Hotarat lucru, dupa o anumita varsta, mai degraba-ti vine sa dormi o noapte intreaga la tine-n pat decat sa concurezi in cursa de tequila viteza pe langa bar. Dupa ce s-a terminat provocarea celor 5 intalniri de care va povesteam cu alta ocazie, am hotarat ca de ziua mea trebuie sa-mi inec amarul, ca-n tinerete, pana cand uit cati ani fac si cum de nu mi-am gasit pana la varsta asta un baiat bun sa ma ia de nevasta, maica!

Pana acum cativa anisori, o noapte de zbant in club era pentru organismul meu ca o plimbarica in parc. Ajungeam acasa la mine sau aiurea in jur de 7, dormeam pana la 11 si eram proaspata ca vantu’ (pardon) de primavara. Acum ajung acasa la 4 dimineata, musai la mine, musai singura, dorm pana la 17.00 si zac doua zile cu durere de cap.

Dar cum o data fac 25 de ani, am zis ca trebuie sa fie memorabil!

De cand am batut eu ultima data cluburile, s-au schimbat multe lucruri, ca de exemplu media de varsta. In seara cu pricina, ma simteam chiar tinerica privind in jur la barbatii grizonati care trageau cu pofta din trabucuri falice si femei in cautarea tineretii pierdute.

foto shutterstock femeie cu casti

Spatiul era mic, lumea era multa si eu ma gandeam ca-n caz de incendiu, ne coacem toti incet si sigur ca shorma.

Masa noastra era asezata pe o portiune inaltata din club in asa maniera incat cei care statea in fata noastra ajungeau cu capul cam pana la barbia mea. Am incercat eu sa dansez dar mai mult de stanga-dreapta ca la hora de mana nu puteam sa fac.

In timp ce dansam eu mai cu foc, imi dau seama ca in inghesuiala aia ma frecam cu averea sutien-free de spatele celui de mai jos. Ba imi scapa si telefonul din mana cu care incercam sa faca poze, fix peste capul lui. Dupa un pardon, nu face nimic, poftim, multumesc il ignor si dansez mai departe, frecandu-ma fara voia mea de spatele domnului amabil.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: