea...

Theo Rose este mamă, dar și artistă, iar uneori responsabilitățile pe care le are o copleșesc. Artista le-a mărturisit fanilor cât de dificil îi este într-o zi aglomerată.

Vara aceasta, Theo Rose a experimentat bucuria maternității pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel sănătos care a schimbat radical viața artistei. Cu toate acestea, să îmbine viața profesională cu cea de mamă nu este întotdeauna o sarcină ușoară, iar recent, Theo Rose a avut parte de o zi grea, în care a clacat.

Theo Rose, cunoscută pentru deschiderea sa față de fani, împărtășește adesea detalii din viața sa pe platformele de socializare. Cu toate acestea, de data aceasta, cântăreața nu a venit cu vești bune. Artista a mărturisit că a trecut printr-un moment dificil și că s-a simțit copleșită de oboseală.

În plus față de numeroasele concerte și filmările pentru serialul "Clanu" și pentru "Vocea României", Theo Rose este și o mamă dedicată cu normă întreagă. Viața cu un copil mic poate fi provocatoare, în special atunci când somnul devine un lux pentru părinți.

Citește și:

"Astăzi s-a pus pe mine la un moment dat o oboseală, dintr-o dată așa, pur și simplu am simțit că creierul meu nu mai vrea. Deci, simțeam că dacă mă puneam un mai așa pe spate, adormeam acolo și gata. Am avut un plic de magneziu în geantă, din acela masticabil, pac, l-am luat și am fost fresh, am continuat ziua. Mă duc acasă la băiatul meu. Cică să mergem la film. Ce film? Nu mai vreau niciun film. Poate să fie filmul filmelor, mă duc acasă la băiatul meu, lăsați-mă cu filmele voastre.", a mărturisit artista pe social media.

De-a lungul timpului, Theo Rose a păstrat discreția în ceea ce privește relația sa cu partenerul său, Anghel Damian. Cu toate acestea, într-un interviu recent, ea a dezvăluit că începuturile relației lor au fost complicate și că era destul de sceptică. Cu timpul, ea a realizat că Anghel Damian este bărbatul cu care dorește să-și construiască o familie și că dragostea lor este una profundă.

Citește și:

„Eu așa zic (n. red. Anghel Damian e iubirea vieții ei), e cu certitudine, dar nu vreau să par nebună. A fost pentru prima dată când m-a luat așa prin învăluire, nu am știut ce întâmplă. El e diferit, am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face, un bărbat care domină fără să mă domine și totul a plecat de la admirație, după care m-a tras curentul.

A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug, a fost straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta din frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă și asta.

Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în ultima vreme, chiar și fosta relație, noi suntem prieteni și în continuare și chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți în viețile amândurora, și eu sunt fericită și mi-e bine, și el e fericit și e bine”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcat-ului realizat de Ilinca Vandici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.