Setari Cookie-uri

ea- manager, el- vanzator stradal

Este posibil sa se iubeasca.Dar asta numai timpul o poate dovedi.Eu cred ca este mai bine sa stai de-o parte,sa nu te bagi.Daca greseste,ea o sa de-a cu capul.
baby_d
Postat pe 14 Martie 2010 13:55
Eu sunt intr-o asemenea situatie; nu manager, dar exista diferente; eu lucrez in hr, recrutare si selectie, el este sofer.Am terminat psihologia,master... etc, asa ca ma pricep cat de cat la oameni (inclin sa cred). El liceul. La inceput nu am dat mari sanse, avand prejudecati inoculate...dintotdeauna cred, de catre familie.Dar el cu rabdare si dragoste m-a facut sa imi schimb total parerea despre lume. Este un barbat foarte inteligent, atent si perspicace. Si are ceea ce se numeste inteligenta sociala; imi respecta intimitatea si libertatea, si eu la fel. Si cand suntem impreuna, seara, nu existam decat "noi". Eu am 28 de ani, nu sunt o pustoaica si am mai avut relatii pana la el. Sunt o femeie atragatoare si asta mi se confirma in fiecare zi; asa ca treaba cu "nu ma vrea nimeni altcineva" nu tine. Pur si simplu am ajuns sa il iubesc, sa fiu nerabdatoare sa fiu seara in bratele lui; este un om cu care pot sa vorbesc orice , oricand , si restul lumii nu mai conteaza. Ma respecta ca om, are grija de mine, este atent la ceea ce imi doresc, fara ca eu sa "bat din picior", pur si simplu intelege.Si mi-a dat deja cateva lectii de viata pe care eu am crezut ca le-am invatat deja din carti. Asa ca .... se poate.
kudika053272
Postat pe 14 Martie 2010 14:00
2 concluzii pot trage d aici:
1) Dragostea nu tine cont de nimic si se manifesta cand vrea ea, asa cum s-a manifestat si in cazul prietenei tale. Ce sa faci asa este dragostea o prmesti in cele mai cumplite situatii.
2) s-ar putea ca acel bingo-boy sa profite de ea la superlativ, dar u cand i-ai spus asta s-a suparat p tn, deci ea tine la acest bingo-boy.
Dar uite ce ai putea face. Ai putea sa iesiti in 4 la o cafea la un restaurant cv, si t uiti ce s citeste p fata lui, dak este iubire, dak profita etc. Sunt multe situatii in care ai putea sa vezi sa deduci c vrea el cu adevarat. Asta bineinteles dak nu stie sa ascunda, dar dak este un bingo-boy nu prea cred eu k are, nici, liceul terminat.
Unevariable
Postat pe 14 Martie 2010 14:06
La inceput mi-am investit toate fortele in familie, doar nu mai aveam nevoie de studii, dar mai tarziu , cand am vazut ca nu-mi ajung banii, el "tocand" aproape tot pe alcool,am fost nevoita sa ma axez pe "a aduce bani in casa".Erau copii care cresteau si aveau tot mai multe nevoi.Mai ales la scoala.
hadadiana
Postat pe 14 Martie 2010 14:11
De la: bumpp, la data 2010-02-27 21:01:35si, da. cunosc si cazuri in care ea cu facultate, el doar cu o scoala profesionala. se iubeau, s-au casatorit si acum ea isi ia saptamanal batuta ca "te crezi prea desteapta?"
da, mandria primeaza intotdeauna in fata iubirii. si cum altfel se poate demonstra "superioritatea" decat prin pumni si sfinti, mame si organe genitale...

asa e. barbatii devin agresivi atunci cand se simt inferiori...
diferentele dintre ei vor duce la destramarea relatiei, mai devreme sau mai tarziu. daca se produce prea tarziu, probabil va trece prin demonstratiile de care pomeneai (pumni, injuraturi..)
dar e viata ei si alegerea ei; la cat de indragostita zici ca e, probabil daca insisti ca el nu e pt ea, nu vei reusi decat sa o indepartezi de tine...poate ca tre sa invete ea ceva din experienta asta...
raluca_eliana
Postat pe 14 Martie 2010 14:16
Plecand de la premiza ca nimic nu este imposibil, doamna este de inteles, insa cat va dura acest lucru ramane de vazut.
furtunamarinela
Postat pe 14 Martie 2010 14:17
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:55:00
De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-02-27 20:43:04
De la: epifan, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

intrebare: e posibila o asemenea iubire?

mai intreab-oinca o data, poate iti raspunde de data asta
Dooooamne, ce dileme au unii

da, normal ca am si asemenea "dileme" atata vreme cat nu-mi mai recunosc prietena.
si poate suna aiurea (si nu vreau sa fiu acuzata de snobism) dar nu cred ca ar trebui sa se amestece clasele sociale. cate sanse de reusita au asemenea relatii? poate se iubesc acum enorm, poate se si casatoresc (la cat de morti sunt unul dupa celalalt), dar finalul va fi unul singur: el se va simti inferior?!?!? si banuiesc ca puteti trage si concluziile acestor crize de inferioritate.

fato in ce lume traiesti?? au trecut anii in care erai obligata de parinti sa te casatoresti cu unu din aceeasi clasa sociala sa nu iti faci familia si numele de rusine. mie imi pare rau ca mai exista inapoiati de genu pe lumea asta...
ADDICTED_TO_LOVE
Postat pe 14 Martie 2010 14:21
categoric NU, nu este posibila o asemene relatie si timpul o va dovedi!
kudika134410
Postat pe 14 Martie 2010 14:22
in primul rand ar trebui sa te gandesti la faptul k acel baiat/barbat o face p prietena ta sa nu mai fie o pers cu un bat infipt in partea dorsala....asta e bine pt ea...e privita altfel de pers din jur si i se deschid mai multe usi sau cele care sunt deja deschise se deschid mai mult/larg...in al doilea rand raspunsul e DA!exista astfel de relatii.mai des decat se crede.stii cum e cel mai usor sa faci o "pers cu bani" asa cum zice shhh sa te placa?simplu.you have to cut the crap.gandeste-te ca poate prietena ta s a saturat sa o pupe toti...in partea dorsala din nou.in plus cati ani are prietena ta?.de exemplu eu si iubita mea suntem impreuna de un an si ceva,locuim impreuna.ne facem planuri de viitor si pot sa spun ca este pentru prima data cand ma gandesc la viitor cu adevarat.e cam ciudat,,,eu am 19 ani,fac 20,sunt necalificat,nici macar liceul nu mi l am terminat...iar ea..ea e jurist,fac de drept la stat terminata si a 2a inceputa...in plus are 29 ani .o sa faca 30 inainte sa fac eu 20...m a cunoscut cand lucram la o fabricuta de cutii.si este pentru amandoi ceea ce ne dorim....asa ca da sunt posibile astfel de relatii si sunt cele mai frumoase si durabile pt k ei doi nu sunt oameni cu bete infipte in...si cu nasul pe sus.asa ca lasa geloziile si incearca sa o intelegi/mai bine:gaseste-ti si u un astfel de tip.ai intelege mai multe lucruri si poate asa ai lasa superficialitatea...suces!!
vioutzu
Postat pe 14 Martie 2010 14:35
Mda, depinde de tine ce alegi. Daca vrei sa il ridici, asigura-te ca ii va placea ceea ce o sa faca. Daca te cobori la nivelul lui o sa ai de suferit. Si daca acum ai indoieli in ceea ce il priveste, nu are rost sa iti pierzi timpul. Am trecut prin 2 situatii asemanatoare: ma indragostisem de un tip care era mai scund cu 10 cm decat mine si am insistat sa cred ca voi trece peste aceasta problema, insa nu am putut, nu ma simteam bine cand ieseam pe strada, parca toata lumea se uita la noi si ne critica. A doua situatie a fost o relatie de 3 ani: eu la facultate, el la tara, scoala profesionala.....muncea din greu sa faca o casa la care sa ma intorc sa intemeiem o familie. Am descoperit apoi ca mediul in care ma invarteam era mai tentant pt mine decat dragostea ce i-o purtam lui. S-a casatorit si are si 2 copii acum, iar sotia lui sta in casa toata ziua si creste copii, nu au viata sociala, nu stiu ce inseamna un concediu....asta ma astepta si pe mine daca alegeam iubirea mai presus de toate.....Asa ca cel mai important e ca in relatie tu sa ai o satisfactie, ceva care sa-ti dea o stare de bine...sa crezi ca ceea ce simti este exact ce iti doreai....daca ai deja semne de intrebare sigur nu o sa mearga...o sa eviti sa iesi cu el si colegii tai, o sa ii faci un scenariu acasa ce sa spuna daca va fi intrebat ce lucreaza...te minti singura...iti trebuie un baiat de rangul tau...o singura solutie de a fi cu el ar exista: sa ravneasca la o viata ca a ta, iar daca il poti ajuta sa se ridice, o sa fie minunat.....Ai grija de tine....
corny_coco
Postat pe 14 Martie 2010 14:37
A dat norocul peste el...dar poate si ea se simte "satisfacuta",cine stie ...ofi vreun "dotat" cu fermoarul de la blugi mare
kudika140160
Postat pe 14 Martie 2010 14:40
Daca este o prostie sa iubesti atunci inseamna ca toti suntem prosti rau...
Problema este de fapt una singura:a noastra,a romanilor care traim cu aceeasi mentalitate retrograda...Ne intereseaza cine cu cine este si de ce,ce si-a mai cumparat sau cat castiga...si alte asemenea...
Nu ne intereseaza sa fim noi insine mai buni ,mai frumosi macar sufleteste,nu ne intereseaza evolutia personala...
.n orice tara civilizata pe nimeni nu intereseaza pregatirea profesionala,ce face vecinul si cu cine sau ce si-a mai cumparat....Numai la noi am vazut balcanismul asta....
Eu traiesc in Olanda si sunt avocat de profesie....Cand am ales sa plec din tara pt un barbat cu 2 copii fara averi si fara serviciu si in Olanda toata lumea a fost orpilata si am ramas doar cu citiva prieteni adevarati...spre bucuria mea!Toata lumea se intreba:cum eu doamna avocat cu casa in Cotroceni plec asa din tara cu taica nimeni?Vai,vai....
Sotul meu era bucatar la acea vreme si m-am dus un pic tematoare la scoala in Olanda cu baietelul meu sa il inscriu....Nu a fost nici o problema decat in imaginatia mea...
Pentru ca intr-o tara normala si civilizata unde nu exista diferente sociale -de status -asta nu este o problema...
Oamenii traiesc unul cu celalat pt ca s-au gasit,se potrivesc se iubesc si se respecta unul pe altul...Unii poate au avut sansa sa se nasca intr-o familie care i-a sustinut fie moral ,fie material ,fie amnadoua sa studieze...altii nu...Si acesti altii nu sunt tot oameni va intreb?Nu au dreptul sa traiasca si sa iubeasca? M-am dus apoi la tribunal si am vazut avocati in blugi fara fite si snobisme ieftine care isi puneau apoi roba pe ei si glumeau cu jedecatorii...
Pana la urma problema prietenei tale este o problema grava de a ta...da ai o problema de mentalitate...In loc sa te preocupe sa ii fii prietena sa o sustii te preocupa doar exteriorul,fatada...de haine avea si cum se imbraca si ce bani si ce situatie etc...Crezi ca e o problema daca ea se simte bine eleganta si el se simte bine in blugi?Crezi ca e o problema daca ea este fericita in mediul ei si el cu baietii la bere in fata blocului?Crezi ca asta ar trebuii sa te preocupe pe tine?Sau cum o poti sustine pe prietena ta,asta daca ii esti prietena cu adevarat?Cum o poti sustine pe prietena ta intr-o lume atat de conformista si de fada ca Romania?
Exista o vorba:calatorul moare de drum lung si prostul de grija altuia....fara a dorii sa te jignesc cu ceva...
totolice
Postat pe 14 Martie 2010 14:41
Dragostea nu inseamna asemanarile dintre doua persoane, ci misterul dintre ele ...
angel_ou_demon
Postat pe 14 Martie 2010 14:43
tu tampito, eu in locul prietenei tale iti dadeam si un sut intre picioare..........pai nu vezi cat de proasta poti fi......nu are nici o legatura meseria pe care o practica el sau ea, cu viata lor privata.......asta e in conceptia cretinelor ca si tine care vor neaparat un barbat foarte puternic financiar indiferetnt daca e urat, nu il poate iubii si face eforturi sustinute sa de impresia ca se si inteleg.......
Toate care au conceptia ta au devenit sclavele baniilor si clar sunteti de vanzare......ar trebui sa va adune draq cine si sa va bage pe piata de vanzare.........in custi cu voi ca incetiniti dezvoltarea sociala a tarii cretinelor.
felicitari prietenei tale....iar tie iti urez o viata frumoasa poate intr-o zi o sa te angaje la mine la puff ca oricum esti de vanzare si iti facem impreuna un pret...doar asa ca sa nu te mai chinui sa cauti barbati cu banii...o sa ti aduc eu.... hai ceas ca m-am distrat cu tine tufo
conectter
Postat pe 14 Martie 2010 14:49
interesanta povestire! ideea este k u ai ce sa faci intr-un asemenea caz! gandeste-te k barbatul acela ii ofera afectiunea necesara ,care din nefericire ii lipsea pana l-a intalnit, asa k ar trebuii doar sa te bucuri pt ea k e prietena ta ;)
sss
Postat pe 14 Martie 2010 14:54
N-am inteles niciodata ce legatura are dragostea cu banii .... Asa se pune problema? Eu consider ca trebuie sa iubesti omul de langa tine pentru ceea ce e nu pentru ceea ce are si mai mult decat atat il poti iubi pentru ceea ce puteti cladi impreuna ....
ICEGIRL
Postat pe 14 Martie 2010 14:55

de ce nu? poate pentru ea este o revelatie. depinde in ce masura el se va "ajusta" dupa ea
pajuradan
Postat pe 14 Martie 2010 14:59
De la: Shhh, la data 2010-02-27 20:42:17sigur. ea e proasta rau el e profitor

inca ceva mai am de adaugat ca sa te lamuresti : nu stiu dak ai idee despre conceptul de bad boy,
ideea e urmatoarea femeile sun atrase in general de barbati care se descurca in orice situatie ,de baieti rai , iar este cazul care practic nu are o carte de munca(presupun)nu prea ii place nunca dupa cum ti-ai dat seama , iara acest barbat se descurca dupa cum vezi !oricum ar trebui sa detaiez f mult k sa intzelegi
sss
Postat pe 14 Martie 2010 15:01
Daca tu apreciezi o persoana doar prin prisma banilor probabil o persoana gen "becali" reprezinta pentru tine idealul masculin...
Dar trebuie sa te dezamagesc si sa-ti spun ca sunt OAMENI (si nu intamplator am scris cu litere mari) care apreciaza in primul rand sufletul, inteligenta, bunul simt, etc adica intr-un cuvant apreciaza adevaratele calitati ale oamenilor!
Daca vrei sa ii fii cu adevarat prietena si daca esti cat de cat interesata sa evoluezi spiritual iti sugerez sa fii interesata de povestea ei si sa-i asculti motivele reale care o fac sa simta iubire fata de acel barbat!
S-ar putea sa afli chestii nebanuite, aspecte care nu ti-ai fi imaginat ca pot conta in relatia dintre o femeie si un barbat!
Capacitatea de a asculta si a intelege sentimentele altora te poate ajuta sa evoluezi!
Succes!
marceltuky
Postat pe 14 Martie 2010 15:06
De la: bumpp, la data 2010-02-27 21:23:22hai sa fim seriosi.
toti suntem snobi intr-o masura mai mare sau mai mica.
eu macar recunosc.
romanul e snob prin excelenta.

nu incercati sa negati.

si, da. ma bucur pentru ea ca este fericita si nu ma bag in relatia lor. doar imi fac griji pentru ea. o sa sufere probabil (ceea ce nu as vrea) iar eu am sa fiu aia care va trebui sa-o repuna pe picioare. si credeti-ma ca nu-i usor.

Hai sa nu o mai lungim...pan` la urma toata,esti cam geloasa...Se vede din tot ce scrii.
Las-o in pace sa se "arda" daca se va intampla asta.
Esti snoaba!Ti-o spun si nu-mi pasa...Pentru ca in fond,asta esti.
E prietena ta?Atunci respect-o si las-o sa faca cum simte...
E cu baiatul asta pentru ca il iubeste asa cum e;sunt impreuna pentru ca a descoperit si o alta lume...A vrut sa evadeze din rutina sa "de bogatasa",cu salariu mare..."triplu",si a gasit ceea ce cauta.
Daca va dura sau nu aceasta relatie?Nu decide tu,pentru ca nu esti in masura sa faci asta!
Asa ca fa bine si intelege-o si ai rabdare cu ea...

Bafta!
vss
Postat pe 14 Martie 2010 15:10
mai intai ar trebui sa il cunosti pe baiatul acela,daca ti se pare dubios discuta cu ea,dar SA AI ARGUMENTE!!!!!Eu nu sunt pentru astfel de relatii,dar ce sa mai zici,nu vezi ca fetele bogate si destepte nu au noroc??????
kudika107521
Postat pe 14 Martie 2010 15:13
istoria ta se aseamana foarte mult cu a mea.L-am cunoscut cind nici macar nu cistiga,dar cu timpul l-am convins sa faca studii si acum dupa patru ani a ajuns sa cistige mai bine ca mine.Barbatii trbuie educati ,daca parintii nu-au facut-o.Daca iubesti poti reusi,dar sa nu uiti ca toata dragostea trece prin stomac si el trebuie sa-si dea silinta si dorinta de a se ridica la nivelul tau.Acest lucru poti vedea dupa cum se comporta el astazi,daca nu vrea sa ajunga la nivelul tau,nici-o data n-o va face.Cu vieata usoara se poate acomoda foarte repede si pozitia "banii nu ma intereseaza" e o baleverna.Ai grija de tine ca pasiunea trece si trebuie sa ramina intelegerea,prietenia si respectul.Fa-l sa te doreasca asa cum esti tu,dura ,hotarita si puternica.
corina777
Postat pe 14 Martie 2010 15:19
dak ai fi o prietena adevarata, te-ai bucura sa o vezi fericita, fara sa intorci atata lucrurile si fara sa il discreditezi din prima din cauza conditiei sociale, si ai fi alaturi de ea in cazul in care va suferi, fara sa te plangi de pe acuma ca nu va fi usor...pt asta sunt facuti prietenii... parerea mea...aici pare sa fie mai mult vorba de invidie si de conservatorism. las-o sa faca singura alegerile ce tin de viata ei si fi langa ea dak poti, sau iti e prea rusine sa ai de a face (indirect) si sa iesi in oras cu un bingo-boy in haine de la "piata"?
sweety13
Postat pe 14 Martie 2010 15:24
Iti inteleg mirarea dar probabil dansa a gasit la el niste calitati pe care doar sufletul ei le pot vedea sau poate chiar aceasta diferenta dintre ei o incanta,nu degeaba se zice ca opusii se atrag Cat despre sentimentele lui,din descrierea ta domnisoara pare o tipa frumusica,sofisticata si desteapta si nu cred ca dansul visa vreodata sa "puna mana" pe asa o fata deci se simte mandru cu ea fara a lua in calcul partea financiara.Atata timp cat se poarta frumos cu ea si nu sunt semne evidente ca ar profita de ea nu ar trebui sa fii asa ingrijorata,bucurate pt ea chiar daca o vezi schimbata.Sunt persoane care sunt de parere ca nu ar trebui sa se amestece clasele sociale dar altii se simt destul de comfortabil sa aiba o relatie cu cineva "sub nivelul"lor.Se va vedea in viitor daca dansul nu se simte complexat de aceasta diferenta
AnaRose
Postat pe 14 Martie 2010 15:28
de ex:
eu aveam un magazin(studii superioare,etica s.a.m.d. el in schimb nu prea avea cu ce sa se laude..
insa noua niciodata nu ne-a pasat care dintre noi are mai multi bani sau cine e superior....
eu am avut niste probleme cu acel magazin,+criza asta s.a.m.d si am ramas fara loc de munca si ce credeti el si-a gasit un job cat de cat bine platit,si acuma el e cel care are grija de starea financiara in cuplul nostru..
eu cred ca noi nu trebuie sa ne punem intrebarea "Cati bani ne trebuie ca sa traim dragostea noastra multi ani fericiti?.."..ci "Cate incercari poate trece cu brio --dragostea noastra--?cat de trainica e,la bine si la rau.."...
iubiti-va si fiti fericiti
dolcedoll
Postat pe 14 Martie 2010 15:36
De la: bumpp, la data 2010-02-27 21:56:29
De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-02-27 21:44:38
De la: shutterfly, la data 2010-02-27 21:23:22hai sa fim seriosi.
toti suntem snobi intr-o masura mai mare sau mai mica.
eu macar recunosc.
romanul e snob prin excelenta.

nu incercati sa negati.

si, da. ma bucur pentru ea ca este fericita si nu ma bag in relatia lor. doar imi fac griji pentru ea. o sa sufere probabil (ceea ce nu as vrea) iar eu am sa fiu aia care va trebui sa-o repuna pe picioare. si credeti-ma ca nu-i usor.

pai ce tu esti mama dolores???
serios acum ai o dilema existentiala.... da'.... prietena ta stie ??? ca-i expui " baiul " pe kudika????

asa de control doar.

n-am sa inteleg niciodata oamenii care desconsidera alti oameni " dupa vorba dupa port".... ce sa-i faci idealismul asta bata-l vina , ma ajuta sa cred ca indiferent de ce anume meserie ai si indiferent cum anume te imbraci pana la urma tot din carne si oase esti facut.

deh asta-s doar eu.

prietena asta a mea e eu, ok?
am problema asta "existentiala" si discut despre ea pe un forum in care toti (observ) sunt rautaciosi, indiferent de topic, din cauza ca si eu, asemeni mai sus "postatoarei", nu am nici o prietena.

lamuriti?
si, da. imi iubesc prietenul asa cum e dar mi-e frica enorm de aceasta diferenta dintre noi.

PENIBIL!!!
PAI DACA CLASELE SOCIALE NU AU DE CE SA SE AMESTECE CE DRACU' CAUTI TU LANGA UN OM CARE S-AR PUTEA SA PROFITE DE TINE SI SA TE FACA SA TE SIMTI CEL MAI IUBIT OM DE PE PAMANT!
ESTI VARZA!!!!!!!!!!!!!
raluk_hbl
Postat pe 14 Martie 2010 16:21
De la: yoana_sweet, la data 2010-03-14 09:02:56din cate am observat eu pana acum parintii intotdeauna vor avea ceva de comentat legat de persoana cu care suntem..intotdeauna se aplica fraza: se putea sa gasesti ceva mai bun de atat"..
despre prietena ta..las-o sa se bucure de relatia ei..poate la un moment dat va decide ca baiatu nu e de ea si va pune punct relatiei..cred ca decizia ii apartine si cu cat stai mai departe de relatia lor cu atat te va uri mai putin cand se va termina..daca se va termina..nimanui nu-i place sa auda k vai draga mea vezi k am avut dreptate?
cat despre diferentele sociale daca e dragoste adevarata nu vor conta..poti ridica pe cineva care iti e inferior dpdv al unora sau poti fi tras in jos de acea persoana...pana la urma totul se rezuma la iubire si la noroc..
kudika125087
Postat pe 14 Martie 2010 16:28
De la: yoana_sweet, la data 2010-03-14 09:02:56din cate am observat eu pana acum parintii intotdeauna vor avea ceva de comentat legat de persoana cu care suntem..intotdeauna se aplica fraza: se putea sa gasesti ceva mai bun de atat"..
despre prietena ta..las-o sa se bucure de relatia ei..poate la un moment dat va decide ca baiatu nu e de ea si va pune punct relatiei..cred ca decizia ii apartine si cu cat stai mai departe de relatia lor cu atat te va uri mai putin cand se va termina..daca se va termina..nimanui nu-i place sa auda k vai draga mea vezi k am avut dreptate?
cat despre diferentele sociale daca e dragoste adevarata nu vor conta..poti ridica pe cineva care iti e inferior dpdv al unora sau poti fi tras in jos de acea persoana...pana la urma totul se rezuma la iubire si la noroc..

Bineinteles ca parerea parintilor conteaza. pana la urma ei au avut grija sa-i ofere o educatie si tot la ei se va intoarce daca si-o ia in barba. Eu sincer cred ca se pripeste, in 2 luni sau de cat ai spus ca sunteti impreuna nu poti sa-ti dai seama ce felde persoana e. poate nu si-a permis sa studieze si sa ajunga mai departe de ghiseul de la loto dar o va face. depinde de vointa lui, dar daca spui ca EL NU VREA si se multumeste cu atat... si eventual sa traiasca pe carca cuiva.. eu nu va dau mai mult de 6 luni. tu ai o mare problema. pe de o parte spui ca-l iubesti, pe de alta parte te deranjeaza ca e incult. TU stii ce vrei?
kudika125087
Postat pe 14 Martie 2010 16:34
da si mi se pare foarte normal,atata timp cat se iubesc
angelene41
Postat pe 14 Martie 2010 16:37
tara arde si babele se cracaneaza in cuvinte ca din vise sunt numai erotice, mie imi vine sa plang de fericire eu am 25 de ani si prietena mea are aproape 40 vi se pare normala relatia mea sau ea e interesata de situatia mea?
cristalslefuit
Postat pe 14 Martie 2010 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa cred despre el... 19 De la: himerra 8 Octombrie 2009 13:50
ce sa faac?:(( 25 De la: florinbb 3 August 2009 14:06
Barbatii astia! 36 De la: alina13 23 Martie 2010 14:37
indragostita de alt barbat 24 De la: kudika_13098 23 Aprilie 2013 06:38
Nu mai inteleg... 4 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:40