Setari Cookie-uri

Colectia de primavara-vara 2008 Kinga Varga

Colectia de primavara- vara 2008 a designerului Kinga Varga, singurul designer vestimentar din Romania specializat in tricotaje, se bazeaza pe cateva elemente definitorii, intre care stilul si eleganta combinate cu inocenta culorilor in anotimpul calduros ocupa primul loc. Actuala colectie cuprinde articole vestimentare de zi si de seara, ambele mergand pe o tematica anume, diferite ca stil daca cel de seara abordeaza elegant, cel de zi merge pe armonia de culori pastelate si incearca sa transmita o anumita inocenta a modelelor

Pantalonul scurt si salvari- articole vestimentare in culori mai reci, simple fara imprimeuri si cu o linie simplista, dar complicate in acelasi timp prin complexitatea modelului de pe tricot avand un imprimeu cu volum. Firele din care sunt confectionate sunt naturala 100%.
Alegerea tricotului ca materie pentru colectia de vara permite designer-ului un joc inedit in domeniul modei.
O alta noutate este tipul de prezentare care adapteaza tehnica muzeistica a dioramelor si sugereaza legatura dintre moda si arta conceptuala. Sustinerea vizuala a colectiei se face prin proiectii onirice pe tavanul incaperilor si prin atitudinea somnolenta, absent preocupata a manechinelor-exponate.




Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.