Setari Cookie-uri

Puya și Antonia știu Cum se împarte dragostea

,,Cum se împarte dragostea" explorează secretele unei relații ce are potențialul să fie fericită, cu condiția să fie bazată pe lucruri materiale. Ce spune mai bine te iubesc decât un gest grandios și o mașină strălucitoare, nu-i așa?

Înarmați cu ironia la purtător, doi dintre artiștii noștri preferați, Puya și Antonia, colaborează din nou pentru a ne servi o piesă ce promite să fie hit. ,,Cum se împarte dragostea" explorează secretele unei relații ce are potențialul să fie fericită, cu condiția să fie bazată pe lucruri materiale. Ce spune mai bine te iubesc decât un gest grandios și o mașină strălucitoare, nu-i așa?

Piesa a fost scrisă de Puya și Darabană Nicoleta, iar producția a fost realizată de Alex Cotoi. Videoclipul special a fost regizat de Ioana Stan, cu DOP & color - David Mogan și producție de Loops Production.

Nu este prima dată când cei doi artiști colaborează. Acum 10 ani Antonia și Puya lansau "Hurricane", piesă disponibilă atât în limba engleză, cât și în română. Ambele au făcut senzație la acel moment, au cucerit inimile ascultătorilor și au răsunat pe toate frecvențele radio din țară.

Citește și:

Puya activează pe scena hip-hop din 1995. Primul album, ,,Băieți de cartier", a fost lansat alături de La Familia în 1997. Cariera solo a început-o în 2000 cu discul ,,Până la capăt în felul meu". Au urmat albume ca ,,Foame de bani" (lansat cu Șisu), ,,Muzică de tolăneală și depravare", ,,Românisme 1" și ,,Românisme 2". Cel mai recent album al său se intitulează ,,Aventurile Domnului Puy(a)" și a fost lansat în decembrie 2019. Artistul rămâne întipărit în istoria hip-hop-ului românesc cu piese precum ,,Undeva-n Balkani", "Change", "VIP" sau ,,Maidanez" și continuă, constant, să livreze noi hituri. Printre cele mai recente succese ale sale se numără și piesa ,,Opriți planeta", în colaborare cu Iraida, care a stat 20 de săptămâni în Top 10 Media Forest și a atins locul #1, dar și piesa ,,Paharul sus", cu Nicole Cherry, care e de 14 săptămâni în Top 10, atingând, de asemenea, poziția #1.

Citește și:

În 2023, Antonia a lansat single-urile "Moonlight" cu KiDi, "Bad Girls" cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush, dar și "Dududum" cu Florianrus, o piesă de dragoste care a uimit publicul, dar și "Late Night Feelings". În 2023, Antonia a lansat single-ul "Moonlight" cu KiDi, "Bad Girls" cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush, dar și "Dududum" cu Florianrus, o piesă de dragoste care a uimit publicul, dar și "Late Night Feelings" În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale filmului "Haita de acțiune", o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BROmania), Alex Bogdan, Anca. Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea. Sfârșitul anului 2023 a adus "Iubirea mea e cu tupeu", o melodie în limba română care a crescut rapid pe TikTok și a ajuns să aibă succes și în Lituania. Artista a deschis anul 2024 cu un nou succes muzical, piesa "Hasta Luego".

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.