Setari Cookie-uri

Nicole Cherry cântă despre Dragoste nebună sub clar de lună

Nicole Cherry încheie un an spectaculos din punct de vedere muzical cu "Dragoste nebună", o piesă plină de pasiune, iubire, o declarație profundă și intensă.

Piesa a fost compusă de Florian Rus, Nicole Cherry, Alexandru Turcu, versuri de Florian Rus, Nicole Cherry, producție Alexandru Turcu.

"Dragoste nebună" a fost lansată cu videoclip semnat de Khaled Mokhtar director of photography, Jimachez edit and grading, VHS Alex Matei. Echipa de beauty a artistei este formată din Adonis Enache (hair), Ana Cucuta (make-up) și Miruna Miu (styling).

"Nu puteam încheia acest an fără o piesă de dragoste care să vă aducă bucurie până în 2024. Va fi un an plin de muzică și abia aștept să îmi fiți alături", a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri memorabile.

Citește și:

"Memories", ,,Florile tale", ,,Din cauza ta", ,,Dansează amândoi" sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla's Dreams, NANE, Connect-R și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul "Romina VTM", cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.

Nicole Cherry a avut o vară plină de concerte și a fost prezentă pe scena a două festivaluri din România - Neversea pe mainstage și Summer in the City, opening pentru Jason Derulo.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.