Setari Cookie-uri

Emma Watson

Emma Watson, pozand la Teatrul Ziegfeld din New York, cu ocazia premierei Nord-Americane a celui mai recent film Harry Potter, Harry Potter and the Half Blood Prince. Poarta o tinuta clasica si, in acelasi timp, tinereasca, semnata Proenza Schouler.

Emma Watson, pozand la Teatrul Ziegfeld din New York, cu ocazia premierei Nord-Americane a celui mai recent film Harry Potter, “Harry Potter and the Half Blood Prince”. Poarta o tinuta clasica si, in acelasi timp, tinereasca, semnata Proenza Schouler.

Emma si-a castigat popularitatea cu rolul lui Hermione Granger din seria ecranizarilor “Harry Potter”, aparand si in filme mai micute printre blockbuster-uri. Ca sa mai schimbe decorul, in 2007 a trecut de la lucrul pe marile platouri americane la filmarile unei drame britanice, “Ballet Shoes”, in care a jucat rolul unei orfane.

Mai nou, Emma a aparut pe radarul presei de profil cand si-a confesat interesul fata de unul dintre actorii din “Harry Potter”. Spre uimirea fanilor, nu e vorba nici de Daniel Radcliffe (care, stim cu totii, joaca rolul tanarului vrajitor) si nici de Rupert Grint (Ron Weasley), ci de Tom Felton – “raul” Draco Malfoy!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.