Am si eu o intrebare...

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Am si eu o intrebare...: (5 din 1 vot)
 
Miss_Lory Avatarul lui Miss_Lory

3 mesaje
Membru din: 28/12/2007

Am si eu o intrebare sper ca am facut bine ca l-am postat aici.As vrea un job in modeling,sedinte foto,reclame ceva de genul acesta dar nu am idee unde sa apelez.Agentiile din oras sunt foarte scumpe si nu imi permit si mai nou modele sunt platite nu ele platesc.Am facut niste sedinte foto dar totul a fost in zadar.Pozele sunt frumoase dar tot degeaba pt ca am ramas fara niciun beneficiu.Le puteti vedea pe profilul meu: Miss_Lory.As dori un sfat,o idee,o sugestie.Va multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
Kittynelle Avatarul lui Kittynelle

920 mesaje
Membru din: 20/12/2007

Buna , sunt dragute pozele tale , insa acelea nu sunt poze de book.De fapt nici macar nu`ti trebuie un book,daca asta ai dorit sa faci , pentru ca ti`l va face agentia la care vei lucra. Ai doar 15 ani asa ca daca iti doresti cu adevarat sa faci modelling vor veni sanse penru tine.Te sfatuiesc sa mergi la orice casting de care auzi , in Bucuresti se organizeaza multe (nu stiu din ce oras esti tu), iar daca prinzi cumva unul MRA , sa nu`l ratezi.Bafta multa!
Raporteaza abuz de limbaj
"Nu stiu pentru cine scriu, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific. In ochii cui? Am spus-o deja, dar infrunt ridicolul de a mai spune-o o data: in ochii copilului care am fost." Octavian Paler - Desertul pentru totdeauna (I simply adore him!!!)
edviga Avatarul lui edviga

34 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

www.mramodels.ro/ e cea mai tare agentie; intra pe site si incerca sa iei legatura cu ei, da un telefon sau depune un CV ; MULTA BAFTA!! s-auzim de bine.
Raporteaza abuz de limbaj