Setari Cookie-uri

Niavis: Îngrijire naturală în sezonul estival 7 produse naturale cu beneficii uimitoare pentru piele și păr

În această vară, Niavis, unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse naturiste și superalimente din România, încurajează oamenii să descopere eficacitatea produselor naturiste în cosmetică și îngrijire personală.

Prin #NiavisNaturalEssentials, Niavis aduce în prim-plan o serie de produse naturale valoroase, respectiv uleiul de cocos, de jojoba, avocado sau argan, dar și vitaminele A sau E, cu beneficii și proprietăți extraordinare care contribuie la îngrijirea și îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii și a părului.

Astfel, Niavis își propune să educe, să inspire și să încurajeze comunitatea în adoptarea unui stil de viață sănătos și responsabil. Specialiștii Niavis încurajează o abordare holistică a îngrijirii personale, în care sănătatea și frumusețea nu sunt separate. Produsele naturale sunt o alternativă eco-friendly față de produsele convenționale care pot conține substanțe chimice dăunătoare și pot avea impact negativ asupra mediului.

Citește și:

7 produse naturale cu beneficii uimitoare pentru piele și păr

Uleiul de cocos. Cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și hrănitoare, uleiul de cocos este un ingredient esențial în rutina de îngrijire a pielii și a părului. Datorită conținutului său ridicat de acizi grași, acest ulei este excelent pentru hidratarea intensă a pielii, lăsând-o catifelată și elastică. De asemenea, are proprietăți antimicrobiene, antiinflamatorii și antioxidante, care contribuie la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi și a efectelor nocive ale mediului.

Uleiul de jojoba. Uleiul de jojoba este renumit pentru similitudinea sa cu sebumul natural produs de pielea umană. Această caracteristică îl face un excelent agent de hidratare și regenerare a pielii. Uleiul de jojoba penetrează în straturile profunde ale pielii, menținându-i hidratarea și contribuind la echilibrarea secreției de sebum.

Citește și:

    Uleiul de avocado. Cu conținutul său bogat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul de avocado este o alegere tot mai populară pentru îngrijirea pielii și părului. Acest ulei hrănește în profunzime pielea și o face mai elastică, contribuind la menținerea aspectului tânăr și sănătos.

    Uleiul de argan. Uleiul de argan este recunoscut pentru capacitățile sale puternice de hidratare. Conține acizi grași esențiali care ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii. Prin aplicarea uleiului de argan, pielea este hrănită și hidratată în profunzime, oferindu-i un aspect catifelat și neted.

    Vitaminele A și E: Vitamina A și Vitamina E sunt antioxidanți puternici care au efecte benefice asupra sănătății și frumuseții pielii. Dacă vitamina A stimulează producția de colagen, ajutând la menținerea elasticității pielii și la reducerea ridurilor, vitamina E are proprietăți hidratante și antioxidante, care protejează pielea de radicalii liberi și de efectele dăunătoare ale expunerii la soare.

    Apa de trandafiri. Obținută prin distilarea petalelor de trandafir, apa de trandafiri are multiple beneficii pentru piele. Acest ingredient natural are proprietăți calmante și antiinflamatorii, care ajută la reducerea roșeții și calmează pielea iritată. De asemenea, hidratează pielea, echilibrează pH-ul și îi conferă un aspect luminos și sănătos.

    Produsele comercializate de NIAVIS sunt disponibile atât pe Niavis.ro, cât și pe site-urile și în locațiile fizice ale farmaciilor și magazinelor naturiste partenere. Lista locațiilor, precum și întreaga gamă Niavis poate fi consultată aici.

    Vizionare placuta


    Kudika
    26 Iulie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.