Mai multe
|
iar o dati pe ulei... iubire? da, poate fi, si inca una dezinteresata , contrar parerii unora care mai bine s-ar uita in curtea proprie.... iar asta o stiu prea bine poate sa fie tipul frumos si cu "diferenta de clasa sociala" iar ea nu neaparat frumoasa... asa zisa diferenta de clasa sociala e un pretext sub care se ascund temerile unora... si cam atat cand ne nastem, ne nastem in pielea goala, toti, cine are alta parere, nu are decat sa faca o vizita la maternitate. intr-adevar, nu pentru toti startul e cu noroc, dar asta nu e un motiv pentru "n" factorial scuze de toata jena. Daca fata a avut mai mult noroc si castiga mai bine, asta e. urata nu cred ca e, daca zici ca e manager de vanzari Daca VA DURA iubirea lor? asta depinde de taria ei si mai ales de gradul in care tin amandoi cont de mediul fiecaruia, inclusiv familia si mai ales cat de taiat e cordonul ombilical al prietenei tale. In timp, daca voi, anturajul ei, il veti face pe om sa se simta in plus in mediul vostru, se va ajunge la un punct de intersectie, unde : -ori ea isi va baga picioarele in anturajul si prejudecatile voastre si va ramane cu el, clar vor fi fericiti si daca va e prietena adevarata, atunci ar trebui sa va bucurati pentru asta - ori tipei ii trece, si nevoia de a se simti superioara nu mai e suficienta pentru a ramane cu el, caz in care iar e bine, inseamna ca isi merita soarta si mai bine ramane cu cei ca ea. si o spun in deplina cunostinta de cauza, doar ca la mine s-a intors roata in momentul cand am inceput sa castig eu mai mult, sa fac o facultate, si restul lucrurilor care, credeam ca trebuie sa le fac pentru a fi mandra de dragostea ei. Prietenii si parintii adevarati , doresc fericirea celor dragi, asa cum le e dat sa o gaseasca fiecare, si care de multe ori nu se suprapune cu ce cred ei ca e potrivit pt persoana in cauza. Faza cu "Diferentele" e irelevanta, roata se poate intoarce oricand. |
||
|
uriashu Postat pe 14 Martie 2010 10:30 |
||
|---|---|---|
daca se iubesc cu adevarat va merge relatia...problema e daca nu isi doresc fiecare ce are celalat
|
||
|
vocea_inimii Postat pe 14 Martie 2010 10:33 |
||
| in ce secol traiesti ?ce sunt chestiile asteaCU CLASELE SOCIALE nu trebuie s-a se amestece?chiar conteaza pentru tine.........poate nu si pentru ea.si daca ai intra in biserica macar o singura data si ai intreba........ai afla si tu ca in fata CELUI DE SUS SUNTEM EGALI din punctul asta de vedere(material)ne departajeaza altele.............dar nu are rost sa-ti spun eu.si ca sa si exemplific putin mai bine........gandestete ca atunci cand mor oamenii,fie ei bogati sau saraci,ce crezi ca i-au cu ei pe lumea cealalta?o haina de firma care putrezeste,si ..........o haina din piata care putrezeste.nu trebuie sa m-a crezi,poti verifica.cunosti tu pe cineva cu ffffffffffffforte multe terenuri, case,vile si multe masiniiar cand au murit le-au luat cu ei??????????????????in afara de aur,poate.....si aia in special rromii.iti scriu asta referindu-ma strict la partea materiala.......la partea pregatiirea.....profesionala si la cultura....e altceva si iti dau dreptate.sa ai o zi frumoasa si ai grija de prietena ta,atat cat te va lasa,pt ca nu degeaba se spune ca dragostea este oarba,incearca sa fii alaturi de ea in limita in care te lasa,iar un prieten bun e acela care iti spune (asa cum ai facut tu)nu care iti da apa la moara.,si te aproba in prostii. | ||
|
|
||
|
kudika040686 Postat pe 14 Martie 2010 10:36 |
||
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc. |
||
|
kudika084929 Postat pe 14 Martie 2010 10:38 |
||
totul este posibil,eu sunt secretara si el mecanic,se imbraca la fel,bluci,adidasi dar l-am dat pe brazda si i-am aratat k in garderoba lui poate sta si un costum,si chiar i-a placut.
|
||
|
pyssy_yoana Postat pe 14 Martie 2010 10:38 |
||
De la: kudika084929, la data 2010-03-14 10:38:03De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc. de ce sunteti voi invidiosi pe iubirea lor? e alegerea lor, daca ei se iubesc , nu stati voi cu ei in casa . |
||
|
kudika084929 Postat pe 14 Martie 2010 10:39 |
||
De la: pyssy_yoana, la data 2010-03-14 10:38:09totul este posibil,eu sunt secretara si el mecanic,se imbraca la fel,bluci,adidasi dar l-am dat pe brazda si i-am aratat k in garderoba lui poate sta si un costum,si chiar i-a placut. bv!
|
||
|
one_size Postat pe 14 Martie 2010 10:42 |
||
| de ce trebuie sa fie neaparat,ea proasta si el un profitor?ai auzit vreodata de dragoste adevarata? | ||
|
Flori-Iasi Postat pe 14 Martie 2010 10:43 |
||
|
cred ca cea care a deschis acest topik este o materialista convinsa... daca tu ai o facultate si iti cauiti unul pe masura,iti garanteaza cineva ca relatia voastra ve rezista?
|
||
|
ella13 Postat pe 14 Martie 2010 10:46 |
||
| CE SCRII TU E O DILEMA IN COMPARTAIE CU MINE. AZI NE-AM CERTA CU PRIETENU MEU VECHI , AM FOST IUBITI SI PRIETENI 24 DE ANI , ACUM SI-A ARAATT FATA ADEVARATA CINE E, E MAERIALIST =ZGARCIT CUM E MOS COSTACHE IN ENIGMA OTILIEI, AZI MIA ZIS C EL ARE CASA , APARTAMENT , PISCINA, 2 MASINI PLUS ATV, SI PE MINE MA DEZAPROBA, CA NU MA REALIZAT CE ARELIZAT LE, DRA CUM SMCEHERII SI LUCRURI INCORECTE, DACA LUCRAM LA BNAC IN CONTINUARE SI AVEAM SLAR MARE CAT ACSTIGA LE ACUM ERAM BUNA! , CINE ZICE CA DIFERENTELE SOCILAE SI ATERIALE NU SE PRODUC NU E ADEVARAT, ACUM EL AM JUDECA PE MINE, MA SUPAR SI JIGNESTE , NU MIA VREAU SA-L VAD IN VIAT MEA NICIODTA, AM IUBIT UN OM FRA SUFLEY , EGOIST, FRA BUN SIMT SI RUSINE, ACVUM DUPAT ATTAIA ANI SI-A ARATAT ADEVARATA FATA , PAN ACUM A DOST PREFCAUT SI PROFITTA DE MINE SI DE BUNATATTEA MEA, REGRET MARNIC ZIUA IN CARE L-AM CUNSOCUT NUMIA PROBLEME SI RAU MIA FACUT SI NECAZU , NU VREAU NICI MACAR SA MA MAI PRIVEASC , NICI VORBA DE SALUT | ||
|
kudika080410 Postat pe 14 Martie 2010 10:47 |
||
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc. si vrei sa stici prietenia de o viata poate pt niste idei preconcepute, las-o sa dea cu, capul d epragul de sus pentru a-l vedea pe cel de jos, sa realizeze ea daca e cazul ce e mai bin ept ea fara sa intervi tu si sa va certati, daca nu-ti convine de o falsa impresie de marketing, fii mai pasiva, nu te baga! |
||
|
kudika084929 Postat pe 14 Martie 2010 10:52 |
||
Ce va place sa-i judecati pe altii............ Ati facut empatie cu ei? V-ati analizat propriile frustrari? I-a cautati in arhiva relatiilor voastre si vedeti ce-i pe acolo. Faceti o analiza proprie. Ce inseamna sa iubesti? Cand iubesti te intereseaza ce studii are el?, ce-s parintii lui?,cum a fost in copilaria lui?, etc,etc. Cand IUBESTI....pur si simplu IUBESTI, il accepti asa cum e, cu bune si cu rele. Totul e sa aprecieze si el, s-o respecte ca atare si s-o iubeasca sincer, curat si din suflet. S-o aseze in inima, sufletul si mintea lui acolo unde trebuie. Revin. |
||
|
PUI_DRAG Postat pe 14 Martie 2010 10:54 |
||
| Dumnezeule cat snobism!!!!"nu trebuie amestecete clasele sociale".Faptul ca prietena ta se imbraca de xxx milioane si el doar de x nu are legatura cu ce simt ei unul pentru celelalt.In plus situatia se poate schimba si in timp poate va reusi si el sa gastige mai multi bani.Nu pot sa cred cat de superficiali sunt unii oameni si cat de ancorati in prejudecati!De ce trebuie sa fie barbatul cel care castiga cel mai mult?Dupa cum am spus,conteaza ce simt ce doi unul pentru celelalt iar prin incredere si comunicare diferentele materiale pot fi depasite sau adjustate.Functionarea unei relatii de genul acesta tine doar de gradul in care cei doi isi accepta diferentele((spun acceptare si Nu negare). | ||
|
elle13 Postat pe 14 Martie 2010 10:55 |
||
| Este posibil,am si eu niste prieteni asemanator ca cei doi si sunt de 7ani impreuna au si un copil si nimeni nu ar fi crezut lucrul asta,omul se schimba atat timp cat vrei sa ai pe cineva langa tine si vrei sa il alaturi mereu | ||
|
claudia87 Postat pe 14 Martie 2010 10:57 |
||
| Nu trebuie sa faci diferente intre clasee sociale ci sa fi om | ||
|
claudia87 Postat pe 14 Martie 2010 10:58 |
||
De la: claudia87, la data 2010-03-14 10:58:31Nu trebuie sa faci diferente intre clasee sociale ci sa fi om exact....nu stim ce aduce viitorul...roata se poate invarti
|
||
|
vocea_inimii Postat pe 14 Martie 2010 11:07 |
||
| Acum este indragostita si nu vede diferenta. Este posibil sa fie marea ei iubire, sufletul pereche. In acest caz nu poti decat sa te bucuri pentru ea..Ai rabdare , daca esti prietena adevarata fi alaturi de ea si fi langa ea cand va avea nevoie de tine. | ||
|
d_grigore Postat pe 14 Martie 2010 11:10 |
||
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.O poveste frumoasa...ca in filme,din pacate nu cred ca povestea se va sfirsii la fel Cei doi traiesc in lumi diferite ,lumi care in cazul acesta nu cred ca sint compatibile.Mai devreme sau mai tirziu situatia materiala diferita v-a produce o ruptura iremediabila!
|
||
|
puiu66 Postat pe 14 Martie 2010 11:10 |
||
|
Dupa 16 ani, am divortat.El era absolvent de postliceala, eu cu studii superioare.Iubire mare, doi copii la interval de 6 ani intre ei.Un timp totul bine, nu foarte, alcoolul era pe prim plan.La inceput mai putin, apoi din ce in ce mai mult.Apoi scandaluri, brutalitati, chiar de fata cu copii. Eu am continuat sa ma perfectionez si sa ma specializez in meseria mea si l-am determinat sa se apuce de o facultate, ID. A acceptat, s-a apucat de ea, a terminat-o, dar toate cheltuielile legate de studii au fost din banii mei, ai lui se cam duceau pe bautura.Cate o masa festiva cu un profesor si se luau examenele. Am sperat ca totusi se leaga de el ceva, in urma studiilor superioare .Daca inainte urla orgoliul, datorita unui complex de inferioritate , acum urla aroganta.El facuse o facultate acum in democratie, pe cand eu terminasem pe vremea aceea, o facultate comunista.Habar nu aveam eu ce inseamna studii superioare. In toti anii de casatorie speram ca poate, poate........dar nu.Mi-am dat seama , in final, ca nu are rost sa ma sacrific, si, copii mei merita o soarta mai buna. A fost cea mai buna decizie a vietii mele. Se intampla acum 12 ani.De atunci copii sunt aproape realizati, si nu oricum.Unul dintre ei este acum la a doua facultate, iar cel mic va termina anul viitor facultatea. Laudele pe care le primesc la adresa lor, imi intaresc crezul, ca nu am gresit cu nimic. Eu mi-am continuat specializarea.Mi-am facut datoria cu varf si indesat. Nu voi regreta niciodata nimic din tot ce am facut.Nu ma voi uita in urma.Ce a trecut nu se mai poate schimba.Conteaza ce fac acum si ce am de facut in viitor, pentru ca mai am posibilitatea sa aleg si sa pun in cantar, inainte de a decide. Am scris toate acestea pentru ca cele care au de ales, pe care drum sa-si continue viata, sa aiba curaj.Nu merita nimeni sa sufere, avem o viata pe care trebuie sa ne-o traim in liniste alaturi de cei mai dragi. |
||
|
hadadiana Postat pe 14 Martie 2010 11:17 |
||
| sigur se va trezi ea la realitate intr-o buna zi! desi poate acum s-or fi iubind, nu poate fi vorba decat de ceva trecator, ca o scanteie! asemenea diferente sociale, materiale, intelectuale sunt foarte greu de trecut cu vederea! | ||
|
SweetRoxanne Postat pe 14 Martie 2010 11:18 |
||
De la: hadadiana, la data 2010-03-14 11:17:51Dupa 16 ani, am divortat.El era absolvent de postliceala, eu cu studii superioare.Iubire mare, doi copii la interval de 6 ani intre ei.Un timp totul bine, nu foarte, alcoolul era pe prim plan.La inceput mai putin, apoi din ce in ce mai mult.Apoi scandaluri, brutalitati, chiar de fata cu copii. te ai gandit vreodata ca ti ai pus cariera in fata familiei?
|
||
|
vocea_inimii Postat pe 14 Martie 2010 11:21 |
||
|
Si daca raman impreuna, peste un timp singura isi va da seama de diferente - nu ma refer la cele materiale! Ea doreste o cultura generala, aspira la o pozitie sociala, dar daca el se va complace in postura de vanzator stradal si mare amator de bere si cam atat...ce irosire! Nu doresc sa jignesc pe nimeni, dar ceva asemanator mi se intampla dupa 16 ani de casnicie. Cand unul decade spiritual si fizic, insa celalalt se straduieste sa aiba o viata de calitate, inevitabil relatia se sfarseste. Asa ca domnisorica in cauza sa deschida bine ochii ACUM, nu dupa 15-16 ani!! |
||
|
siscela Postat pe 14 Martie 2010 11:22 |
||
De la: bumpp, la data 2010-02-27 21:01:35si, da. cunosc si cazuri in care ea cu facultate, el doar cu o scoala profesionala. se iubeau, s-au casatorit si acum ea isi ia saptamanal batuta ca "te crezi prea desteapta?" Asa se intampla,draga mea,sa stii! Din pacate... Dar nu-mi permit sa ma amestec in viata nimanui,nici sa dau sfaturi ci doar iti spun AI GRIJA!! Unii barbati isi depasesc aceasta inferioritate apeland la toata gama pe care ai enumerat-o chiar tu, mai sus,dupa ce se vad cu trofeul castigat. E singurul mod in care isi pot dovedi superioritatea! Bineinteles,la inceput e pasiune,iubire,orbire...apoi ies la iveala f multe lucruri neconcordante-se ajunge la divergente de pareri,opinii,principii,maniere chiar. Dar se pare k stii tu ce stii iar eu iti pot confirma,in cunostinta de cauza! Dar nu aici,pt k nu-mi plac comentariile rautacioase,am vrut sa raspund doar la ce ai scris tu in textul citat. Pot spune doar k nu pot suporta ideea de ''femeie abuzata" din nici un pdv,in zilele noastre devenind chiar un mod de viata pt anumiti barbati! |
||
|
karmenk Postat pe 14 Martie 2010 11:24 |
||
De la: siscela, la data 2010-03-14 11:22:43Si daca raman impreuna, peste un timp singura isi va da seama de diferente - nu ma refer la cele materiale! dar a avea o facultate nu inseamna neaparat sa ai si cultura generala
|
||
|
vocea_inimii Postat pe 14 Martie 2010 11:25 |
||
| Nu are treaba amestecarea claselor sociale aici. E mult spus si deja o dai in snobism. Dar sunt unele lucruri pe care le vei observa mai tarziu. Cand veti iesi cu colegii tai de munca el se va simti in plus acolo sau tie iti va fi rusine cu el, Si invers,daca vei iesi cu prietenii luiiti vei da seama ca nu ai ce cauta acolo. Daca te iubeste sincer si nu umbla doar dupa banii tai la un moment dat se va simti el inferior si vor aparea iar probleme. Sunt mai multe chestii mici despre care lumea spune ca daca iubesti treci peste ele. Ei,nu i chiar asa! Eu iti doresc succes cu el si as vrea sa va mearga dar cred ca sunt sanse mici de reusita... | ||
|
PinkAngel Postat pe 14 Martie 2010 11:27 |
||
|
Buna ziua! Traiesc o poveste similara! De ce oare ii judecam pe cei din jur? Daca eu m-am nascut intr-o familie care mi-a fost alaturi, m-a ajutat sa ajung cineva, inseamna ca ii pot judeca pe ceilalti? Prietenul meu provine dintr-o familie in care parintii au fost pt ei, nimeni nu l-a intrebat "ai fost la scoala?","Ai mancat azi?", "Ai bani sa te imbraci?"... E de vina si mediul in care a crescut... Incercati sa va puneti in situatia celorlalti sa vedeti cum e... Eu totusi cred ca se poate o relatie de genul, conteaza sa stii sa-ti "educi" partenerul. De ex noi am stabilit ca sa-si continue studiile..e greu, f greu pt ca nu a mai pus mana pe carte de f mult...dar pt mine conteaza ca incearca. Am observat ca am invatat f multe lucruri de la el, pe care nu le pot inv in alta parte. In concluzie...daca doi oameni vor sa fie impreuna ..SE POATE...trebuie doar sa comunice f mult... |
||
|
woosha Postat pe 14 Martie 2010 11:32 |
||
| Am trecut si eu prin situatia asta cu rusinea si clasele sociale. Eu cu facultate si el nu avea terminat liceul. Eu cu parinti arhitecti (deci sunt la un anumit nivel social) si el crescut de bunica (parinti fara facultate si vai de capu lor). Si am stat bine si m-am gandit ce imi place la el... I-am descoperit calitatile de barbat si mi-am dat seama ca asta vreau de la o familie. Ne-am sustinut reciproc, el a terminat liceul, a facut si facultate si acum este director de vanzari. Parintii au invatat sa il accepte in timp si acum il indragesc. Prietenele toate spun ca am relatia perfecta. Perfecta nu e ca certuri exista peste tot, dar ideea e ca ne-am sustinut pana la capat. Dupa vreo juma de an de relatie am scapat de rusine, pentru ca mi-am dat seama ca toate prostiile astea cu banii sunt niste rahaturi. Nu banii te fac in viata. Trebuie doar sa stii sa iti faci viata asa cum vrei. Eu mi l-am schimbat pe al meu in bine (la faza cu scoala) si el a realizat singur in timp ce e bine si ce e rau... asa ca... gandestete cum e el cu adevarat si nu mai da ascultare la toti! Lumea e rea!! | ||
|
iuulia Postat pe 14 Martie 2010 11:32 |
||
| Buna,iubirea este si va fi neinteleasa inca o mie de ani!Nici tu si nici altcineva nu poate raspunde ce este cu prietena ta.Eu zic sa o lasi sa decida singura,oricum va face cum simte asa ca ...E suficient ca ai atentionat-o cumva.Sufletul e cel ce-ti dicteaza fara granite.Iti spun din experienta.O zi buna in continuare. | ||
|
kudika022377 Postat pe 14 Martie 2010 11:34 |
||
| mi se pare mie sau ai fi un picut invidioasa,tot o dai cu diferenta de clase sociale,porcaria asta cu vai doamne am studii a luat amploare aici in romania mai mult,ce crezi ca daca ai o toala mai de firma te face sa fii om?...valoarea in viata asta tio da niste haine si ceva bani mai multi la salar?...nu degeaba este vorba aia " A fi OM e lucru mare " ia ducetiva in afara si vezi ca treaba nu e asa,un doctor nu se crede cu vreo ceva mai superior fata de o asistenta,luand asa oamenii dupa clasele sociale cum le ziceti voi cu studii si fara daca i dezbraci pe toti la pielea goala nu arata toti la fel?...cu ce sunt de vina unii ca romania asta n a fost in stare sa faca altceva decat sa creeze niste diferente enorm de mari de salarizare de la o extrema la alta fara sa mai fie si partea de mijloc ,cu ce sunt de vina oamenii aia care au salarii mult mai mici pt ca patronii sunt niste mirlani si nu stiu sa faca altceva decat sa exploateze cit se poate de mult ,in fine ...oricum cand D-zeu a dat omului capacitatea de a IUBI nu ia zis iubestete cu ala care e om simplu sau iubestete cu aia ca are nu stiu ce toale sau ce salar...dupa mine IUBIREA sincera si curata nu are limite de venit ,de diferenta claselor sociale sau mai stiu eu ce ,asa ca cei care va credeti superiori sii desconsiderati pe oamenii simpli ia mai scutitima,luativa studiile alea si bagativile undeva ca degeaba o tineti sus si tare ca a ti facut niste studii ca tot degeaba,nu se vede va desconsiderati tot pe voi prin atitudinea asta de doi bani desi o tineti sus si tare ca aveti mai mult,poate in buzunar si in cont aveti valori dar ca valoare umana sunteti de doi lei....... | ||
|
kudika101327 Postat pe 14 Martie 2010 11:36 |
||
mamicuta,bucura-te de prezent,de faptul ca va iubiti...si lasa prostiile! dak e sa iasa prost,vezi tu la momentul respectiv ce faci...acum nu faci decat sa strici ceva prin gandurile astea...sincer.
|
||
|
sakura_7777777 Postat pe 14 Martie 2010 11:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Substitutie hormonala | 22 | De la: Fusun_ge 4 Februarie 2014 17:46 |
| Indragosita de alt baiat | 3 | De la: Barbie30_ 28 Iunie 2011 02:50 |
| oareil iubesc prea mult?cum sa fac sa scap de sentimente? | 7 | De la: ankpoly 15 Iulie 2009 13:01 |
|
|
||
| Iubire sau prietenie? | 11 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:50 |
| Ajutorrr!!! | 3 | De la: BabytzaDolc3 22 Iunie 2010 20:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.