Setari Cookie-uri

Parasita de Craciun...

Dragele mele,

In primul rand, LA MULTI ANI tuturor si sa dea D-zeu sa avem un an mai bun!
As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi sau pareri legate de povestea mea. Va cer ajutotrul pentru ca ma gandesc ca poate aveti mai multa experienta decat mine si ati trecut prin asa ceva si poate privind din exterior, vedeti lucrurile cu mai multa luciditate decat mine.
Am 24 de ani si in urma cu doi ani am cunoscut un baiat extraordinar care este cu 2 ani mai mare decat mine. Ne-am indragostit pe parcurs si lucrurile au mers foarte bine intre noi pana acum un an. Dupa asta, am inceput sa nu ne mai intelegem si ne-am despartit si impacat de vreo 3 ori. Nu ne-am certat niciodata si nici nu au existat motive de discutie intre noi. Pur si simplu, i se parea lui ca nu ne potrivim si ca nu ne este ok impreuna. Eu il iubesc enorm pe omul asta si as fi in stare de orice pentru el si stie si el asta. Mi-a spus ca niciodata nu a crezut ca va intalni pe cineva care sa-l iubesca atat de mult, care sa fie atat de dulce si sa se poarte asa de frumos cu el...dar cu toate astea, nu e ok sa fim impreuna. De fiecare data cand ne-am despartit, am plecat de la el si nu am stiut nimik unul de altul timp de o luna, doua, dupa care ma suna si imi spunea ca ii este dor de mine, ca se vede alaturi de mine in viitor, ca ma iubeste si ma vrea inapoi. Ca o femeie indragostita....m-am intors ca fraiera de fiecare data si eram foarte fericita...dupa care, dintr-o data iar se stricau lucrurile. Ultima data, ne-am despartit de Craciun...in noaptea de 25 decembrie.... Mi-a spus ca de data asta este definitiv, ca nu ma iubeste si ca-si doreste alta relatie. Mi-a spus ca-i pasa foarter mult de mine, ca tine extrem de mult la mine, ca vrea sa fie langa mine si sa ma ajute sa fac tot ceea ce-mi doresc, dar doar ca prieteni deoarece pentru el sunt ca si familia lui. Acum, chiar daca suntem despartiti, eu stau tot la el, in alta camera, deoarece nu-mi permit deocamdata sa-mi inchiriez un apartament singura. As vrea sa ma rup odata de el si de relatia asta care imi face atata rau, dar nu stiu de unde sa incep. De fiecare data cand am fost despartiti mi-a fost f greu. Am plans f mult si in fiecare zi , parca asteptam sa se intample ceva, sa-mi dea un semn. Imi este extrem de greu sa vad ca ii sunt atat de indiferenta chiar daca el se poarta foarte frumos cu mine. In sufletul meu, mi-as dori sa fim din nou impreuna, sa ne fie bine. Dar..nu stiu ce sa fac. Daca o sa se intoarca iar peste doua luni? Sau ar fi mai bine sa incerc sa-l uit si sa merg mai departe? Si daca da, cum sa fac asta? Va rog mult de tot, ajutati-ma si spuneti-mi si voi daca ati trecut prin asa ceva si cum ati rezolvat situatia. Orice sfat sau parere imi este foarte utila. Va pup si va doresc multa fericire tuturor.

Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:13
Daca nu te mai vrea ce rost are? te muti in alta parte si gata!
metal
Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:29
Asta si vreau sa fac, dar imi trebuie cel putin 1200 de euro ca sa pot sa dau avans pe cel putin 3 luni... bani pe care momentan nu prea am de unde sa-i scot...

Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:05
ai dechis doua topicuri cu acelasi subiect??????????????
sarutama
Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:08
Salut,

Nu stiu unde anume am vazut..undeva pe forum...ceva despre "mulsul" barbatului. Mi s-a parut foarte interesant. Incearaca odata...pe nemancate si neasteptate (din partea lui).
Ar trebui sa actioneze ca un "switch ON" in relatia voastra...just try it...nu ca-i tin eu partea...
C'moon...just 4 fun! DO IT! DO, DO, DO IT!
dragos_quicki
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:36
din punctul meu de vedere dragostea cu sila nu mergem, stiu e greu si cand iubim mereu dramatizam, dar decat o viata intr o dute-vino , mai bn liniste. Babati sunt destui, de ce sa ti irosesti viata langa cineva care se pare ca nu te vrea.
Nu stiu..in alta ordine de idei ati discutat? ce nu i place? poate e vb de monotonie, nimenu nu vrea o gospodina perfecta langa el, ci o femeie, iar din pacate multe uita aceste aspecte.
esti prea posesiva? nu are timp pentru el? prea la indemana? nu stiu.. femeile au o capacitate incredibila de a cuceri, descopera ce i place daca crezi ca merita.
idora
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:56
ufff...dk iubirea nu este impartasita, parerea mea e k ar fi mai bine sa mergi mai departe, pt k asa nu o sa mearga si meriti sa fi fericita. dar k sa fi tu impacata incearca sa mai vorbesti o data cu el, sa afli care este de fapt problema si poate poate reusiti sa gasiti o solutie mai buna..
sweety13
Postat pe 8 Ianuarie 2009 17:17
draga simmone, nu are rost sa mai stai langa el. stiu, ai spus ca nu ai bani sa pleci de la el. dar pana sa te muti la el unde ai stat? nu ai parinti, sora, frate, pe cineva care sa te ajute?
deja sederea ta acolo il inoportuneaza si nu va trece mult pana o sa-ti ceara el sa pleci fiindca il incomodezi in viitoarea relatie. vezi vreo femeie care sa vina in casa iubitului unde da peste fosta? situatia e cel putin ciudata, iar el nu va accepta asta.
daca un barbat ti-a spus ca nu merge, atunci sa stii ca nu va merge. femeile fac compromisuri...barbatii categoric nu.
scoate-l din inima si din viata ta. e greu, dar vei reusi daca o sa-ti amintesti in fiecare clipa ca el nu te-a vrut. ce umilinta mai mare ca asta cunosti?
spune-i adio si nu la revedere. lumea e plina de barbati si undeva se afla si cel care te merita. nu pierde vremea in defavoarea ta.
e sfatul meu, invata din experienta altora. succes!
chandramuki_md
Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:21
Buna Simmone,

Eu sincer n-as indrazni sa fiu foarte categorica fara sa primesc un motiv clar din partea lui. De ce sa va despartiti? De ce nu merge? Ce anume nu merge? Eu in locul tau i-as respecta dorinta, aceea de a nu te mai vedea, m-as muta cu o prietena in chirie probabil daca parintii nu sunt in acelasi oras. Dar inainte de asta l-as ruga sa mai discutam o data, asa pentru linistea mea, cu calm, fara reprosuri chiar daca sunt greu de stapanit.
Parerea mea e ca tu ai fost ca un pilon pentru el, un stalp de care se sprijinea cand toate ii mergeau prost, cand pipitele dupa care alerga ii dadeau cu flit tu erai acolo sa-i vindeci ranile. Fata care il iubea no matter what. Well fata aia are si ea o viata si vrea sa si-o traiasca frumos. Cred ca ai pierdut suficient timp in trecut. Nu vrei sa traiesti in prezent? Nu vrei sa vezi ce-ti rezerva viitorul? Si nu vrei ca data viitoare cand te cauta(sansele sunt sa te caute mai devreme sau mai tarziu) sa ii spui ca vrei sa il vezi dar ca simplii prieteni pentru ca tu chiar esti ocupata. Nu vrei sa ii spui chiar inainte sa pleci ca ii vei fi alaturi mereu dar ca simpla prietena si ca ti-ai dat seama intr-un final ca ai si tu o viata si in sfarsit te pui tu pe primul plan dupa ce atata timp l-ai pus doar pe el si pe voi??

Tu crezi ca el este singurul barbat din lumea asta care te va face sa suferi? Ce bine ar fi sa fie asa!! Din pacate nu asa functioneaza lucrurile. Dar deocamdata tu esti prinsa in povestea asta si trebuie sa iti aduni puterile sa iesi din ea. Si asta nu se intampla de azi pe maine. Fa-te puternica, analizeaza, nu te lasa dusa in eroare de amintirile placute pe care le ai cu el si de momentele in care cine stie cum se comporta cu tine si ce iti spunea, fa ceva constructiv pentru tine, gaseste-ti un apartament, iesi in oras, socializeaza si impune-ti tie sa nu-i mai dai importanta pana cand vei decide din nou ca merita sa-l bagi TU in seama!! Barbatii mooor cand femeile le dau suturi asa subtil :) " N-am timp azi si maine, suna-ma vineri si vedem" ;) Deciziile sa fie ale tale de acum in colo fara sa fii influentata de el!!

Succes si sa ne spui ce ai facut :)
liliana2005
Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:53
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi!!! Sunt mai mult decat folositoare! Aveam nevoie disperata de incurajari de genul asta si datorita voua voi putea in sfarsit sa fac ceea ce trebuie. Cu siguranta va voi tine la curent cu ce se intampla. Deocamdata, tot acolo stau, dar sper ca nu pt mult timp. Trebuie sa vad ce fac si cu serviciul pt ca s-ar putea sa imi dau demisia. Stiti cum e.... o nenorocire nu vine niciodata singura.... Dar asa se intampla cand tu vrei sa muncesti si seful vrea de fapt altceva de la tine! Pupici si multa dragoste!

Postat pe 9 Ianuarie 2009 21:36
De la: simmone, la data 2009-01-09 21:36:04Va multumesc mult de tot pentru sfaturi!!! Sunt mai mult decat folositoare! Aveam nevoie disperata de incurajari de genul asta si datorita voua voi putea in sfarsit sa fac ceea ce trebuie. Cu siguranta va voi tine la curent cu ce se intampla. Deocamdata, tot acolo stau, dar sper ca nu pt mult timp. Trebuie sa vad ce fac si cu serviciul pt ca s-ar putea sa imi dau demisia. Stiti cum e.... o nenorocire nu vine niciodata singura.... Dar asa se intampla cand tu vrei sa muncesti si seful vrea de fapt altceva de la tine! Pupici si multa dragoste!


cred ca ai auzit de expresia "un sut in fund, un pas inainte"...si daca tu ai parte de mai multe suturi inseamna ca ai sa inaintezi foarte repede. priveste partea buna a lucrurilor. schimbi multe lucruri in viata ta intr-un timp scurt . esti o norocoasa, fiindca in multe cazuri, oamenii stau in letargie ani la rand fara sa aibe curajul sa faca ce faci tu, sa schimbe ceva in viata lor, ceva ce le-ar aduce liniste si multumire sufleteasca.
multa bafta!
chandramuki_md
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:48
Sincer parerea mea e ca ar fi mai bine sa-ti vezi de viata ta.. si eu am patit la fel.. in 3 ani am fost despartiti tot de 3 ori cam cate o luna... apoi el ma cauta si imi spunea ca vrea sa se impace cu mine, ca ii pare rau si eu il iertam pentru ca-l iubeam... Regret enorm de mult ca l-am crezut, dar timpul inapoi nu-l pot da... Acum iar m-a parasit, cica nu mai vrea sa fie cu mine... dar de data asta nu am sa-l mai iert.. O sa-m vad de viata mea.. Odata ce firul a fost rupt... nodul va ramane.. In fine tu stii cel mai bine ce vrei de la viata....
Diavolyta_
Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:49
sper sa ne spui intr-o zi ca a fost cel mai frumos cadou de craciun...orice sut in fund e un pas inainte...spre next

Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:54
SIMMONE, CE AI MAI FACUT? TE-AI MUTAT DE LA EL? SPER CA DA.
SA AI NOROC !
chandramuki_md
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:59
Da, m-am mutat la niste prieteni. Si am aflat si pentru cine m-a parasit. Pentru Eva Kent, asiastenta lui Capatos.. Tare, nu?

Postat pe 4 Februarie 2009 19:03
in primul rand nu pot sa spun ca am trecut printr-o relatie asemanatoare cu a ta si sincer nu imi doresc nici mie si nici altcuiva ...dar in cazul tau, in momentul de fata...sugestia mea e sa faci un efort si s te muti de la el din casa pentru ca sa stai in continuare cu el sub acelasi acoperis nu iti face deloc bine...sau mai grav chiar el ar putea la un moment dat sa iti ceara sa pleci ...si...nu suna deloc bine...succes ;)

Postat pe 5 Februarie 2009 01:12
De la: simmone, la data 2009-02-04 19:03:53Da, m-am mutat la niste prieteni. Si am aflat si pentru cine m-a parasit. Pentru Eva Kent, asiastenta lui Capatos.. Tare, nu?



omg, inseamna ca trebuie sa il dai naiba de urgenta ! :))
aia e o prostituata

Postat pe 5 Februarie 2009 01:28
:|

Postat pe 5 Februarie 2009 01:32
De la: simmone, la data 2009-02-04 19:03:53Da, m-am mutat la niste prieteni. Si am aflat si pentru cine m-a parasit. Pentru Eva Kent, asiastenta lui Capatos.. Tare, nu?


Ei nah, si de asta nu mai poti tu!!!!!!!!!!!!
Ce are aia si tu nu ai? Are vreo doua capete, vreo 4 picioare, ce-ti lipseste tie si are aia??
Din punctul meu de vedere fiecare femeie e unica si poate sa fie cum vrea ea. O zi buna, o zi rea, o zi frumoasa, o zi urata, o zi neingrijita, o zi misterioasa si lista poate continua. Spun asta pentru ca am simtit o umbra de invidie in tonul tau sau de regret poate...si ce daca Dra Kent e asistenta lui Capatos? Eu personal ma mai uit cate 5-10 minute seara o data sau de doua ori pe saptamana la Capatos daca zaresc acolo pe cineva interesant dar sincer n-am nici cea mai vaga idee cine o fi Eva Kent. Era o domnisoara blonda mai in varsta dar ii spuneau Oana parca..

Indiferent cine ar fi, tu trebuie sa te gandesti la ce ai tu de oferit si la faptul ca ii vei oferi asta unui alt barbat ca tare ma indoiesc ca ti-l mai trebuie. Mie una nu mi l-ar mai trebui sub nici o forma.
Capul sus si incearca sa iti vezi de viata ta, o sa vezi ce bine o sa-ti fie. Nu-ti zic sa-ti cauti altul in secunda doi pentru ca asa n-ai face decat sa-ti complici existenta, dar zic sa ai rabdare si sa te gandesti mai mult la tine de acum in colo. Barbatii pe locul 2
liliana2005
Postat pe 5 Februarie 2009 16:25
De la: simmone, la data 2009-02-04 19:03:53Da, m-am mutat la niste prieteni. Si am aflat si pentru cine m-a parasit. Pentru Eva Kent, asiastenta lui Capatos.. Tare, nu?


bine ca te-ai mutat.
atata a putut el.....atata a facut.
dovedeste tu ca esti mai tare ca el. si esti !
chandramuki_md
Postat pe 5 Februarie 2009 16:26
Da, Oana Oprea, dar nu e chiar asa in varsta...are 23 de ani... e chiar mai mica cu un an decat mine. :-)) si este actrita de filme porno. :-))))

Postat pe 5 Februarie 2009 17:59
UN NESIMTIT ! LASA-L DEFINITIV CHIAR DE-AR FI SA SUFERI CA UN CAINE .
nocturnalia
Postat pe 6 Februarie 2009 09:10
De la: nocturnalia, la data 2009-02-06 09:10:56 UN NESIMTIT ! LASA-L DEFINITIV CHIAR DE-AR FI SA SUFERI CA UN CAINE .



corect spus era"sa suferi ca o catzea"
donttouch
Postat pe 6 Februarie 2009 09:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Doar pentru barbati... 232 De la: Barbie30 15 Aprilie 2015 22:00
salut 3 De la: carmen_natural 2 Mai 2011 23:42
Cu tine doar pentru bani!!!??? 15 De la: iuby_vl 17 August 2009 19:50
Iubirea mea patimasa pentru un iranian 249 De la: c807 4 Ianuarie 2012 04:57
Sotul are fantezii ciudate 20 De la: 26 Mai 2014 07:27