Irish Dulse organice si crude

Irish Dulse organice si crude

Algele sunt disponibile pe site-ul Bioportal.ro

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!
Alga Dulse este foarte populara in Irlanda ca fiind o gustare sarata.
Bogata in vitamina B12 si fier, alga Dulse este recomandata in dieta vegetarienilor si veganilor, unde lipsa complexului de vitamine B este o mare problema.
Toate alegele de culoare rosie contin Beta caroten, care duce la prevenirea bolilor virale.
Este des folosita in preparatele care au la baza pestele pentru a-i accentua gustul.
Atunci cand amestecati algele Dulse cu faina sau cand le gatiti la foc sau cand preparati o pasta si le amestecati in ea, gustul algei se va neutraliza.

Analizele de laborator pentru alga Irish Dulse:
Proteine: 12-21%
Acizi grasi: 0.7-3%
Carbohidrati: 46-50%
Vitamina C: 150-280 mg/ml
Beta Caroten: 663 i.u.
Vitamina B1: 7 mg/ml
Vitamina B2: 2-5 mg/ml
Vitamina B3: 2-19 mg/ml
Vitamina B6: 9 mg/ml
Vitamina B12: 6.6 mg/ml
Vitamina E: 1.71 mg/ml
Calciu: 2,000-8,000 mg/ml
Iod: 150-550 mg/ml
Fier: 56-350 mg/ml
Magneziu: 0.2-0.5%
Mangan: 10-155 mg/ml
Sodiu: 0.8-3%
Zinc: 3 mg/ml

5 alternative sănătoase cu care să înlocuiești pastele făinoase obișnuite
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: