Setari Cookie-uri

Cum sa descoperi dieta potrivita pentru tine?

Urmeaza cativa pasi si afla care este dieta potrivita pentru tine!

Balerina, disociata, cu pepene, cu apa, mediterana, Reyna, Dukan si multe alte nume si descrieri le asociem cu diverse diete. De ce? Pentru ca vrem sa le incercam pe toate in goana noastra disperata dupa silueta de vis.

Cu siguranta ai incercat si tu cel putin 2-3 diete pana acum si poate nici macar una dintre ele nu a dat roadele asteptate.

dieta

foto: dieta, shutterstock

Te-ai gandit vreodata ca poate nu orice dieta ti se potriveste?

Asa cum nu orice haina iti sta bine, nu orice dieta este eficienta si sanatoasa pentru organismul tau.

Afla care este dieta potrivita pentru tine!

Pentru a afla care dintre dietele din intreaga lume ti se potriveste cel mai bine si va avea un efect spectaculos atat asupra siluetei tale cat si asupra organismului tau, tine cont de urmatoarele lucruri extrem de importante:

Asculta-ti corpul!

Organismul nostru este foarte inteligent si ne transmite semnale ori de cate ori ceva nu este in regula, asa ca ar trebui sa ii acordam o atentie importanta de fiecare data cand simtim ca alimentele pe care i le oferim nu sunt cele mai potrivite.

Citește și:

In momentul in care vrei sa incepi o dieta trebuie sa tii cont de urmatoarele:

• Nivelul libidoului

In general, lipsa libidoului este in stransa legatura cu nivelul hormonilor si cu nivelul stresului, dar si alimentatia are un efect major in acest caz. Ai grija ce alimente consumi si nu iti stresa organismul.

• Calitatea somnului

Daca somnul tau nu este destul de odihnitor si de linistit, sau daca nu reusesti sa adormi destul de repede, incearca sa introduci mai multi carbohidrati in masa de seara. Lipsa lor poate duce la disfunctii ale somnului.

• Aspectul pielii

Ei bine, pielea noastra este un fel de ecran al organismului pe care se pot vedea toate alimentele pe care le consumam. Cu cat alimentele sunt mai grase si mai nesanatoase, cu atat mai mult piela noastra va fi mai incarcata.

Incearca sa conusmi cat mai multe legume si fructe, lichide si fibre. Ele te vor ajuta sa ai o piele sanatoasa si catifelata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.