Setari Cookie-uri

tratament pentru cuperoza

Buna fetelor,

stiti vreun tratament pentru combaterea cuperozei?
Eu folosesc gama Clinique, dar sincera sa fiu nu am observat in 6 luni de zile nimic deosebit.
Avesti vreo sugestie?

multzu fain
G
gio_georgiana
Postat pe 25 Septembrie 2008 16:47
scumpa, du-te la o farmacie naturista si cere o crema cu extract de castan. eu asta am folosit si mi-a trecut. dar pui putin si numai in zonele afectate. multa bafta. pupici!
carmy_pop
Postat pe 25 Septembrie 2008 16:57
De la: carmy_pop, la data 2008-09-25 16:57:09scumpa, du-te la o farmacie naturista si cere o crema cu extract de castan. eu asta am folosit si mi-a trecut. dar pui putin si numai in zonele afectate. multa bafta. pupici!


imi poti spune numele cremei? Am mai incercat si cu Floritene, o crema cu extract d castan, dar ma manca pielea foarte tare :)
gio_georgiana
Postat pe 25 Septembrie 2008 17:34
Ce e aia cuperoza? Cum se manifesta?
Kittynelle
Postat pe 25 Septembrie 2008 22:38
De la: Puffilici, la data 2008-09-25 22:38:53Ce e aia cuperoza? Cum se manifesta?


Salut Puffilici,

bine ca ai intrebat tu ce este cuperoza ca am aflat si eu cu ocazia asta ce-nseamna cu advearat. Uite, iti dau un copy paste un pic mai jos.

"Cuperoza se caracterizeaza printr-o inrosire intermitenta a pielii, datorata unor pusee congestive, care duc la aparitia unor bubite rosii, dure sau granuloase la vinisoare rosii vizibile. Situata pe fata, cuperoza apare mai ales pe tenurile uscate sau seboreice. Ea atinge mai ales femeile intre 40 si 50 de ani, inainte sau dupa instalarea menopauzei.

Cauze: hormonii, tutunul,
alcoolul, stresul, poluarea

Dereglarile hormonale fac parte din cauzele interne care pot provoca aceasta afectiune. Pana acum, motivul exact al procesului inflamator n-a putut fi stabilit. In schimb, se constata ca el afecteaza azi tot mai multe femei. Alte cauze interne care pot declansa afectiunea sunt o alimentatie gresita, tutunul, alcoolul, unele medicamente. Dar sunt si numeroase cauze externe care pot provoca iritatia: poluarea, abuzul de soare, conditiile climaterice de peste iarna, produse cosmetice prost folosite ori depasite. In fine, conform opiniei specialistilor, stresul vietii moderne, cu cortegiul ei de griji, spaime si insomnii, e unul din cei mai importanti factori de declansare a bolii. Orice perturbare a sistemului nervos bulverseaza organismul si se repercuteaza intr-un fel sau altul la nivelul epidermei.

Profilaxia: o igiena de viata corecta

Tratamentul neintarziat al cuperozei, imediat dupa aparitia primelor simptome, ii opreste evolutia, previne recidivele si impiedica posibilitatea ca ea sa devina rebela. Tratamentul consta in administrare orala de antibiotice in dozaje usoare, fara nici un risc pentru organism, si in aplicatii locale de creme antibacteriene si anti-inflamatoare recomandate de medicul dermatolog. In trei sau patru saptamani, iritatiile dispar.
Ce nu trebuie sa faceti

Sa nu folositi produse cosmetice prea grase sau prea uscate fata de natura tenului dvs.
Sa nu folositi produse cosmetice cu termenul de garantie depasit.
Sa nu mancati picanterii.
Sa nu fumati si sa nu beti alcool.
Ce trebuie sa faceti

Sa folositi sapunuri si produse cosmetice de calitate (neiritante).
Sa beti un litru de apa pe zi.
Sa faceti cure ritmice de curatire a sangelui cu ajutorul ceaiurilor din plante (urzici, musetel, salvie, cicoare etc.).
Sa preferati legumele si fructele, carnii
" - Sursa: Formula As

Ei bine, eu am in obraji o roseata, de fapt un rozuliu permanent.M-a intrat in refklex ca inf iecare dimineata sa ma machez. Ideea este ca ma simt un pic complexata de aceatsa roseata. Tocmai pentru ca o ascund mereu. Daca nu ma machez este cam vizibila. Tin minte ca am mers la un doctor, acum multi ani care mi-a spus ca am o cuperoza ereditara. Si de-atunci am incerca tot felul de creme pentru cuperoza, iar rozul e tot la mine-n obraji
gio_georgiana
Postat pe 26 Septembrie 2008 11:24
De la: carmy_pop, la data 2008-09-26 19:13:33 pt gio georgiana: nu mai stiu cum ii spune la crema k nu mai folosesc de mult....am sa merg p la farmacie sa intreb si revin cu un mesaj. ok?


Si pe la farmacie ai mai ajuns?..nu de alta,dar...si eo ma confrunt cu aceeasi problema..si m-am saturat sa fac abuz de fond de ten
Stilll_MeG
Postat pe 29 Octombrie 2008 09:41
hello, fetelor....in sfarsit am reusit sa gasesc numele cremei. ii spune Stimuven.e cu extract de castan. o gasiti doar la farmaciile naturiste. se pune ft putin doar in zonele afectate. bafta multa.....pupici
carmy_pop
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:25
De la: carmy_pop, la data 2008-10-29 18:25:21hello, fetelor....in sfarsit am reusit sa gasesc numele cremei. ii spune Stimuven.e cu extract de castan. o gasiti doar la farmaciile naturiste. se pune ft putin doar in zonele afectate. bafta multa.....pupici


Multumim
Stilll_MeG
Postat pe 30 Octombrie 2008 18:01
[daca nu gasiti crema, scrieti si am sa vorbesc cu farmacista sa vad daca ne e sub alta denumire...va doresc mult succes cu tratamentul.o seara placuta!
carmy_pop
Postat pe 31 Octombrie 2008 17:50
pentru combterea cuperozei sunt foarte eficiente produsele din gama LIERAC.
incercati-le si vedeti ce rezultate veti avea
geo_2008
Postat pe 21 Noiembrie 2008 08:22
Salut,eu am fost acum 3 zile la un medic dermatolog,pentru cuperoza.Mi-a prescris Doxiciclina de 100mg timp de 8 zile plus o crema care contine metronidazol preparat la farmacie si crema Ivatherm pentru ten sensibil si cuperozic.Sfatul meu este sa cauti un medic dermatolog bun si sa nu incerci sa te tratezi de capul tau.Fiecare cu meseria lui.Multa sanatate!
lilla_cska
Postat pe 21 Noiembrie 2008 14:50
Georgiana, a mea este tot ereditara si n-am tratat-o niciodata decat cu fond de ten ....Ce-i de facut? Tu ai reusit sa scapi de ea?
crinac
Postat pe 21 Noiembrie 2008 22:42
hey,fetelor
eu ma confrunt de cand ma stiu cu o roseata groaznica,zic eu naturala, si e chiar deranjanta...nici fondul de ten nu o acopera..
nu stiu ce sa mai fac..la temperaturi ridicate,fata mea devine aproape visinie..:((
carmy_pop tu ce ai tratat cu crema aceea cu extract de castan?ce tip de roseata?ce efect are?oare merge si pentru mine?
multumesc anticipat
bafta,fetelor..
sper sa scapam repede de roseata asta

Postat pe 10 Decembrie 2008 21:08
cuperoza se poate trata cu laserul....in cabinetele de dermatologie.....cremele nu au efect....apoi indiferent de anotimp trebuie sa folosesti crema cu factor de protectie mare.+50 uv.
zeldia
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:16
eu am tratat vinishoarele rosii de langa nas sau p obraji in partea inferioara. eu zic sa mergi pt problema ta la un medic bun....sa nu te joci sa faci mai rau, doamne fereste! e nasol pt k reapar vinishoarele si tre periodic tratate sau prevenite dc apuci sa scapi d ele. eu nu am mai folosit crema pt ele de ceva vreme buna si am observat k iar apar p ici p colo. :-(( pupici....o seara placuta
carmy_pop
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:48
am mai scris o data dar nu stiu din ce cauza a disparut asa ca reiau. Si eu sunt purtatoare unei cuperoze de cand ma stiu, o fi si de la moduyl de viata dar la mine mai e si ereditar, tatal meu are. Ma machez mereu cu fond de ten si apoi si putina pudra ca sa reziste mai mult. Adevarul e m-am obisnuit cu ea, nu mai este obsesie. Are si o parte buna cred, cel putin asa zice sotul meu, zice ca la aproape 38 de ani nu am nici un rid din cauza cuperozei, ca sangele fiind mai la suprafata pielii o hraneste mai bine. A propos, voi cu cuperoza, cum aveti tenul? Cu riduri mai multe sau mai putine decat in mod normal pt varsta fiecareia? Sunt tare curioasa. Cosmeticiana la care merg eu zice ca nu are nici o legatura cu cuperoza dar sotul meu zice ca e o proasta si tocmai asta ar fi explicatia. Raspundeti-mi sunt tare curioasa.
LIVOTA
Postat pe 29 Ianuarie 2009 17:25
Buna.Si eu am aceasta cuperoza ereditara si mai ales in timpil rece este groaznic,bubitele se inrosesc si ma mananca.Am facut un tratament la cosmetica si aceasta mi-a recomandat urmatoarele: dimineata spalat cu sapun moale,apoi crema hidratanta cu extract de castane de India sau azulen sau alantoina.Crema de protectie ecran total care sa contina ori oxid de zinc,ori dimetichone,ori bioxid de titan,inainte sa ies din casa.Seara demachiere cu lapte demachiant si lotiune tonica si o crema de noapte in functie de tipul de ten.Pentru mine a functionat,sper sa va ajute si pe voi.
ghostface_scream
Postat pe 12 Februarie 2009 22:41
Cuperoza am si eu. Cineva spunea mai devreme ca este posibil ca datorita cuperozei sa nu facem usor riduri. Nu stiu daca este adevarat dar eu nu am riduri. Sa fie asta cauza?
Atunci, oare mai vreau sa-mi tratez cuperoza? Problema mea este la aceste vase de sange vizibile. Bubite nu fac. Am programare saptamana viitoare la dermatolog. Va tin la curent.
Maria_H_
Postat pe 11 Martie 2009 16:16
Buna,
le-ai tratat cu laserul imi poti spune clinica si doctorul .te rog!

Postat pe 9 Iunie 2009 13:03
In BUCURESTI:
- CLINICA DERMATOLOGIE a SPITALULUI COLENTINA
- CLINICA DERMASTYLE - dr. MIHAELA LEVENTER
-eventual prof. dr. GIURCANEANU - CLINICA DERMATOLOGIE SPITALUL ELIAS
ema_rice
Postat pe 22 Iunie 2009 22:59
nasol fetelor...nu este de gluma..trebuie creme recomandate de dermatolog...pt asa ceva eu nu am ...insa ma confrunt cu mici pete maro..care le am de la soare..insa am consultat dermatologul si acum sunt ok
pamela_1
Postat pe 2 Iulie 2009 14:28
A aparut un medicament nou caruia i se face reclama - RUBORIL - inovatie dermatologica pentru tenurile afectatecuperoza. etc.
ema_rice
Postat pe 4 Iulie 2009 18:42
Salut!
Fetelor, a folosit cineva crema "ruboril"? daca da, ce efecte are?
ms...
Diora
Postat pe 8 August 2009 15:23
De Ruboril nu stiu. In schimb, cunosc de la cineva din familie o crema cu protectie solara pentru persoanele cu ten cuperozic. Se numeste Solecrin si din cate stiu se gaseste numai in farmacii.
ira09
Postat pe 19 August 2009 10:06
De la: gio_georgiana, la data 2008-09-25 16:47:06Buna fetelor,

stiti vreun tratament pentru combaterea cuperozei?
Eu folosesc gama Clinique, dar sincera sa fiu nu am observat in 6 luni de zile nimic deosebit.
Avesti vreo sugestie?

multzu fain
G


Cei de la Bionatura au o crema specila pentru tenul cuperotic si anume Dark Rings crema-gel tratament cu extract natural de castane pentru ten cuperotic.
Se poate procura pe www.quantshop.ro/Dark-Rings-crema-gel-tratament-cu-extract-natural-de-castane-pentru-ten-cuperotic.

Eu n-am folosit, pentru ca nu am un asemenea ten, dar folosesc pentru intretinerea zilnica gama Hydroactive ( lapte demachiat, crema de zi, de noapte, contur de ochi - cu coenzima Q10 (am peste 35 ani)) si sunt f multumita.
dianamioara
Postat pe 9 Septembrie 2009 18:10
Pentru cuperoza puteti incerca tratamentul cu IPL,se face in cabinetele de dermatologie. Stiu un cabinet langa Gara de Nord care efectueaza acest tratament.
sweetgirll
Postat pe 9 Septembrie 2009 18:28
buna fetelor.Eu ma confrunt tot cu aceasta problema.Am fost la dermatolog si mi-a recomandat tot felul de creme care in final s-au dovedit a nu fi bune de nimic.Am fost la plafar si am cerut o crema anticuperozica.Este foarte buna cel putin pana acum.rezultatele sunt vizibile in aprox.2 saptamani.Este din gama Tis.Va pup.Aveti mare grija cu tenul.
kudika069751
Postat pe 21 Septembrie 2009 16:39
http://www.lacoquette.ro/
numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre.

de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia.



nu uitati!!! averea noatra e mintea dar si frumusetea ajuta considerabil:))

http://www.lacoquette.ro/ tel. 0767972682

mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.htm
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:58
http://www.lacoquette.ro/
numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre.

de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia.



nu uitati!!! averea noatra e mintea dar si frumusetea ajuta considerabil:))

http://www.lacoquette.ro/ tel. 0767972682

mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.htm
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:58
http://www.lacoquette.ro/
numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre.

de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia.



nu uitati!!! averea noatra e mintea dar si frumusetea ajuta considerabil:))

http://www.lacoquette.ro/ tel. 0767972682

mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.htm
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cosurile&amway 17 De la: AvocatCuculis 6 August 2015 11:44
Pata rosie pe obraz ! 2 De la: kudika495232 17 Decembrie 2012 21:32
ajutor!!! 36 De la: anca_buzea 25 Mai 2010 21:23
acneea 27 De la: AvocatCuculis 6 August 2015 11:47
Clean & Clear 2 De la: Celia_29 14 Aprilie 2010 21:25