am o problema ....ma ajutati?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
susanu24 Avatarul lui susanu24

32 mesaje
Membru din: 24/05/2009

am incercat sa vb cu mai multe fete pana akm... si toateau avut problemein relatile din urma care le impiedica sa mai creada in cineva ca e cu adevarat sincer. de ex ultima fata cu care am vb vb e o fata super de treaba dar in momentul de fata nu poate sa incepa o rell pt ca nu siar dori sa ma faca nefericit ...nu se poatedeschide fata de vreu baiat pt ca inima ei e de gheata .am insistat puti pt ca mie imi place de ea. intrebare a e ...oare o sa gasesc si eu o fata care se simnta in stare sa aiba o relatie?
Raporteaza abuz de limbaj
kudika166319 Avatarul lui kudika166319

10 mesaje
Membru din: 13/04/2010

asta cu crezutul e o vrajeala. si fetele mint la fel de mult. daca o fata te place te vrea oricum. daca nu te place gaseste tot felul de scuze. inima ei e de ghiata? atunci cauta alta pentru ca intr-o zi te vei trezi cu un sut in fund si nu vei stii ce te-a lovit
Raporteaza abuz de limbaj
divyaa Avatarul lui divyaa

44 mesaje
Membru din: 11/04/2010
Oras: craiova

fata potrivita tie va veni la momentul potrivit.Nu numai baieti mint..sunt fete care mint foarte mult..cunosc astfel de persoane (de ex o colega de a mea avea 5 relati in acelasi timp si cand i-a dat unul papuci ca se plictisise de ea,a inceput sa planga spunandu-i in fata tot felul de lucruri,aducandu-i tot felul de jigniri concluzia?!iti dai si tu seama)...parerea mea este ca daca totusi vrei sa ai o relatie mergi inainte nu sta dupa ea,ca mai tarziuinima ta "va impietri"
si mult noroc!
Raporteaza abuz de limbaj
cami_goanga10 Avatarul lui cami_goanga10

335 mesaje
Membru din: 24/03/2010

De la: susanu24, la data 2010-04-13 08:42:59 am incercat sa vb cu mai multe fete pana akm... si toateau avut problemein relatile din urma care le impiedica sa mai creada in cineva ca e cu adevarat sincer. de ex ultima fata cu care am vb vb e o fata super de treaba dar in momentul de fata nu poate sa incepa o rell pt ca nu siar dori sa ma faca nefericit ...nu se poatedeschide fata de vreu baiat pt ca inima ei e de gheata .am insistat puti pt ca mie imi place de ea. intrebare a e ...oare o sa gasesc si eu o fata care se simnta in stare sa aiba o relatie?Totul depinde de tine,poti face acea fata pe care o placi sa aiba din nou incredere,daca ai rabdare si daca te place.Prin aceiasi situatia am trecut si eu,ma inselase primul meu iubit si nu mai aveam incredere in nimeni,insa actulalul meu prieten m-a ajutat sa trec peste tot,cu toate ca la inceputul relatiei,nu ii acordam incredere totala,sau nu ma implicam total.Timpul vindeca ranile!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: susanu24, la data 2010-04-13 08:42:59 .am insistat puti pt ca mie imi place de ea. intrebare a e ...


tu puti sau tu nu puti??
Raporteaza abuz de limbaj
Drumurile noaaastreee oaaaaree.......Se vor aaasfaltaaaa vreodaataaaa....
Fosta membra Kudika.ro
clar nu!
Raporteaza abuz de limbaj
Sa stii sa lupti cand vrei sa ai, sa nu regreti cand pierzi sau dai, sa poti urca cand altii te coboara, sa poti sa induri cand altii te inseala, sa poti zambi cand inima iti plange, sa-ti fie cald chiar daca afara ninge, sa poti avea dorinta chiar daca is clipe ce trec in nefiinta, sa poti trai cand lupta e pierduta, sa ai in viata tot ce sufletul iti cere: credinta, dragoste, placere.
Fosta membra Kudika.ro
De la: one_size, la data 2010-04-16 09:46:55clar nu!
ce la-i mai incurajat...
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: oxo_White_Rose_oxo, la data 2010-04-16 10:11:03
De la: one_size, la data 2010-04-16 09:46:55clar nu!
ce la-i mai incurajat...

l-ai nu mi-am baut inca toata cafeaua...
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: susanu24, la data 2010-04-13 08:42:59 am incercat sa vb cu mai multe fete pana akm... si toateau avut problemein relatile din urma care le impiedica sa mai creada in cineva ca e cu adevarat sincer. de ex ultima fata cu care am vb vb e o fata super de treaba dar in momentul de fata nu poate sa incepa o rell pt ca nu siar dori sa ma faca nefericit ...nu se poatedeschide fata de vreu baiat pt ca inima ei e de gheata .am insistat puti pt ca mie imi place de ea. intrebare a e ...oare o sa gasesc si eu o fata care se simnta in stare sa aiba o relatie?
tu ce zici?

Raporteaza abuz de limbaj