Setari Cookie-uri

ea- manager, el- vanzator stradal

De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

intrebare: e posibila o asemenea iubire?

DA este posibil.... singura problema care o vad eu , este gelozia ta.... sau invidia?!

Care e problema ta daca doi oameni se iubesc?

DE MICI COPII AM INVATAT : Doamna si Vagabondul.... se pare ca pe tine nici la ora asta nu te-a lasat sa stai

Unde e problema? Daca era invers , era ok nu?! Pt ca atunci se mergea pe ideea de boarfa intretinuta.... lasa asa ca e bine.... ca el tre sa aiba ....sa faca ...sa dreaga....

EU nu's materialist , si cu toate ca am fost cu multe persoane de sex feminin cu bani , cand am simtit cea mai mica idee de EU AM , iam dat cu flit .... sa ramana cu ce are..... mie nu imi trebuie...

Mai cunosc persoane dastea asa ... ca tine...cu mentalitatea asta...... o persoana de sex feminin o cunosc de cand eram mic.... a fost muritoare de foame.... acum ca s-a maritat cu un centaur arab.... sufera cu 3 volvo , normala , decapotabila , 4x4...toate ultima creatzie , de vila la mare , la munte ..... si din cauza mentaitatii ca EU AM TU NU , sau dastea cu.. AM PRIETENI DOAR PT CA AM BANI (si cine ai este prieten da la o parte) .... a ajuns la 45 de ani.....singura cuc.... cu prietene care o cauta si stau cu ea doar pt bani...caffele...iesiri in mall..... si a facut greselile de a se lua dupa prietene dastea asa bine voitoare ca tine..... si acum e solo....solo....solo...cu un pogon de bani.....dar plange cand vb cu ea....ca ea nu a gasit IUBIREA .....si ca ar da tot ce are ....numi sa gaseasca si ea un barbat care sa o iubeasca pt ceea ce reprezinta ea ca om !!! .

Deja imi este sila de acest subiect.... sincer..... OPii sa stearga chestia asta ....este diferentza de clasa...si ura....si invidie...si etc
yneedlove
Postat pe 14 Martie 2010 08:57
nu vrea sa fie sclav al societatii pentru ca prefera sa fenteze societatea. usor usor o sa-i placa sa faca chestii pe banii "prietenei tale" . Gandeste-te ce ar trebui sa faca daca ar fi cu o femeie care sa castige cat el, eventual sa se casatoreasca si sa faca copii: ar trebui sa MUNCEASCA normal! el probabil crede ca i-a pus Dumnzeu mana in cap! POate nici macar nu te iubeste, e doar incantat de situatie! Tu chiar iti doresti sa tii in spate un parazit toata viata? helloo!!!!??? poate nu ai timp sa intalnesti p cineva ca lumea chiar din cauza ca nu ai timp pt tine!
p.s: sa nu-i spui maica-tii ca face infarct!
kudika125087
Postat pe 14 Martie 2010 08:58
Tu nu esti prietena ei -estri invidiosa si f.f.fegoista.Nu te intereseaza daca ea este fericita sau nu
Si ce daca o vei sustine daca se desparte... ???nu iti mai da atentia necesara???
Eu locuiesc in USA si sotul meu este super iar eu sunt prof.univ.dar viata noastra nu se rezuma la bani - cind exista espect -exista si dupa ani de zile -DRAGOSTE- dar tu nu stii acest acest sentiment.

ESTI F.REA.PRIETENA TA DACA CITESTE ACEST LUCRU ...AR TERUBUI SA NU TE MAI VADA.
AR TREBUI SA-TI FIE RUSINE DE CE AI POSTAT PE SITE.
kudika060615
Postat pe 14 Martie 2010 09:00
din cate am observat eu pana acum parintii intotdeauna vor avea ceva de comentat legat de persoana cu care suntem..intotdeauna se aplica fraza: se putea sa gasesti ceva mai bun de atat"..
despre prietena ta..las-o sa se bucure de relatia ei..poate la un moment dat va decide ca baiatu nu e de ea si va pune punct relatiei..cred ca decizia ii apartine si cu cat stai mai departe de relatia lor cu atat te va uri mai putin cand se va termina..daca se va termina..nimanui nu-i place sa auda k vai draga mea vezi k am avut dreptate?
cat despre diferentele sociale daca e dragoste adevarata nu vor conta..poti ridica pe cineva care iti e inferior dpdv al unora sau poti fi tras in jos de acea persoana...pana la urma totul se rezuma la iubire si la noroc..
yoana_sweet
Postat pe 14 Martie 2010 09:02
De la: cristinxxx, la data 2010-02-27 22:03:59
De la: shutterfly, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

intrebare: e posibila o asemenea iubire?

Nimic nou, este'acea femeie ce se'ncadreaza la categoria ,sluga p..lii,cine i-o pune cu'ala ramane !!!...

draga Bumpp .. reciteste mesajul lui Cristinxxx ca are MARE DREPTATE .. asta e viziunea barbatilor despre femeile ca tine!!!
chess_queen
Postat pe 14 Martie 2010 09:14
Daca era invers:el manager,ea o fata de Dorobanti era ok?????????
Cine stie conditiile in care a ajuns el NUMAI vanzator stradal...
Si daca in 5-10 ani el ajunge milionar si ea somera?????
Mai cerceteaza....
viocris_2005
Postat pe 14 Martie 2010 09:15
Un prieten are o vorba..."iubirea e oarba iar casnicia iti deschide ochii"........ sa speram ca ea ii va deschide inainte........... desi poate fi posibil sa fie si ea iubita....... dar in ziua de astazi e greu sa mai gasesti un barbat care sa te iubeasca sincer, majoritatea cauta sa profite fie fizic fie material dar nimeni nu mai e sincer in nimic. Sper ca prietena ta sa aiba noroc. Iar daca nu......... macar s-a bucurat de iubire, sau de iluzia ei, uneori o greseala te face mai puternic...... Poti doar sa-i fii alaturi cand se va bucura, dar si cand va plange. Pana la urma este viata ei si are dreptul sa aleaga.
amorix
Postat pe 14 Martie 2010 09:17
...dupa parerea mea astfel de relatie nu este prea posibila deoarece ea, manager vanzari fiind si avnd un salariu renumit,iar el fiind un biet vanzator de bilete bingo, e o maire diferenta, nu numai la salarii cat si la simplul fapt al atitudinii...ganditi'va ce atitudine are un vanzator si ce atitudine are un manager de vanzari...e o diferenta intre cer si pamant...

este foarte posibil ca el sa profite de pe urma acestei relatii...si sa isi imbunataseasca imaginea in public...nu e prost
d3ya_al3x
Postat pe 14 Martie 2010 09:17
se va trezi odata dar va fi oarecum tirziu.va trebui sa treaca pe la tribunal si nu cred ca va fi placut.eu traiesc o asemenea experienta si am tot incercat sa-l schimb dar fara succes.nu au trecut decit 10 ani de eforturi zadarnice.ar trebui s-o trezeasca cineva
kudika031534
Postat pe 14 Martie 2010 09:30
timpul o v-a ajuta sa isi dea seama
poate fi o iubire sincera
BITMALAI_MARCELA
Postat pe 14 Martie 2010 09:34
Cu siguranta astfel de iubiri au fost, sunt si vor mai fi. Nu-ti face probleme pentru ca, in ceea ce o priveste pe prietena ta, isi va reveni curand (din ce ai scris in poveste e o persoana responsabila - totusi e manager la un brand renumit). Las-o sa-si traiasca clipa, incearca sa fii alaturi de ea (pentru ca in mom in care va termina povestea va "suferi" un pic) dar nu te baga in relatia lor. Stii si tu cum e: cand un lucru e interzis e si mai savuros.
rocsanemary
Postat pe 14 Martie 2010 09:42
orice este posibi, daca nu nu suferi de fitze. conteaza cum se inteleg in privat. oare un "vanzator stradal" nu poate fi tandru, nu stie sa iubeasca si sa dezmierde o femeie? de ce trebuie sa te uiti cu ce se imbraca cat castiga sau ce masina conduce? oare poti comanda inimii cand poate si cand nu sa se indragosteasca? am vazut profesori universitari vanzand la tonete, ei sii??? un om cu o inteligenta precara nu poate vedea mai departe de....$$$$$$$$$$$$$$
kudika087343
Postat pe 14 Martie 2010 09:42
buna, mai cunosc si eu cazuri....la fel, ea cu studii superioare, el liceale. tot e bine ! dar, dupa dragoste, promisiuni etc., din prima zi au inceput sa se certe. de ce ? ea se ducea la serviciu, el ramanea acasa. ea se ducea la serviciu si se intalnea cu anumite persoane, care au un anumit statut socio-profesional, el - somer. s-a ajuns sa i se strige ca e o depravata ( oare de ce, ca se duce la munca ???) , ca se duce iar in " lumea buna" , " la aia cu fite"....... ea il iubeste si acum, au un copil, dar..... foarte greu face fata acestei casatorii . trist ! el sustine ca nu-l deranjeaza faptul ca ea are studii superioare. dar din tot comportamentul lui asta se vede.
sfat, prietena dvs. sa nu se ia dupa vorbe ci dupa fapte. sa nu fie impulsiva si sa ia decizii pripite- de genul :ma marit intr-o saptamana. daca el chiar ii dovedeste ca este un om echilibrat, fara complexe ,nu e frustrat etc. , atunci este un barbat adevarat.
le doresc succes !
simonairo
Postat pe 14 Martie 2010 09:44
NU E PROASTA,E NUMAI INDRAGOSTITA....dar o sa-i treaca,nu tine mult.....am patit si eu la fel
octag
Postat pe 14 Martie 2010 09:44
mai devreme sau mai tarziu relatia va incepe sa scartaie. si nu zic asta din snobism. cand vor trece zile de miere fiecare va incepe sa observe diferentele dintre ei.
eu zic sa se bucure de relatia asta cat poate, iar prietenii sa-i fie aproape pt ca momentul despartirii va fi greu (mai ales daca are loc mai tarziu)
justmeandonlyme
Postat pe 14 Martie 2010 09:50
ok cand esti dragostita nu conteaza ce e el ce esti tu conteaza doar ca poti zbura mai sus de stele Pt ea no sa conteze ce spune X sau Y PT ea conteaza acum iubirea ce o inalta ii da starea aia de bine Ei totusi timpul o sa o trezeasca si atunci va avea nevoie de o povata pana atunci e in zadar atunci va avea nevoie de tine prietena ei Ficare invatam din greselile noastre timpul o sai arate daca merita sa se sacrifice pt nimic sau poate o sa schimbe un om sa-l transforme dupa pretentiile ei cine stie viata e o mare dilema
kudika141914
Postat pe 14 Martie 2010 09:55
Doua din verisoarele mele au facut la fel,una din ele are doua facultati,este directoarea unei banci in Tg Mures iar sotul ei lucra la CFR cand s-au casatorit,acum el isi termina facultatea dar sincer nu mi-as dori sa fiu in pielea lui,pur si simplu parca ar fi pe postul menejerei in casa iar ea stapana.Cealalta e profesoaramare tot doua facultati iar acum termina a treia si s-a maritat cu un hot,nu am gresit la scris,sotul ei facea parte dintr-o banda de hoti si sre cercetat in multe procese,au facut trei copii la diferenta de un an fiecare iar el isi continua vechile afaceri ca sa le spun asa iar ea s-a scahimbat mult,din omul corect care era inainte nu i se pare nimic in neregula daca sotul ei minte si fura,ea spune ca-l iubeste asa cum e si-i place viata care o duce.
naddyynne
Postat pe 14 Martie 2010 09:56
deci ... care e problema? nu intotdeauna meseria si salariul reflecta valoarea omului. exista atatia si atatia absolventi de studii superioare care au ajuns vanzatori stradali din cauza ca nu au gasit alt post mai bun in criza asta; la urma urmelor orice meserie este nobila daca este bine facuta; traim intr-o societate de consum, dar asta nu inseamna ca numai banii si cariera sunt singurele valori.
onyx001
Postat pe 14 Martie 2010 09:58
Problema asta devine destul de complicata...in special cand se baga multa lume cu sfaturi gratis....cine nu a fost intr-o relatie "bolnavicioasa" nu poate sa isi dea cu parerea....dar tine cont de un lucru...TU esti cea care va trebui sa lupte pt aceasta relatie, iar dupa un timp s-ar putea sa te simti la pamant (in special dupa ce toata lumea iti va spune ca nu-i de tine)...si o sa vrei despartirea...dar .apare un paradox....cu cat lumea este mai impotriva cu atat relatia ti se pare mai atragatoare si mai dramatica, mai imposibila (noi oamenii dorim cu ardoare ceea ce nu putem avea)....
concluzia este una singura.....va trebui sa astepti pana trec aburii indragostelii de acuma ca sa poti vedea clar ce viitor are de fapt relatia asta! Acuma este imposibil sa iei o decizie buna pt tine....indiferent de haine, pozitie sociala, etc.
.....imi imaginez ce atractie trebuie sa fie la mijloc daca sunteti din "lumi" asa de diferite!!
paula27
Postat pe 14 Martie 2010 09:58
Ea...fiind un manager atat de "mare si tare" , o adevarata doamna...probabil e si cat de cat inteligenta.Deci...ce te face sa crezi ca nu a analizat lucrurile foarte bine?Poate vede si ea ce vezi tu (ca nu are bani si se imbraca de la piata) dar dincolo de asta...EA se afla in aceasta relatie si cunoaste aspecte si laturi ale acelui om pe care TU nu le cunosti.Terminati cu materialismul asta de doi lei si lasati oamenii sa se bucure unul de celalalt.Ai sa te zgarii cand ai sa vezi cat de bine o sa le mearga si ce om mare ar putea ajunge "vanzatorul de bilete bingo" de care acum razi.
In plus...sa nu uitam de acele muuuuulte pitzipoance care atarna pe banii iubitilor lor si pt o geanta de firma sunt in stare sa linga ciubotele unui cioban prosper.Varianta femeie intretinuta e oooook "Faaaaata...eu il iubesc si el imi da cardul lui!Uite ce mi-a cumparat" ....dar daca o femeie ajunsa la un nivel social mai inalt sta cu un barbat sarac....asta va da peste cap "Cum faaata?!Ea sta cu prostu ala care nici macar nu se imbraca de la mall?".Simtiti ca va fuge pamantul de sub picioare pt ca in afara de pitzipoanca materialista-cocalar bogat nu cunoasteti alte forme de relationare.
mirabella2005f
Postat pe 14 Martie 2010 10:01
Iubirea este pe baza de feromoni.
Toti am vazut oameni care nu se potrivesc dar care raman impreuna, nu vorbim de clase sociale, nu vorbim de interese meschine, nu vorbim nici macar de conditia fizica a vreunuia dintre ei. Vorbim de feromoni care nu intra in nicio discutie de acest gen.
Numai ca .... vorba unuei prietene :
"Niciun om normal nu imperecheaza un Dobermann cu un maidanez, decat in cazul in care Dobermannul este si el maidanez."
Problema e ca acesti doi oameni vor fi profund nemultumiti, in timp, de relatia lor... cu toate ca atractia fizica nu va disparea.
scumpa64
Postat pe 14 Martie 2010 10:04
Ei...mai exista si varianta in care el-vanzator stradal va avea pentru ce sa lupte sa nu ramana inferior. Si de ce nu ea il poate ajuta enorm..pana la urma este manager nu?:D
Daca chiar se "iubesc" variante sunt sa fie bine.
bafta le doresc...
nicoletutamea

Normal ca se poate, cazuri in genul asta au fost si vor fi intotdeauna...el e profitor..iar ea e prea naiva...sa nu zic altfel..asa ceva sa reziste greu de spus.
alinna
eu nu vad diferenta asa de mare intre ei doi ,din contra lucruri care ii leaga mai degraba.amandoi pina la urma fac aceeasi meserie sunt vinzatori,comercianti ,vorbesc aceasi limba .se intimpla acum ca ea cistiga mai mult ,unde e scris ca o femeie nu poate sa cistige mai mult decit iubitul ei.poate peste vreo 2-3 ani se schimba roata si el cu experienta acumulata la taraba poate sa devina manager.deci nu-ti mai fa atitea probleme ,intre ei functioneaza relatia si inca foarte bine .....
frenchmadi
Postat pe 14 Martie 2010 10:05
eu zic sa tu te mai agiti atat pentru ca dak il iubeste atat de mult cat spui tu nu o va interesa ce spui ,ba din contra vei distruge prietenia dinter tine si ea....las-o sa-si traiasca prezentul si viitorul va venii singur...poate ca te inseli si vor si fericiti si dupa ce se casatoresc.. sunt alte cupluri formate din aceasi categorie sociala si se despart ...
bebelusaflory
Postat pe 14 Martie 2010 10:08
Este posibil ca mai tarziu cand pasiunea mai scade sa inceapa sa apara complexele de inferioritate din partea lui,cunosc asa un caz,o familie s-a destramat,dar asta nu inseamna ca sigur asa va fi si la ei.
Eu am facultate si prietenul meu nu,dar la noi nu sunt asemenea discutii si suntem impreuna de 6 ani si ne este bine.Noi ne consideram egali,au fost perioade in care el castiga mult mai bine decat mine,cu totate ca eu am mai multe studii,asta depinde si de job,iar in cariera poti avansa si fara prea multe studii sau le poti face mai tarziu,trebuie doar sa vrei.
In privinta imbracamintei ar trebui sa discute,dacael nu isi da seama singur,ca nd sunt inpreuna trebuie sa se imbrace in concordanta unul cu celalalt,sau poate ea sa isi schimbe putin stilul vestimentar cand este cu el.
Noi suntem aproape mereu in acelasi stil,daca e sport sunt si eu sport,daca sunt elegant e si el la fel,si tot asa.
Daca sunt amandoi cu mintea deschisa eu cred ca au sanse sa supravetuiasca iubirea lor.asta depinde doar de ei.
cat_83
Postat pe 14 Martie 2010 10:09
Sincer,eu nu inteleg care esre durerea ta..Nu are importanta ce joburi au fiecare.Si sti ca poate peste nopate poate deveni si prietena ta vanzator ambulant in lispa unui job pe masura.Nu sti niciodata ce iti rezerva viata.Si daca este tipul dubios,pentru cateva luni de fericire,merita sa incerci.Stie ea de ce sunt impreuna,nu are importanta clasa sociala.Si o intrebare de ce trebuie tu sa o ridici??Daca se desparte,come on,nu esti mmama ei,nici macar sora,ok,aveti poate o relatie de prietenie apropiata insa nu cred ca o sa-ti dedici timpul in ridicarea moralului prietenei.Las-o pe ea sa decida daca este ptorivita relatia sau nu,e viata ei.Daca pana la urma o sa fie asa cum te gandesti adica o relatie terminata din cauza "nepotrivirii clasei sociale"ofera-i siguranta ca o sa aibe un umar pe care sa planga si atat.Nu cu faze ca "ti-am spus eu" si lucruri de genul.Suntem stapani pe propia viata si nu avem un tipar de urmat..Parerea mea,esti exagerata,rautacioasa,si poate putin geloasa..
fluturass
Postat pe 14 Martie 2010 10:21
1. Daca se iubesc cu adevarat si reciproc, nu conteaza nivelul de studii sau functia ori salariul. Important este OMUL si caracterul sau. Daca ei se inteleg si isi vor face o familie, banii vor fi ai lor indiferent de cine ii aduce.

2. In ceea ce priveste salariul este la foarte posibil ca el sa fie un profitor care sa- i spuna "te iubesc" doar ca sa-si vada interesul. Dar daca era materialist, cred ca dupa 2 luni nu mai umbla cu haine din piata ci incepea sa-si schimbe garderoba. La fel de posibil este sa nu il intereseze banii ei, multumindu-se in continuare cu berea din fata blocului si hainele din piata.

3. Daca acel barbat este numai din interes cu ea, candva isi va da seama si ea de asta si atunci pierderea ar fi zero pentru ea, pt ca acel om e unul de nimic, iar caracterul omului la bani se vede.

4. Daca ea este manager, asta denota ca nu este o femeie proasta. Crezi ca ea nu si-a pus unele intrebari? Probabil ca este constienta si si-a asumat riscul, in momentul asta fiind fericita cu el.
gaby_nicola2005
Postat pe 14 Martie 2010 10:25
Acum DA,este vanzator stradal,in sa ca si om cum e.Nu mi se pare injositoare munca.Daca firma unde lucrez da faliment ma duc si-n croitorii sa muncesc pentru a plati ratele.Nebunia cu Bingo a inceput de cateva luni,inainte cu ce se ocupa?
cnicol2010
Postat pe 14 Martie 2010 10:28
da, este posibil, numai ca ori pt f scurt timp, ori d-ra prietena ta o sa ajunga intr-o zi ca o leguma sentimentala....
cristiana_T_
Postat pe 14 Martie 2010 10:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat plsss 12 De la: Princess1990 2 Iulie 2013 08:51
credeti ca este o dragoste imposibila un sfat va rog o poveste destul de detailiata 28 De la: bebytza_love_bebe2009 18 Iulie 2009 16:02
OARE SUNT IN INIMA MEA IUBIRILE A DOI BARBATI 13 De la: e_motivul 28 Iulie 2009 13:39
Cine mi da si mie un sfat?? 2 De la: kudika_9488 11 Iunie 2012 17:09
o speranta numita iubire 9 De la: nico_dana2006 22 Martie 2009 19:38