Top 10 carti fabuloase

Top 10 carti fabuloase
Kudika
26 Ianuarie 2012

Le cunosti prea bine, sunt mereu pe masuta de cafea, sunt cartile langa care te refugiezi intr-o duminica cu vreme mohorata. Din sfera modei, a design-ului, carti de stil sau albume de arta, aceste 10 carti fabuloase iti vor face viata mai bogata, mai frumoasa.

8. Totul despre Stil. Fashion, Lifestyle, Glamour
Nina Garcia, Editura Nemira, pret: 49,90 ron
„Stilul presupune sa ti descoperi propria identitate – sa afli cine esti si cine vrei sa fii in lume.” (Nina Garcia)
De fiecare data cand te imbraci, iti dezvalui identitatea. Prin stil, impartasesti o parte din povestea vietii tale, punandu-ti in valoare creativitatea. Totul despre stil te ajuta sa iti explorezi personalitatea prin moda – acea latura intima care se desfata cu perspectiva si experienta minunata de a crea o imagine fascinanta.
De la cultivarea bunului-gust pana la evitarea faux pas ului in moda, Nina Garcia iti ofera un ghid al excelentei vestimentare! Cum si cand se poarta o anumita tinuta, cum se imbina culorile si materialele si, nu in ultimul rand, cum sa experimentam si sa ne jucam, acest manual de stil te invata cum sa iti creezi o imagine unica si personala. Un ghid ce nu tine cont de timp sau de spatiu si care isi propune sa le reaminteasca tuturor femeilor ca stilul etern este stilul personal si ca trebuie sa incercam sa ne redefinim prin sarbatoarea vie a modei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri