Setari Cookie-uri

Cum sa descoperi dieta potrivita pentru tine?

Urmeaza cativa pasi si afla care este dieta potrivita pentru tine!

• Nivelul energiei

Nivelul energiei este in stransa legatura cu nivelul stresului si cel al somnului, dar si unele alimente pot "fura" energia sau nu sunt capabile sa iti ofere un aport suficient de enerrgie pentru o zi productiva.

• Sistemul digestiv

Problemele cu stomacul sunt cel mai des intalnite atunci cand incepem sa tinem diete, asa ca ai mare grija la alimentele pe care le contine si incearca sa excluzi tot ceea ce iti face rau.

Fa un test de ADN si unul de sange!

Cel mai sigur test pe care il poti face atunci cand vrei sa iti schimbi stilul de viata si sa incepi sa mananci asa cum trebuie pentru a avea un organism sanatos este testul de sange. Aceasta analiza iti poate spune exact ce trebuie sa mananci si ce trebuie sa eviti pentru a nu te confrunta cu diverse afectiuni ciudate.

Testul AND este un alt test special creat pentru a-ti dezvlui secretele organismului tau si secretele unei alimentatii potrivite pentru tine. Este mai putin folosit, insa rezultatele sunt excelente.

Citește și:

Mananca echilibrat!

Intotdeauna trebuie sa pastrezi un echlibru in viata ta si acest lucru se aplica si in ceea ce priveste alimentatia corecta.

Poti manca orice vrei tu de la carbohidrati si grasimi pana la fructe si legume, dar ai grija sa le consumi cu masura si in cantitati moderate.

Nu exagera si incerca sa eviti alimentele total nesanatoase.


P.S.
Specialistii te pot ajuta de fiecare data cand vrei sa schimbi ceva la stilul tau de viata pentru a pastra sanatatea organismului tau.

foto prima pagina: corp perfect, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.