Setari Cookie-uri

ea- manager, el- vanzator stradal

din punct de vedere teoretic ar fi posila o relatie de genul acesta pentru ca aceste contrari se atrag,poate ca ea asa doamna cum ii spui avea nevoie de o scapare,de o iesire din lumea asta prea perfecta,prea analizata cap-coada,poate ca s-a saturat de infumuratii si superficialii baieti cu bani,poate vanzatorul arata bine si ii ofera atentia pe care ea o doreste,poate o face sa se simta importanta in viata lui si astaiti da o stare de bine,totul depin de si de varsta lor adik daca au km 40 cred k e de rau,insa daca el are dorinta de crestere poate incerca sa ajunga la nivelul ei si astfel nu vor mai fi dpdv material asemenea diferente,sper,insa sa nu se intample invers,lasa timpul sa decida pt k fiecare merita sa-si dea o sansa chiar daca greseste.pupik
kudika090751
Postat pe 14 Martie 2010 11:45
da dar poate ei doi chiar se iubesc u daca ai gasi unu cu bani multi si ai fii cu el si lui iar zice prietenii ca u esti doar pt bani cum ar fi tiar pica bine sau gata daca fata are bani trebuie sa fie cu unu care are si el banii offfffff mai oameni buni nu mai ganditi asa si daca ar fi cum zici u o sasi dea ea seama ca nu cred ca e atat de proasta nu totusi are ceva minte nu mai judecati oamenii dupa exterior judecatii dupa interior
diana_camelia
Postat pe 14 Martie 2010 11:45
Daca fiecare si'ar vedea de treabea lui ce bine ar fi, insa scarpinicii nu te lasa.

Am aceasi situatie prietena mea e si mai mica ca mine 22 de ani e impreuna cu un tip de 38 care e cam simplu el asa , sofer pe un camion intr'un depozit. Ea nu e nici manager insa nu prea conteaza ca mi'e tot nu'mi convine nu vad ca se potrivesc. Acum sunt de 6 luni impreuna eu si el ne toleram ea stie ca nu 'mi este foarte drag insa imi respect prietena si deciziile ei foarte mult.

Ca unul va suferi, asta e toata lumea invata cel mai bine pe pielea lui.
Aseara am iesit impreuna si ma intreba unde ma vad eu la 39 ca el va face in curand , si i'am raspuns ca ma vad cu copii mei cel mai probabil jucant trenuletzul prin casa dar nu intr'un bar cu tinerei de 20 .

E important sa acceptam ce fac ceilalti pt ca au viata lor!! tu ai una sa traiesti !
lazarmihaela
Postat pe 14 Martie 2010 11:47
De la: iuulia, la data 2010-03-14 11:32:35Am trecut si eu prin situatia asta cu rusinea si clasele sociale. Eu cu facultate si el nu avea terminat liceul. Eu cu parinti arhitecti (deci sunt la un anumit nivel social) si el crescut de bunica (parinti fara facultate si vai de capu lor). Si am stat bine si m-am gandit ce imi place la el... I-am descoperit calitatile de barbat si mi-am dat seama ca asta vreau de la o familie. Ne-am sustinut reciproc, el a terminat liceul, a facut si facultate si acum este director de vanzari. Parintii au invatat sa il accepte in timp si acum il indragesc. Prietenele toate spun ca am relatia perfecta. Perfecta nu e ca certuri exista peste tot, dar ideea e ca ne-am sustinut pana la capat. Dupa vreo juma de an de relatie am scapat de rusine, pentru ca mi-am dat seama ca toate prostiile astea cu banii sunt niste rahaturi. Nu banii te fac in viata. Trebuie doar sa stii sa iti faci viata asa cum vrei. Eu mi l-am schimbat pe al meu in bine (la faza cu scoala) si el a realizat singur in timp ce e bine si ce e rau... asa ca... gandestete cum e el cu adevarat si nu mai da ascultare la toti! Lumea e rea!!

cand exista iubire totul devine posibil.,totul se transforma .trebuie doar sa stii sa accepti iubirea in viata ta atunci cand apare.multi gresesc incercand sa inteleaga iubirea,sa o disece...uita un lucru esential:iubirea trebuie traita.
ella13
Postat pe 14 Martie 2010 11:50
De la: bumpp, la data 2010-02-27 21:01:35si, da. cunosc si cazuri in care ea cu facultate, el doar cu o scoala profesionala. se iubeau, s-au casatorit si acum ea isi ia saptamanal batuta ca "te crezi prea desteapta?"
da, mandria primeaza intotdeauna in fata iubirii. si cum altfel se poate demonstra "superioritatea" decat prin pumni si sfinti, mame si organe genitale...

Draga mea aici nu-i de vina scoala pe care nu o are el ci lipsa de educatie,din pacate.Ca uni sunt prea superficiali si vad doar ce se vede, mai departe nu-i duce capul.

Nu conteaza cultura generala intr-o relatie ci respectul reciproc,sentimentele trec,dar daca nu ai educatia de a-l respecta pe cel de langa tine si pe tine iese rau.

Eu iti spun sa-ti vezi de viata ta si sa-ti lasi prietena sa si-o traiasca pe a ei daca tii la ea(e normal ca oameni indragostiti sa se comporte altfel,doar ca nu isi dau seama),iar tu imi pari mai de graba invidiaoasa si superficiala,pt ca judeci fara sa analizezi per total.

Daca prietena ta va avea probleme va venii ea la tine,dar daca tu ii spui ca el nu e pt ea s-ar putea sa-ti pierzi prietena.
Ele_ely
Postat pe 14 Martie 2010 11:50
nu stiu cum sta cu adevarat situatia la tine,dar sotul meu spre ex avea doar sc profesionala.eu aveam liceul facuta si intre timp am facut si scoala postliceala.era.se simtea mereu inferior mie si incerca sa nu ma lase sa mai fac ceva mai departe.dar dupa ceva ani buni a cunoscut o DOAMNA mai mare ca el cu 2 facultati si ceva avutie datorita parintilor,si s a ....reprofilat baiatul.o uitat de toata dragostea pe care parese mi o purta.si se spune de femei ca sunt profitoare!
danapopei
Postat pe 14 Martie 2010 11:52

da, normal ca am si asemenea "dileme" atata vreme cat nu-mi mai recunosc prietena.
si poate suna aiurea (si nu vreau sa fiu acuzata de snobism) dar nu cred ca ar trebui sa se amestece clasele sociale. cate sanse de reusita au asemenea relatii? poate se iubesc acum enorm, poate se si casatoresc (la cat de morti sunt unul dupa celalalt), dar finalul va fi unul singur: el se va simti inferior?!?!? si banuiesc ca puteti trage si concluziile acestor crize de inferioritate.[/quote]
ea il accepta asa cum e!poate are calitati pe care tu nu le vezi...pentru ca esti prea preocupata sa ii scoti " defectele " in fata![/quote]

super gandire ai... Sunt atatea femei care sunt de o saracie crunta si le vezi coborand dintr-un bmw, imbracate numai cu branduri de marca (pe banii lui!!) cu multe figuri in cap, si cel mai adesea, atat de proaste, incat oricui i-ar fi rusine sa o auda vorbind, si atunci nu mai spune nimeni ca se imbina clasele sociale. Nu toata lumea, spune, " Uite - o cat de desteapta e, ca a reusit sa se descurce, si sa puna mana pe fraier..."

Genul asta de probleme, puse intre prietene... pot cel mai adesea sa distruga prietenia dintre voi. gandeste - te bine, daca iti doresti sa o indepartezi pe ea, doar pentru ca el ti - se pare asa si pe dincolo.

Ce ar insemna, ca si eu sa ascult acele voci din jurul meu care gandesc exact ca tine? "Tu esti din oras, el a trait la tara? Tu vrei sa pleci din provincie, el vrea sa ramana aici. Tu esti frumoasa, el are nasul mare. Tu ai stil, el nu. Tu vrei sa continui cu ascensiunea politica si sa te ocupi de cariera ta, el va fi un parlit de inginer electrician. Sunteti diferiti. Sunteti din clase sociale diferite."

ASA, SI??
zeitsa
Postat pe 14 Martie 2010 11:56
Am citit intreaga ta poveste si temerile tale si imi pot da si eu cu parerea...In dragoste nu conteaza cine este cel pe care il iubesti ,ce a facut,ce are ...tu deja ti-ai pus inima pe tava si acum ai inceput sa iti pui intrebari ,probabil esti si usor influentata de cei din jur care fac comparatii intre tine si el.Acum nu conteaza nimic,doar sa iubesti,sa fii iubita...etc.Important este sa nu ajunga sa fie intretinut de tine.Este un om ca toti ceilalti,indiferent de ce job are...important este ca il are si nu sta acasa ca o leguma ,eu cred ca se straduieste si da...poate nu tinteste atat de sus ca si tine dar caracterele sunt diferite....cati oameni sunt...atatea carctere,dorinte,aspiratii...Tu pui suflet in ceea ce faci ,si aici ma refer la job,studii...etc iar ce te macina este de fapt ca nu e si el asa.
sdv
Postat pe 14 Martie 2010 11:57
atata timp cat pe ei nu-i deranjeaza acest lucru e ok. eu am terminat masterul, el e tamplar...suntem impreuna de 4 ani si ne e bine. nu s-a pus problema de diferenta, el e mandru de ceea ce are! sper ca si ei sa fie fericiti!
kudika036987
Postat pe 14 Martie 2010 12:05
Iti inteleg frustrarea, dar trebuie sa fii alaturi de prietena ta daca tii la ea.
Relatia isi va urma cursul, indiferent de parerea ta. Daca tu continui sa ii aduci aceste argumente de care ea este, evident, constienta, nu vei face daca sa o indepartezi.
Problema ta cred ca este, de fapt, ca tie iti este putin jena ca prietena ta "s-a coborat atat de jos", cum consideri tu (am citit printre cuvinte, nu este citat). Adica acum tu simti ca ea nu mai este demna sa fie prietena ta pentru ca a coborat standardul.
Decat sa mori de grija ei, cum s-ar zice, mai bine gandeste-te tu daca vrei sa mai fii prietena ei si in situatia in care si-ar intemeia o familie cu actualul prieten. Ce ai face atunci?
valyarian
Postat pe 14 Martie 2010 12:11
Asta este viata...se intampla...doar nu este vorbire ca a cerut-o si in casatorie,..el nu va indrazni...cunoscandu-si situatia precis va fi onest...stiind ce poate sa-i ofere la timpurile prezente...pasul hotarator ...daca dragoste este ,va veni de la ea...si astfel de dragul ei se va zidi si el...vor fi mai mult timp fericiti...si copiii lor vor fi frumosi si isteti...fiind facuti din dragoste...
kudika045103
Postat pe 14 Martie 2010 12:13
Nu inteleg care e pb ta?!E viata ei si poate face orice.Daca ai fi fost in locul ei?
Eu cred in asfel de relatii si nu cred in diferenta dintre cls sociale atunci cand iubesti.
kudika143324
Postat pe 14 Martie 2010 12:25
EU NU CRED CA O PRIETENA TREBUIE SA JUDECE........CI SA INTELEAGA ..........DACA NU POATE INTELEGE ........POATE EMPATIA O VA AJUTA...........INSA ORICUM AR FII NU ESTE TREABA TA SI NICI PRIETENIA TA CU EA NU POATE DEPINDE DE ACEST ASPECT AL VIETII EI .........................DACA TII LA EA TE VEI BUCURA ALATURI DE EA CA SE SIMTE FERICITA SI IUBITA,.....SI O VEI SPRIJINII DACA VA FII CAZUL DE O DEZAMIGIRE
melinda2us
Postat pe 14 Martie 2010 12:25
:) ea e "manager in vanzari" pentru toale de firma, adica vanzatoare sefa cea care ridica telefonul cand se cere o comanda sau emrge si prezinta marfa....
..iar el vinde bilete bingo
hai sa fim seriosi, mie mi se par pe acelasi nivel, profesional vorbind, ambii vand
indiferent de studiile pe care le ai ambii sunt vanzatori, acum ca marfa ce o vinde prietena ta e mai costisitoare, iar marfa omului e mai accesibila,....asta se reflecta in salarii

nu consider ca el ar fi inferior cu ceva ei, profesional
ba dimpotriva, in cazul in care ea are studii superioare pe nu stiu ce rahatologie (stiinte poilitice sau relatii internationale, etc) sau chiar si specializare c eimplica competente (medicina, psihologie, informatica, etc) si a ajuns sa vanda este RUSINOS pentru ea, ..aica faci scoala pe banii statului si ai nostrii de fapt si unde ajungi? sa practici ceva ce poate si un om cu studii liceale
iar daca el are doar liceul si e vanzator, bravo lui, face ceva la nivelul studiilor lui, poate ca daca ar fi trecut prin facultatea pe care a facut-o cea pe care o incaleca, poate s-ar fi lipit mai multe competente de el si ar fi avut o profesie mai respectabila

PS aceasta este tara in care traim, trebuie sa acceptam realitatea, la noi profesiile si sericiile nu sunt platite, ceea ce se plateste sunt joburile care aduc venit / profit imediat cum sunt vanzarile (agent vanzari, manager vanzari, project manager pe vanzari, etc..sunt N denumiri pt aceasta indeletnicire de VANZATOR)....si din pacate multa lume dupa o facultate alege banul imediat , adica sa fie vanzator, decat sa se mentina pe specializare in care a fost format ...asta este suntem o nate de infometati, renuntam sa ne dezvoltam competentele profesionale pentru ca ....stomacul nu ne permite
probabil ca in cativa ani vom ajunge o natie de vanzatori
danabov
Postat pe 14 Martie 2010 12:26
ceea ce tie se pare ca este anormal...poate ei se pare ca este ok......

probabil ca numai a avut relatii bazate pe sentimente pana acum...si acum poate chiar s-a indrgostit cu adevarat,poate pana acum dupa cum spui ca era fitoasa ..acum poate chiar iubeste...
daca u zici ca il iubeste iar clasa sociala este diferita..poate ea isi va da singura seama pe viitor..nu ii aminti tu mereu lasa ca stie ea ce sa faca..doar este majora
truhan
Postat pe 14 Martie 2010 12:29
stiu eu...

o are de 30cm..
kudika120510
Postat pe 14 Martie 2010 12:32
e posibil sa te fi indragostit tu de tip dar diferenta te-a facut sa nu accepti relatia si acum regreti.....asa e?????
abaciteivasi
Postat pe 14 Martie 2010 12:33
Eu cred ca singurul lucru care ar trebui sa conteze intr-o relatie este intelegerea. Puneti un pic cam mult pret pe bani. Statutul socialpoate fi o problema doar in masura in care el ar deveni frustrat de acest lucru si ea ar ajunge sa ii arunce in ochi acest aspect. Din punctul meu de vedere, chiar se poate. Bravo ei!!!
lookingdownatnumberone
Postat pe 14 Martie 2010 12:42
: proasta combinatie, probabil ca de prea mul bine , a luat-o pe ARATURA pt. ca nu pot intelege o asemenea prostie.
Tu ca prietena buna ,incearca sa nu o parasesti,poate are un MOMENT DE RATACIRE ,fii alaturi poate o poti ajuta sa se trezeasca ar fi pacat de o asemenea combinatie.
Oricat ar prima sexul ,intai este nevoie de RATIUNE.
Eu cred ca ea s-a LOVIT LA CAP ajut-o,nu o lasa , ai sa vezi ca poate odata iti va multumi.
Sa auzim numai de bine.
kudika073706__zoicaradu
Postat pe 14 Martie 2010 12:54
Hello. Da, este posibila! Atata vreme cat impreuna se simt bine, atata timp cat sunt liberi si traiesc viata clipa de clipa cred ca este mai mult decat ok. Nu o functie face un om sa fie "doamna"/"domn", nu o haina iti poate duce viata pe care poate ai asteptat-o de multa vreme sa apara... viata merita traita clipa de clipa si sincer iti spun JOS PALARIA PENTRU PRIETENA TA! Cred ca tu ai o micutza problema cu a trai viata si a lua clipa asa cum este ea. O zi minunata si o primavara perfecta! ;)
BobIna
Postat pe 14 Martie 2010 13:01
conceptii de genul asta numai in romania gasesti asa ca sincer ffffffffffff bine ca sunt impreuna, care e problema ca eu sincer nu o vad , sau INTREBARE: DE CE NU ACUZAM PITZIPOANCELE CARE UMBLA DUPA AIA CU BANI, ALEA IS MAI BUNE???????? SINCER .............FIECARE FACE CE VREA CU VIATA LUI SI DACA SE IUBESC SI MAI ALES SE INTELEG DE CE NU?????????????? LE DORESC O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA ? SI INCA CEVA..............MAINE EL POATE FI MANAGER SI EA VANZATOARE..........ATUNCI CE SA FACA ??????????????
hadrian40
Postat pe 14 Martie 2010 13:07
Bineinteles caxista astfel de iubire.vorbesc propia experienta.
Important e ca ea sa fie fericita nu?Daca esti cu adevarat prena ei,ar trebui sa o accepti asa cum e si sa-i accepti alegerea sa fii langa ea cand va avea nevoie de tine.Sa nu o judeci e viata ei panaurma.Nu te-ai gandit ca poateel o iubeste la fel de mult?Ai iesit impreuna cu ei sa-l vezi pe el cum se comporta ,cum se imbraca?Poate pretena ta a avumai mult noroc.
Am trait aceeasi poveste si din cauza prietenilor m-am despartit si sunt casarita cu un om de afaceri renumit.Dar cum am trait si simtit langa "vanzatorul "meu nu ma fac sa ma simt toti banii din lume chiar daca stiu ca ma iubeste,dar e o iubire logica calculata.Mai interesanta e o viata langa un om plin de pasiune.
kudika098335
Postat pe 14 Martie 2010 13:08
Buna!

In aparenta da, in realitate nu.
La inceput e frumos, simti fluturasi in stomac, visezi, vb ta, te maimutaresti si mai evadezi putin din stressul de la birou sau cel cotidian.
Dar dupa ce toate acestea trec, pentru ca sigur trec, va ramane doar berea lui si atat. Certuri infinite, frustrari, izolarea ei de societate pentru ca au viziuni diferite si indeletniciri diferite sau socializarea separata a fiecaruia, fiecare in mediul sau de provenienta.
Ceea ce spun este traita pe propria piele, daca prietena ta vrea sa afle unde va ajunge relatia ei, sa ma intrebe pe mine si ii voi spune care este relatia unui avocat cu un taximetrist!
Inca ceva, daca prietena ta s-a suparat pe tine pt ca ai cutezat sa ii spui adevarul, ori nu iti este sau nu te considera prietena adevarata, ori este atat de oarba incat se va intampla ceea ce tocmai am spus, va renunta la tot pt el si in final va sfarsi prin a vedea ca e singura. Si fara el si fara ceilalti pe care ii are acum in jurul sau.
Tragic, e chiar tragica o astfel de poveste. Daca insa el va fi intradevar atat de inteligent incat sa vrea sa avanseze de dragul ei si sa tina pasul cu ea, situatia va fi altfel, insa e putin probabil, cazurile de acest fel sunt extrem de rare!
Pacat de ea! Dar pana la urma e alegerea ei si isi va merita soarta daca nu se va trezi la timp sau nu va fi trezita!
damora
Postat pe 14 Martie 2010 13:27
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

intrebare: e posibila o asemenea iubire?

michellaqnice
Postat pe 14 Martie 2010 13:27
De la: oli38, la data 2010-03-07 10:28:13Daca iubirea este reciproca clasa sociala nu mai conteaza
. Mai bine iubesti unul de acelas nivel social numai ca sa dai bine la lume? Iubiti-va mult , fi-ti fericiti ca numai o viata avem.

FRUMOS SPUS..ASA ESTE ..NU CONTEAZA NICI DIFERENTA DE CLASA NICI DIFERENTA DE VARSTA CULOARE SAU RELIGIE CONTEAZA MODUL DE A GANDI DE A PERCEPE REALITATEA CU TOATE NEAJUNSURILE EI..VIATA E GREA DACA O COMPLICAM SI NOI VOM DEVENII SCLAVII PROPRIILOR MENTALITATI....SA FITI IUBITI DRAGII MEI
viorel_196
Postat pe 14 Martie 2010 13:28
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

intrebare: e posibila o asemenea iubire?

Ai perfecta dreptate ca esti revoltata.Cunosc si eu caz asemanator,din propria experienta,ba mai mult am fost lasata pentru un asemenea tip de femeie. Bani cat cuprinde,functie in cadrul ministerului de externe...si te mai intrebi cateodata cine conduce tara asta daca stau pe site-uri de matrimoniale asemenea persoane. Numai ca aici stiu cum sta treaba,el a cautat o femeie cu bani care sa-l intretina,dar este atat de smecher incat ea nici nu isi da seama, invarte vorbele frumoase intr-o asa maniera incat a facut-o praf ,iar doamna in cauza si-a cautat un catelus de companie care atunci cand pocneste din degetutze sa fie drepti in fatza ei.Si cam asa sta treaba intre ei. Sa-l vezi ce infoiat in pene este precum un curcan.O fi fost atractie,iubire la inceput,dar cu timpul astfel de relatii nu si-au viitor. La un moment dat clasele sociale isi vor spune cuvantul chiar daca au studii superioare amandoi. Poate ar trebui sa o sfatuiesti pe prietena ta sa inteleaga de fapt ce vrea. Un catel sau un barbat? Asemenea barbati tind sa isi vanda demnitatea de obicei si sa faca crize de posesivitate si geloziei numai ca sa fie in centrul atentiei si vezi doamne cat de mult o iubeste el pe ea.Intr-un cuvant victimizeaza.Ce ii poate oferi un asemenea barbat? NIMIC din ceea ce are ea...Pe el nu-l deranjeaza caci se simte bine in maniera de intretinut. Eu una sunt dezamagita total de mine ca am putut iubi un asemenea barbat la timpul respectiv.Nu vreau sa ma repet,dar incearca sa ma vb cu ea pana nu va fi prea tarziu. As vrea sa imi raspunzi si sa eventual sa daca pot sa te ajut cu vreun sfat. O duminica frumoasa...astept vesti...
Flor68
Postat pe 14 Martie 2010 13:29
poate acum e iubire,dar odata cu trecerea timpului,flacara iubirii se va stinge si va ramine doar diferenta de clasa sociala...
kudika123387
Postat pe 14 Martie 2010 13:33
poate exista o iubire sau poate exista o iubire doar din partea ei,,iar el sa fie atras de faptul k el fiind un mai nimeni,,,a ``pus`` mana p o don`soara care are bani se imbraca,,si arata si bn,,,.,,,,alta optiune ar fi ca opusurile se atrag,,,,,,poate ca el este mai modest,,,,,si ea este atrasa de faptul asta,,desi ma mir ca ea s,a schimbat si ca orice i`ai spune prietena ta ia foc,,,hmmmm ,,,,e posibil sa ca ea sa fie atat de ``enamorada`` k nu mai tine cont de nimeni,,si nu`i kiar bn din moment ce voi 2 sunteti prietene,,,inceark sa nu o mai bagi in seama un timp,,vezi daca ea te cauta,,daca nu,,,e clar ca el i`1a luat mintile si poate o tine constransa ca doar pentru el sa aiba timp,,daca ea te suna,,,,inseamna ca nu e chiar asa dramatik,,,ci pur si simplu are o relatie il iubeste si asta`i viata :*:*..pop ai grija de u
kudika135755
Postat pe 14 Martie 2010 13:34
E bine sa o lasi in pace.Singura va decide ce este mai bine pentru ea.
minas
Postat pe 14 Martie 2010 13:49
DA. Ce conteza?
epuregiani
Postat pe 14 Martie 2010 13:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De la iubire...soacra! HELP! 21 De la: arpydia 8 Septembrie 2010 19:44
Merita sa lupt? 5 De la: l_diana_c 1 Iunie 2009 16:03
sa lupt?sau sa renut? 30 De la: dee_bee 27 Iulie 2009 20:21
Buna seara,tristete! 24 De la: cami_goanga10 8 Aprilie 2010 00:33
Dragoste sau cariera???? 50 De la: kudika_6458 15 August 2012 21:56