Mai multe
Draga mea,decat sa comentezi si sa "freci menta" pe forum ,mai bine ai pune mana pe carte si ai da admitere la o facultate de stat ,si eventual poti continua efortul de a invata si in timpul facultatii,ultimile zvonuri spun ca poti obtine chiar si bursa de merit...despre care nu prea ai cum sa stii foarte multe ...intreab-o pe matusa logodnicului tau ,care in mod sigur a facut aceste eforturi pe care tu nu esti in stare nici macar sa le apreciezi...darmite sa le mai si faci...si poate asa ..ii mai ajungi din urma si eventual ai sa ai si "posibilitate"...scuze...m-am molipsit si de prostie...se spune "posibilitati"
|
||
|
nikkitt_a Postat pe 20 Octombrie 2008 20:22 |
||
|---|---|---|
...destinatar "d-ra aurroraandreea".....viitoare so(þie)...cine-o vrea...
|
||
|
nikkitt_a Postat pe 20 Octombrie 2008 20:29 |
||
| Pareri si pareri...cert este ca in cele mai multe cazuri mamele baietilor se baga sau au tendinta sa se bage in relatia baiatului lor...dar in mare parte totul depinde de cat de mult permite acesta ca ele sa "intre" in relatie....sunt f putini baieti care fac diferenta intre mama si iubita....si care isi sustin iubita in orice situatie creata de mama lor....cine are parte de un asa baiat care sa te sustina indiferent ce spune mama lui,dacaei ii convine sau nu,ar trebui sa se considere f norocoase | ||
|
|
||
|
onuta81 Postat pe 24 Octombrie 2008 18:32 |
||
| eu stiu un tip d 35 ani care inca nu iese din cuvantul mamei.eu am 19 ani si nu a vrut sa ma prezinte mamei lui pt ca ii era teama d reactia ei. | ||
|
sweet_heart Postat pe 23 Noiembrie 2008 16:17 |
||
bravo
|
||
|
Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:17 |
||
da pot avea o influenta foarte mare asupra lor...dar depinde si de relatia lor cu mama...prietenul meu este foarte influentat de mama lui...nu ne lasa sa fim impreuna si fericiti..ia deja se gandeste mai departe, se gandeste ca vreau sa-l iau de barbat...dar nu este chiar asa...avem o facultate de terminat, pe urma sa ne gasim ceva de munca si daca e sa mai fim impreuna poate ne luam, dar pana atunci suntem niste adolescenti care vor sa se distreze...nu inteleg mamele astea care se baga in relatia baietilor cu fetele pe care le vor ei si care decid in locul lor...poate ca sunt egoiste si isi vor fii doar pt ele sau eu mai stiu ce...
|
||
|
raluk_ionela Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:26 |
||
| Oare aceste femei au uitat ca au avut si ele de infruntat pe mama sotului lor?au avut si ele soacre,or fi avut si ele probleme cu ele...de ce nu pot sa accepte alegerea odraslei lor? | ||
|
onuta81 Postat pe 5 Decembrie 2008 21:16 |
||
|
Buna dragelor, Dupa cum observ aproape toata lumea e nefericita din cauza "soacrei", Haideti sa va spun si eu cate ceva: cum am mai vazut ca au sous unele de pe aici, depinde si de comportamentul nostru. Si nu e adevarat ca soacrelor nu le plac de ex daca fetele sunt tot timpul acolo cand vine baiatul acasa sau daca il pupi de fata cu ea etc.... Poate ca o sa ziceti ca sunt doar norocoasa, dar pot sa va spun ca pt mine soacra mea este ca si mama mea, este o femeie extraordinara care m-a iubit din primele zile dupa ce am cunoscut-o, dupa cca 6 luni de relatia cu prietenul meu, m-am mutat la ei, ne-am inteles intotdeauna ca o mama cu fiica ei. Am locuit 5 luni la ei, dupa care ne-am luat apartament, nu de alta dar eram multi intr-un ap de bloc: soacra, socrul, fratele iubitului meu si noi doi. Tin enorm la soacra-mea cu atat mai mult cu cat parintii mei au plecat in alta tara si practic ei sunt familia mea acum ( le fel de super ma inteleg si cu socrul). Cand ma mai certam cu iubitul ei intotdeauna imi tineau partea cand el gresea, ba chiar socrul a discutat in repetate randuri cu el si au facut tot posibilul sa ne impacam. Dar asta depinde si de noi, adica cum ne comportam cu soacra. Eu de ex, inca din primele zile cand inca nici nu locuiam la ei, dupa ce mancam spalam eu vasele sau chiar gateam eu cate ceva si ii serveam si pe socrii. Iar dupa ce m-am mutat la ei cu atat mai mult: o ajutam mult pe soacra, mai gateam si eu, mai faceam curat, spalam vase etc..ba chiar cand al meu mai tipa la ea sau se comporta urat il certam si il puneam sa-si ceara scuze. In afara de asta ei au niste procese pe rol pt niste proprietati iar eu avand experienta in procese, litigii ( am avut mai multe litigii ref la casa in care am stat cu ai mei parinti) i-am ajutat si ii ajut si acum cu sfaturi, cu avocati etc...Deci nu trebuie sa stai cu mana in san, trebuie sa vada soacra ca esti harnica, gospodina si ca chiar tii la fiul ei, adica el va fi pe "maini bune". Bine, nu zic ca nu depinde si de felul soacrei de a fi, de educatie etc....Socrii mei sunt noste oameni super educati, culti si intelectuali, deci probabil ca si asta conteaza. De ex, cand soacra-mea vroia sa-l roage ceva pe iubitul meu ( s-o duca cu masina undeva) mai intai ma suna pe mine sa ma intrebe ce face iubitul meu si in ce toane este, si daca cred ca ar fi dispus s-o duca cu masina in locatia X.Deci in loc sa-l sune direct mai degraba ma suna pe mine, chestie care mi s-a parut foarte haioasa.( asta am spus-o ca o paranteza). deci ideea ar fi sa-i demonstrati soacrei ca fiul ei va fi pe maini bune, s-o ajutati, sa va implicati si in problemele ei atat cat se poate, sa vada ca este bagat in seama. Dar repet asta tine si de cultura si educatie, poate ca la o persoana needucata, sau cu probleme psihice aceste tactici nu dau roade. Soacre blande va doresc, |
||
|
tundebogdan Postat pe 11 Decembrie 2008 11:05 |
||
|
Da, au o maaare influenta. Cei care se mai tin inca de fusta mamei. Spun din experienta. Dar poti face ceva in sensul asta, sa-i iei locul mamei.Succes! |
||
|
Ro63 Postat pe 11 Decembrie 2008 11:13 |
||
Sa iei locul mamei?? de ce?el i-a locul mamei mele? sau al tatalui meu?nu cred.suntem indivizi cu nevoi speciaale , diferite.Eu am niste asteptari de la el shi el de la mine.Amandoi trebuie sa facem compromisuri.
|
||
|
shea Postat pe 11 Decembrie 2008 22:40 |
||
| pentru mine ...EA.(.oricare va fi aceea)..este femeia care imi face fericit fiul .....iar restul chiar nu mai conteaza. | ||
|
ninushk Postat pe 11 Decembrie 2008 22:44 |
||
| Eu am stat cu un baiat aproape 5 ani , dar vreau sa spun ca mama lui era o dulceata de femeie , vorbesc foarte serios .Chiar si acum dupa ce ne am despartit vorbim la telefon si trec pe la ea .mie la inceput nu mi- a placut si ce-i drept avea niste faze nu neaparat de rea credinta dar care mie nu- mi conveneau , insa i am spus pt ca asa sunt eu , spun verde in fata ce ma deranjeaza si ne intelegeam de minune .Asa ca am fost o norocoasa si chiar existe soacre bune .:d Desi a zis k cu alta nu s ar mai purta asa :))) | ||
|
Scumpa_dash Postat pe 11 Decembrie 2008 22:57 |
||
|
Eu am facut deja greseala de a ma muta cu "mamik" logodnicului. Stam de vreo 5 luni impreuna.E o femeie super ok.Cam "comunista" dar merge.La mine situtzia e invers!Ea face tot ce-i zice el!!!Si de multe ori tzipa la ea shi O FACE "PROASTA" de fatza cu mine :(.Nu stiam ca ii vb urat decat dupa ce m-am mutat cu ei.Pentru mine e foarte important respectul fatza de parintzi dar se vede clar ca el nu are asha ceva. Shi mai stiu deasemenea ca exact cum s-a invatzat sa se poarte cu mama lui asha se purta shi cu mine:(( Pana sa ma mut dealtfel nu stiam ca am un logodnic FOARTE LENES!El mancarea o serveste adusa de maica-sa cu tava la pat..shi al meu sta toata ziua lipit de calculator.IERI maica-sa m-a rufgat sa mergem sa scuturam un covor ca pe fiu-su il roaga de vreo 4 zile shi de fiecare data gaseste pretexte ca sa nu poata , printre care shi "NU AM CHEF ACUMA".I-am zis clar ca nu o ajut pentru ca asta ar insemna ca de fiecare data ar trebui sa fac eu asta pentru ca barbatu daca vede ca-i merge o data va face shi data urmatoare Deasemenea ma deranjeaza ca isi lasa lucrurile peste tot!pe jos , prin baie , prin sufragerie.Deci NU ESTE ORDONAT. Cand vede ca vreau sa-l pun la punct incepe sa rada shi imi zice "mnah...ce sa fac...asa toata viata i-am facut toate mofturile..''(shi ce vrei...un premiu?!!!!) Oricum vreau sa ma mut inapoi de unde am venit... pentru ca eu nu lucrez de cand m-am mutat la el fiindca e un orash mai mic shi e mai greu de gasit. Totushi ash fi un pik nesimtzita sa plec dupa 5 luni.De ob se pleaca impreuna , cand cei doi isi cumpara o locuintza a lor.Dar eu nu mai ppot.Simt ca am nev de intimitate , mi-e dor sa fiu eu...aia care avea grija de ea shi statea uneori cate o ora la oglinda fara sa simt ca nu-i convine ei.Mi-e dor sa ies in orash cu colegii de la facultate...cu al meu nu am mai ieshit in orash de nici nu mai stiu cand....pentru ca el are servici shi zice mereu ca e obosit.Si nah eu cum sa fac gat daca nu am servici...normal ca eu nu sunt obosita shi plina de viatza:((Doar ca el m-a chemat intr-un "semiorash" in care nu exista locuri vacante de munca:((shi ca sa lucrez pt 500 fara pos de avansare mai bine stau acasa!Inainte sa ma mut la el lucram in alt orash shi eram platita bine , cat sa-mi satisfac eu toate fitzele.Acum...nici nu imi aduc aminte de cand nu am mai facut ceva pt mine , sau de cand mi-am luat ceva...doamne ...ce viatza...shi cand ii zic lui imi spune ca de fapt mii-e dor de libertatea de la facultate shi de distractii:(( Nici pe plan intim nu ne mai merge asha bine...sunt nervoasa tot timpul , simt cum ma plafonez.Nu facem altceva decat sa-l astept sa vina de la munca , ii pun mancarea in fatza , ne bagam in pat , n uitam la un film shi somn...in fiecare zi!innebunesc...stiu ca am scris un roman dar ma simt mult mai bine dupa ce m-am decscarcat...multumesc. |
||
|
shea Postat pe 11 Decembrie 2008 23:09 |
||
| Mamele baietilor , adica soacrele noastre cred eu ca nu au nici o influenta atata timp cat sotii sau prietenii nostri tin cu noi.Sotul meu ii reproseaza mereu mamei sale ca nu-i place cum se poarta cu mine si ca eu ii sunt si iubita si sotie.Mie nu mi se pare ca soacra mea ar avea ceva cu mine, iar daca uneori vb fara sa gandeasca imi spun ca e mama sotului meu si datorita faptului ca-l iubesc trebuie sa accept si sa trec peste,iar pt mine ramane tot o soacra de nota 10.Mentionez ca datorita meseriei sotului meu stau mai mult timp cu soacra mea decat cu sotul meu.El pleaca cate 6-7 luni pe an , timp in care zi de zi ma vad cu mama lui. | ||
|
ankaaaaaaaaaaaaaaa Postat pe 1 Ianuarie 2009 06:11 |
||
|
Oricat de mult si-ar lauda unele soacrele...ele tot soacre raman,cu tot tacamul lor....nu cred sa fie mama de baiat sa nu gaseasca un defect oricat de mic la fata respectiva....situatia e mai grava atunci cand nu ai de ales si trebuie sa convietuiesti cu ele....atunci nu-ti vor gasi un defect ,ci sute. Acum soacra e asa cum e ea,dar e mai grav atunci cand feciorul ii permite mamei sa se amestece ,chiar si in cel mai subtil mod,in relatia lui,iar saraca fata va trebui sa suporte acest "bonus" numit soacra.....soacra,soacra,poama acra |
||
|
onuta81 Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:54 |
||
|
Cum a zis Oana depinde de mame depinde de baieti.Baietii joaca un rol f importat in viata mamelor. Am si eu un baietel (de un an juma:) )si ma gindesc cind vine timpul lui normal ca as dori sa aiba o fata""buna"".Mar deraja sa vad ca e lenesa,sau ca nu are grija de fiul meu pe plan casnic zic dar sint limite unde te poti implica.Cel mai bine e sa se vb foare deschis. Eu pe soacra am puso la punct.La modul ca daca ai ceva impotriva spunemi,te derajeaza ceva spunemi ai nevoie de ceva spune (de aia avem gura).Asa iteleg si eu ce o derajeaza ce vrea ce nu vrea. Si a avut si ea crize si stii ce a facut feciorul ei?A lasato vreo 3-4 luni sa se linisteasca si dupa a vizitato .Deci depinde si de baiat cit de mult lasa ca masa sa i se bage i fam lui. Un barbat demn de familia lui ar interzice mamei lui "bagarea in seama". Ar zice "Asta e familia mea si tre sa accepti "PUNCT. |
||
|
ballerrina Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:50 |
||
PERFECT CE ZICI .LA FEL AM FACUT SI EU SI TOT NU SA IMBLINZIT IA TREBUIT CEVA TIMP PIA SA O FACA DAR A AJUTAT SI IMPLICAREA SOTULUI MEU.LA EL FAM LUI E PE PRIMUL PLAN SI MASA A INTELES ASTA INTRU FINAL.DAR ASA E NU STA CU MINA IN SIN CIND TE DUCI LA SOACRA CA ICI MIE NU MIAR COVENI ASA CEVA SA VAD LA SOTIA FIULUI MEU
|
||
|
ballerrina Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:57 |
||
barbatii care inca mai atirna de fusta mamei..cred eu ca inca nu sau maturizat...detest lucru asta sa asculte de masa...of.... si cind te gindesti ca mai exista asa barbatii.....acum depinde si de tine daca asta se intimpla in relatia ta....comunica fff des cu iubitul...fa-l sa inteleaga ca nu mai este copil...acum gata doar tu si el....spune-i ca te deranjeaja si poate ...in viitor...isi revine
|
||
|
mikela_my Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:40 |
||
soacra mea a avut mereu ceva de zis de mine...ma si jignit direct fara ca fisu sa stie.....insa binenteles ca eu comunic cu al meu fff mult...si nu a existat data sa nu se fi luat de ea....si vai a plins....tot ea....insa stiu ca orice vrea ea...nu ai permite baiatul ei....stiti voi...esti mama mea te respect..dar imi respect sotia ca acum cu ea imi impart restul vietii....de aceea il respect enorm..si ma face sa il iubesc in fiecare zi mai mult....COMUNICATI CU SOTII...IUBITII....spune-ti tot ce nu va place ca e mult mai bine
|
||
|
mikela_my Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:44 |
||
foarte multa
|
||
|
myeyes Postat pe 3 Februarie 2009 11:14 |
||
| hmmmm.....oare asta ma asteapta si pe mine?viitoarea mea soacra e tare draguta cu mine{pot sa zic ca e neobisnuit de draguta}....dar chiar si asa ma gandesc daca intr-adevar e sincer comportamentul ei fata de mine. | ||
|
pitu Postat pe 3 Februarie 2009 11:39 |
||
De la: pitu, la data 2009-02-03 11:39:33hmmmm.....oare asta ma asteapta si pe mine?viitoarea mea soacra e tare draguta cu mine{pot sa zic ca e neobisnuit de draguta}....dar chiar si asa ma gandesc daca intr-adevar e sincer comportamentul ei fata de mine. Ori e draguta cu tine pt ca chiar te place..ori se poarta frumos cu tine ca sa vada fiul ei si sa nu "cada" in ochii lui... mamele de baieti ,in general,sunt geloase si invidioase ....ca nu cumva alta femeie sa le "fure" baietelul .. :) asta e...nu ai ce face... |
||
|
liza24_84 Postat pe 17 Februarie 2009 17:40 |
||
Mai duca-se dracului de javre ticaloase! Trebuie puse la punct de la inceput, fara discutie!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 18 Februarie 2009 16:26 |
||
Nasoala povestea ta, dar makar bine ca ai scapat de el inainte sa te casatoresti cu amandoi si sa traiti impreuna. Stii cum e vorba aia: orice rau inspre bine. Multa bafta si fereste-te in continuare de soacre posesive, ca a mea
|
||
|
romanticbabe Postat pe 19 Februarie 2009 13:15 |
||
|
vai de mine ce visezi raziela...traiesti in povesti?l-a crescut din inima si ar treb fara sa astepte ceva in schimb....l-a crescut ca sa il invete si apoi acesta sa fie al altei femei...eu vad ca tu ai un suflet bun...dar sincer cred ca e posibil sa fi un drac impielitat cand ai sa fi soacra |
||
|
camy_doll Postat pe 20 Februarie 2009 10:05 |
||
De la: babalica, la data 2008-09-04 08:44:10Oricat ai vrea sa fii de obiectiva cand e vorba de copii tai nu ai sa reusesti,nu condamnati atat de usor cand nu sunteti in cauza.Eu am 2 baieti cuminti si respectuosi,pentru care as face orice sa le fie bine,daca nurorile mele ii vor iubi macar jumatate din cat ii iubesc eu ma declar multumita.Dorinta mea cea mai mare este sa nu locuim impreuna din momentul in care se casatoresc,de aici toate conflictele.Relatia mea cu baietii mei este una normala,zic eu,daca as fi avut fete poate ar fi fost la fel,copii tot copii raman si cand te gandesti cu cat greu ii cresti nu prea iti convine sa vezi ca-si bat joc altii de ei,fie chiar sotia sau soacra.E adevarat ca relatia soacra-ginere a una mai usoara decat cea soacra- nora,sper sa fiu prietena cu nurorile mele si ma repet fara a imparti aceiasi locuinta. dar daca va fi invers....si parintii fetei vor considera ca baiatul tau isi bate joc de ea....desi poate e sau nu adevarat...cum este?doar ca exista o diferenta ceea ce voi soacrele nu intelegeti....nu treb voi sa fiti multumite....nu conteaza chiar deloc...MULTUMIT TREB SA FIE EL....si iubit treb sa se simta tot el...nu voi sa le cantariti sentimentele....poate pur si simplu intr-o rel nnora-soacra....reciproc....nu le place fata una la alta...asa nu ajung sa se cunoasca....cum poti aflta tu atunci si judeca ce are fata aia in suflet pt baiatul tau? oricum imi place ce ai scris mai sus....treb sa existe respect in toate rapoartele..... |
||
|
camy_doll Postat pe 20 Februarie 2009 10:10 |
||
| Sunt mama de baiat ,dar nu inteleg sa ma amestec in relatiile fiului meu.Imi rezerv in schimb dreptul de al indruma permanent inainte de casatorie,DUPA NU PEREA MAI ARE SENS | ||
|
mery_aida Postat pe 28 Februarie 2009 23:36 |
||
| Sunt mama de baiat ,dar nu inteleg sa ma amestec in relatiile fiului meu.Imi rezerv in schimb dreptul de al indruma permanent inainte de casatorie,DUPA NU PEREA MAI ARE SENS | ||
|
mery_aida Postat pe 28 Februarie 2009 23:36 |
||
| buna! in primul rand sunt femei ,si mame in acelasi timp .asa ca ar trebui sa ne punem cateodata in locul lor ,pt ca nici o mama nu doreste raul proriului copil ,asa ca inainte sa judecam de ce face ea asa ??ar trebui sa ne gandim ca o face din dragoate .o mama stie cel mai bine ce vrea pt copilul ei ,si dupa o anumita varsta ,perioada isi da seama singura ca copillul ,baiatul ,are nevoie de intimitate ,discretie etc .si parerea mea este ,cred ca sunt mai multe fete care influenteaza negativ sotul in privinta mamei lui ,asa ca sa nu judecam numai soacrele ,ci si nurorile , | ||
|
Postat pe 1 Martie 2009 12:47 |
||
De la: Loveliness, la data 2008-08-03 19:44:41Da, mamele pot avea o asemenea influenta asupra copiilor lor.. Insa in mod clar este cazul numai acelor barbati lipsiti de caracter si de personalitate! Iar acest tip de barbati, dupa parerea mea, nu merita nici cea mai mica atentie. In tara fosta a lui Ceausescu, moda ramine a vorbelor mari... Caracter si personalitate... Astea-s ca Yeti, vorbeste toata lumea de ele si nu le-a vazut nimeni... Iar daca le-o poseda careva, va avea pretentia ca si partenera lui sa aiba asa ceva...Oricum, nu va fi omul de manipulat, cum nu o data aspiram noi, mai mult sau mai putin in secret... |
||
|
Mircea_O Postat pe 1 Martie 2009 18:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Rog sfaturi pertinente | 79 | De la: allexxe 28 Iunie 2009 18:44 |
| Argumente ca nu m-am casatorit inca | 73 | De la: lief 31 Mai 2014 20:21 |
| Am nevoie de sfaturi.... | 11 | De la: rashela 29 Ianuarie 2011 20:25 |
|
|
||
| vreau un sfat urgent!!! | 30 | De la: erikahd2008 27 Februarie 2009 21:11 |
| buna | 0 | De la: 16 Septembrie 2010 09:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.