Setari Cookie-uri

Sarea celtică, vedeta produselor naturiste NIAVIS în 2023 cu aproape 25 tone vândute anul trecut

Niavis, unul dintre cele mai importante branduri de produse naturiste și superalimente din România, anunță că „Sarea celtică” conduce detașat în topul celor mai bine vândute produse Niavis în 2023, cu aproape 100.000 de unități vândute. „Fulgi de ovăz fără gluten ecologici” și „Uleiul de Cocos Extra Virgin Ecologic” completează TOP 3 cele mai vândute produse NIAVIS în ultimele 12 luni.

Cunoscută și sub numele de sare gri, datorită culorii sale care o diferențiază de alte tipuri de sare cum sunt cele de Himalaya sau sarea obișnuită de mare, sarea celtică este o sare de mare care se extrage din Atlantic, în Franța, pe coastele Britaniei. Este extrasa prin metoda celtică, respectiv se folosesc pentru extragere și uscare exclusiv unelte de lemn, fără metal, sarea fiind uscată în mod natural, la soare. Fiind o sare nerafinată, în compoziția ei se regăsesc toate cele 84 de oligoelemente prezente în apa de mare.

Astfel, cu o ascensiune remarcabilă în preferințele consumatorilor, sarea celtică a devenit în 2023 produsul- vedetă al gamei de produse NIAVIS, românii achiziționând aproape 100.000 de pachete de 250G de sare celtică Niavis.

Citește și:

TOP 10 cele mai vândute produse naturiste NIAVIS în 2023

Potrivit reprezentanților companiei, lista celor mai vândute produse pe Niavis.ro la nivelul întregului an 2023 cuprinde atât superalimente și produse pentru relaxare, cât și ingrediente naturiste pentru gătit.

  1. Sare celtică (grunjoasă și fină);

  2. Fulgi de ovăz fără gluten ecologici;

  3. Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic;

  4. Scorțișoară Ceylon pulbere ecologică;

  5. Bicarbonat de sodiu;

  6. Sirop de agave ecologic;

  7. Turmeric Pulbere ecologică

  8. Chia Semințe Ecologice;

  9. Zahăr de Cocos Ecologic;

  10. Spirulină pulbere ecologică.

Niavis diversifică gama de produse pentru o viață sănătoasă cu vitamine și suplimente naturale

În sezonul rece, întărirea sistemului imunitar este o prioritate pentru majoritatea românilor. Somnul odihnitor, consumul de alimente bogate în antioxidanți, vitamine și grăsimi de calitate, hidratarea corespunzătoare, mișcarea zilnică, dar și o alimentație variată și echilibrată sunt metode dovedite științific pentru întărirea sistemului imunitar.

Citește și:

Alimentele cu un conținut ridicat de vitamine și minerale ajută la stimularea apărării naturale a organismului împotriva virușilor și bacteriilor. Dintre produsele naturiste care activează sistemul imunitar, Niavis propune semințele de chia, pudra matcha, vitamina C spirulina, cătină, ghimbir, echinaceea, miere și propolis, acestea sunt surse concentrate de nutrienți esențiali, antioxidanți, dar și proteine, contribuind la menținerea unui sistem imunitar puternic și a unui nivel ridicat de energie.

Mizând pe interesul tot mai crescut al românilor pentru vitamine și suplimente naturale, Niavis diversifică gama de produse cu suplimente naturale pentru imunitate, precum complexul natural de vitamine, seleniu natural, Quercentin, Magneziu, Vitamina D3, dar și extracte naturale de valeriană, maca, ginseng sau ashwagandha și multe altele.

Citește și:

Focus pe echilibru și stare de bine

Sub umbrela #FineLiving, în 2024, Niavis susține relaxarea, echilibrul și stare de bine printr-o îmbinare a alimentelor și superalimentelor naturiste, cu suplimente naturale cu proprietăți dovedite. Ashwagandha contribuie la activitatea cognitivă și mentală optimă, ajută la menținerea capacităților fizice și mentale în caz de oboseală, epuizare, lipsa de concentrare. Ginsengul-siberian ajută la circulația sângelui, ajută la menținerea nivelului normal al glucozei din sânge și susține imunitatea. Valeriana susține somnul natural și starea de calm în caz de iritabilitate, tensiune nervoasă și stres în condițiile unui stil de viață obositor, iar complexul relaxo total contribuie la starea de bine, reduce stresul și susține calmul și echilibrul.

Citește și:

Toate produsele Niavis au certificări specifice produselor ecologice, iar ambalajele lor sunt 100% sustenabile.

Gama extinsă NIAVIS este disponibilă în magazinele partenere și pe www.niavis.ro (portal dedicat persoanelor juridice).

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.