Setari Cookie-uri

Jessica Alba rasfata paparazzii de Valentine's Day

Credit foto: Matt Baron / BEImages Daca tot ne apropiem cu pasi repezi de ziua Sfantului Valentin, am vrut sa aleg azi o Kudifashionista in ton cu ocazia. Asa am aflat ca pe 8 februarie a avut loc in Los Angeles premiera filmului Valentines Day, un eveniment unde starletele care umplu ochi fisa distributiei au aparut pregatite pentru paparazzii, si ei din oficiu asteptati la covorul rosu aferent. Jessica Alba, una dintre chipurile radiante de pe posterul filmului, a sosit intr-o rochie marca Proenza Schouler, o mini-minune decorata cu pene si paiete care iesea fara efort in evidenta gratie...

Credit foto: Matt Baron / BEImages

Daca tot ne apropiem cu pasi repezi de ziua Sfantului Valentin, am vrut sa aleg azi o Kudifashionista in ton cu ocazia. Asa am aflat ca pe 8 februarie a avut loc in Los Angeles premiera filmului “Valentine’s Day”, un eveniment unde starletele care umplu ochi fisa distributiei au aparut pregatite pentru paparazzii, si ei din oficiu asteptati la covorul rosu aferent. Jessica Alba, una dintre chipurile radiante de pe posterul filmului, a sosit intr-o rochie marca Proenza Schouler, o mini-minune decorata cu pene si paiete care iesea fara efort in evidenta gratie...


... coloritului verde-albastrui care contrasta puternic cu rosul aprins de subt picioare. Acestea, ca veni vorba de ele, erau invelite in bleumarin si cocotate pe tocuri verzi – o armonie care doar profesionistilor in ale modei le iese perfect, iar creatorul pantofilor lui Alba, mai exact Marc Jacobs, este intr-adevar un astfel de mogul al designului.

Despre rochia lui Jessica s-au scris destule randuri in revistele de specialitate, caci actrita a condus detasat la capitolul look in acea seara de luni, chiar daca alaturi de ea au defilat si alte frumuseti notorii, ca Jessica Biel, Jennifer Garner sau Anne Hathaway. Insa detaliile minutios aplicate pe rochia lui Alba – penele de pe bretele si fusta, paietele dispuse intr-un tipar valurit, margelusele si strasurile – ii dadeau acesteia avantajul unei situari ghiduse la limita dintre pret-a-porter si haute-couture.

Jessica Alba este binecunoscuta publicului loial comediilor romantice – gen in care se inscrie si “Valentine’s Day” – dar poate nu multi isi amintesc ca eclectica actrita, prin venele careia curge si ceva sange mexican, s-a afirmat in prima faza ca protagonista serialului “Dark Angel”. Au urmat comedii, da, insa inclinatia ei pentru roluri de actiune (“Into the Blue”, “Fantastic Four”) s-a manifestat cel putin la fel de des in decursul carierei sale ca predilectia pentru comedie.

In afara de focusul acordat ascensiunii sale in bransa, Jessica trebuie sa jongleze si “job”-ul de proaspata mamica a fiicei Honor Marie, care a implinit un anisor pe 7 iunie anul trecut. Tatal fetitei, care s-a insurat cu Jessica cu nici o luna inaintea nasterii, este un producator american de film cu care s-a intalnit pe platourile lui “Fantastic Four”... pelicula care avea sa-i aduca lui Alba o nominalizare la “Zmeura de Aur”!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.