Setari Cookie-uri

Cauze si remedii pentru tulburarile de somn

Invata sa tratezi principalele afectiuni care iti tulbura odihna.

Depresia

Este o afectiune care a devenit tot mai frecventa in randul populatiei si cauzeaza o multime de neplaceri. Afecteaza starea de spirit, capacitatea de concentrare si implicit calitatea somnului. Netratata, depresia poate duce la probleme psihice serioase si anxietate. Pentru a vindeca aceasta neplacere trebuie in primul rand sa respecti orele de somn. De asemenea, plimbarile relaxante sau cateva exercitii efectuate inainte de somn detensioneaza starea de spirit.

Schimba lanjeriile simple cu unele imprimate, menite sa iti induca o stare de relaxare. Alege desene care te inspira si te ajuta sa visezi frumos. Iti recomandam asternuturi placute la atingere, din bumbac satinat din colectia Zucchi de la Mobexpert. Imprimeurile variate, vintage, florale sau picturale te vor purta intr-o lume de poveste.

Nervozitatea

Este o alta cauza responsabila pentru odihna ineficienta. Nervozitatea slabeste capacitatea de concentrare provocand irascibilitate si disconfort. Stresul, conflictele, dar si alimentatia necorespunzatoare amplifica starea de neliniste. Urmeaza un regim de viata sanatos si depaseste cu o atitudine temperata perioadele tensionate. Trateaza cu seriozitate importanta somnului si treptat, regaseste-ti echilibrul mental.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.