H.Pylori

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent H.Pylori: (4 din 1 vot)
 
mischu_healthy Avatarul lui mischu_healthy

1 mesaj
Membru din: 14/04/2009

Salut.
Toata povestea mea a inceput la sfarsitul lui decembrie anul trecut cu niste senzatii, spasme cica tari de tot. La sfarsitul lui februarie em facut un test cu bariu si a rezultat ulcer peptic.
in martie am facut la recomandarea medicului un test la sange si mi-a iesit H.Pylori 2.1 unitati. Am urmat tratamentul madicului cu regim, fara alcool, prajeli, tocaturi, lichide acide, sare, dulciuri si condimente, care consta in amoxicilina, claritromicina si nexium.
Mananc numai carne de pui, legume si beau ceai de sunatoare si neacidulate. Am terminat tratamentul. iar dupa 2 saptamani am repetet testul la sange si mi-a iesit 1.8 unitati.
Unele simtome gen nod in gat si inbalonari in stomac au reaperut dinou.
Medicul a spus sa repet tratamentul 3 luni si sa nu mai repet testul la sange pentru ca iese iar si ca trebuie facut dupa 11luni deoarece ramane in memoria anticorpilor.
Tratamentul l-am inceput de patru zile si mai am de urmat inca 6.
Daca nu ma simt bine ce sfat imi dati, sa-l urmez dinou, sa ma duc la un medic internist, am maifost la unul dupa ce am facut testul cu bariu si mi-a dat ca tratament denol, omez si ansilan dar degeaba.
Astept sfaturile voastre.
Va multumesc
m_nitescu Avatarul lui m_nitescu

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007
Oras: medgidia

Raspunsul la tratament nu este urmarit prin determinarea anticorpilor specifici la H Pylori, ci prin ANTIGEN HELICOBACTER PYLORI care se lucreaza din materii fecale. Rezultatul este cel mai concludent si iti spune daca mai exista HP in tubul digestiv sau nu. Nu te mai umfla cu medicamente daca rezultatul este negativ, doar urmareste-te alimentar daca nu cumva unele produse iti dau simptomele pe care le manifesti SAU poate este stresul de vina! Antigenul HP se lucreaza de ex in laboratoarele SYNEVO. Costa mai mult decat anticorpii (in jur de 85 ron) insa rezultatul este cert.
Toate bune!
Raporteaza abuz de limbaj
healthy001744 Avatarul lui healthy001744

6 mesaje
Membru din: 23/04/2009

buna,m-am hotarat sa-ti scriu pt ca si eu am suferit mult din cauza acestei oribile bacterii.eu te-as sfatui sa nu mai faci nici un tratament cu antibiotice, singurul lucru pe care il vei obtine va fi distrugerea florei intestinala,halena,reflux etc.dupa 2 ani de zile m-am vindecat luand argila in capsule,tinctura de propolis si catei de usturoi intregi inghititi cu apa,cam 3 catei mari pe zi,eu ii tai in bucati mai mici ca sa ii pot inghiti.vreau sa-ti spun ca am facut 5 tratamente cu antibiotice si nu am reusit sa elimin bacteria,ba mai mult mi-am nenorocit stomacul alegandu-ma cu o halena ingrozitoare si cu reflux si dupa apa.in speranta ca ti-am fost de ajutor, iti doresc multa sanatate.anamaria
daca vrei amanunte scrie-mi pe adresa anicuta_81@yahoo.com
Beni_healthy Avatarul lui Beni_healthy

78 mesaje
Membru din: 4/06/2009

Buna

Pentru tratarea ciupercilor, virusilor si bacteriilor (de ex. Helicobacter pylori) de orice gen va recomand argint coloidal. Este de asemenea indicat in Ulcer Poate fi aplicat atat intern cat si extern. Distruge cam 650 de agenti patogeni. Argintul coloidal nu are efecte secundare iar argintul se prezinta sub forma de nanoparticule adica are dimensiunea mai mica decat cea a unei celule. Acest argint coloidal este un puternic intaritor al sistemului imunitar.

Toate cele bune

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: Beni, la data 2009-06-08 12:55:30Buna

Pentru tratarea ciupercilor, virusilor si bacteriilor (de ex. Helicobacter pylori) de orice gen va recomand argint coloidal. Este de asemenea indicat in Ulcer Poate fi aplicat atat intern cat si extern. Distruge cam 650 de agenti patogeni. Argintul coloidal nu are efecte secundare iar argintul se prezinta sub forma de nanoparticule adica are dimensiunea mai mica decat cea a unei celule. Acest argint coloidal este un puternic intaritor al sistemului imunitar.

Toate cele bune


poti face reclama cat vrei,dar adu si argumente,ca buna de dat paste/copy esti buna.
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Beni_healthy Avatarul lui Beni_healthy

78 mesaje
Membru din: 4/06/2009


Buna enemgabriel.
Dupa cate vad esti reticent la tot ce nu este conform cu standadele tale, tot ce este nou, desi din ce vei citi mai jos vei vedea ca argintul este cunoscut si folosit de sute de ani. Sincer nici eu nu stiam mai demult acest lucru.


Helicobacter Pylori este o bacterie care infectează mucoasa stomacului și a duodenului. Denumirea ei provine de la forma de helix, formă care se pare că este responsabilă de adaptabilitatea și capacitatea de infectare în mediul puternic acid de la nivelul stomacului.


Dati-mi voie sa va dau cateva detalii privitoare la argintul coloidal:

Argintul coloidal este o soluție complet omogenă de particule microscopice foarte fine de argint, care este obținută dintr-o bucată mai mare de argint pur, așa numitul argint quadrat, și din apă ultra curată, bidistilată, prin procesul de electroliză, în condiții de laborator și cu aparate electrice specifice procesului. Se numește coloid, orice particulă cu dimensiunea cuprinsă între 1 și 500 nm (nanometri) .
În acest produs se găsesc apă deosebit de curată, bidistilată, fără sarcină electrică și particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcină electrică. Particulele de argint au aceeași sarcină electrică și din această cauză sunt într-o continuă mișcare și se resping una pe alta. Din cauza faptului că aceste particule își pierd treptat încărcătura electrică, ceea ce este normal să se întâmple, eficiența lor se pierde treptat, deci produsul poate fi folosit doar pe o perioada determinată de timp. La 90 de zile de la desigilarea produsului, particulele de argint cu sarcină pozitivă încep să-și piardă încărcătura, li se încetinește mișcarea, iar eficiența lor scade.
Argintul coloidal este singura formă a argintului, care poate fi utilizată în siguranță deplină.

Efectul versatil, benefic al argintului este cunoscut și recunoscut de foarte mult timp. A fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia și Fenicia antică pentru preîntâmpinarea și tratarea diferitelor infecții. Hipocrate, ,,părintele medicinii’’, considera argintul deosebit de benefic în tratarea rănilor deschise, problemelor de inimă, dar aprecia și calitățile sale de purificare a sângelui și de dezinfectant general. Lucrările medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului.
Argintul coloidal, ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, viruși), stopează funcțiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse . Distrugând structura învelișului virușilor le împiedică acestora înmulțirea, contribuind astfel la distrugerea lor. În ceea ce privesc ciupercile și bacteriile, particulele de argint blochează funcționarea unei enzime vitale din componența acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.
La o concetrație de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comerț, ce pot fi găsite sub formă de medicament. Până azi avem informații despre 650 de specii de bacterii, ciuperci și viruși pe care Argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).
În condiții de laborator, într-un interval de 6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimicește și renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscută sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”.
Argintul este un element esențial atât pentru plante și animale, cât și pentru oameni. Cercetările medicale în domeniu au demonstrat clar legătura strânsă dintre argint și sistemul nostru imunitar care este răspunzător de protejarea sănătății noastre. Datorită structurii sale atomice, argintul coloidal ajută la regenerarea ficatului și la detoxifierea lui.

Ok. Sper ca a fost o lectura interesanta.
Sanatate

Raporteaza abuz de limbaj
gynaa Avatarul lui gynaa

19 mesaje
Membru din: 7/11/2007

buna! si eu am fost depistata cu H.Pylori(si gastroduodenita) cu doi ani in urma.La sfatul medicului am luat bantibiotice timp de 10zile si omeprazol...in timpul tratamentului avem dureri groaznice, organismul meu era slabit ca nu puteam manca deloc, mancam ca sa pot lua pastilele...dupa jumate de an acelasi problema dureri groaznice si varsaaturi....dar nu am mai fost la medic am luat ulcoran indicat de o farmacista si mi-a faacut bine acest medicament...ce pot sa spun ca acu cand ma ia durerile de stomac si de cand iau aceste pastile nu mai vomit deloc si nu mai stau lata la pat...au trecut doi ani de la control ma simt putin mai bine,,,incerc sa evit mancarurile prajite, sucurile acidulate....fiind plecata din tara mi-a fost greu sa fac analize dar in sfarsit chiar ieri m-a consultat un doctor si luni ma duc sa imi faca endoscopie sa vada clar ce am si ce tratament sa imi dea...ce sa va doresc sanatate...
Raporteaza abuz de limbaj
rodilantos Avatarul lui rodilantos

111 mesaje
Membru din: 19/02/2009
Oras: satu mare

Chiar daca se ia antibioticele prescrise de catre medic care sunt foarte puternice,si care se stie ca vor aparea efectele secundare ,recomand in paralel sa se foloseasca produse naturale care sa ajute sa contracareze efectele secundare ale antibioticelor, sa protejeze flora stomacala ,sa normalizeze sistemul imunitar si sa distruga aceasta bacterie HP care e foarte rezistenta si care poate duce la hemoragii stomacale si cancer.
Multa sanatate !Fiecare decide e face cu sanatatea lui.
Fosta membra Kudika.ro
De la: Beni, la data 2009-06-08 12:55:30Buna

Pentru tratarea ciupercilor, virusilor si bacteriilor (de ex. Helicobacter pylori) de orice gen va recomand argint coloidal. Este de asemenea indicat in Ulcer Poate fi aplicat atat intern cat si extern. Distruge cam 650 de agenti patogeni. Argintul coloidal nu are efecte secundare iar argintul se prezinta sub forma de nanoparticule adica are dimensiunea mai mica decat cea a unei celule. Acest argint coloidal este un puternic intaritor al sistemului imunitar.

Toate cele bune


Asta e tare,argintul un intaritor al sistemului imunitar,cine atesta acest lucru,sunt dovezi stiintifice?Argumente,sunt satul de mincinosi si excroci .Spune-ne macar 100 de agenti patogeni din aia 650 si apoi te cred.
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Beni_healthy Avatarul lui Beni_healthy

78 mesaje
Membru din: 4/06/2009

Pentru detalii

www.argint-coloidal.ro

Nu am timp ca d-voastra sa stau sa ma cert toata ziua. Am lucruri mai importante de facut.

Sanatate

P.S.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: Beni, la data 2009-07-04 16:57:03Pentru detalii

www.argint-coloidal.ro

Nu am timp ca d-voastra sa stau sa ma cert toata ziua. Am lucruri mai importante de facut.

Sanatate

P.S.

Cum ar fi:sa mintiti prin zeci de mesaje?Pentru asta aveti timp,dar pentru explicatii,ba.Ne lasati cu minciunile si aberatiile?Am intrebat daca este argintul un element de nutritie pe acel site,nu am primit niciodata un raspuns,sunt sau nu oameni competenti sa raspunda sau ne rezumam la pacalit oamenii cu informatii eronate si mincinoase?
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
4Life Avatarul lui 4Life

1991 mesaje
Membru din: 2/04/2009
Oras: bucuresti

De la: enemgabriel, la data 2009-07-04 17:04:28
De la: Beni, la data 2009-07-04 16:57:03Pentru detalii

www.argint-coloidal.ro

Nu am timp ca d-voastra sa stau sa ma cert toata ziua. Am lucruri mai importante de facut.

Sanatate

P.S.

Cum ar fi:sa mintiti prin zeci de mesaje?Pentru asta aveti timp,dar pentru explicatii,ba.Ne lasati cu minciunile si aberatiile?Am intrebat daca este argintul un element de nutritie pe acel site,nu am primit niciodata un raspuns,sunt sau nu oameni competenti sa raspunda sau ne rezumam la pacalit oamenii cu informatii eronate si mincinoase?
explicatii complete privind actiunea terapeutica a argintului coloidal le vedeti pe : http:4life-romania.blogspot.com
Raporteaza abuz de limbaj
www.4life-romania.ro
Fosta membra Kudika.ro
De la: TF_, la data 2009-07-04 17:19:53
De la: enemgabriel, la data 2009-07-04 17:04:28
De la: Beni, la data 2009-07-04 16:57:03Pentru detalii

www.argint-coloidal.ro

Nu am timp ca d-voastra sa stau sa ma cert toata ziua. Am lucruri mai importante de facut.

Sanatate

P.S.

Cum ar fi:sa mintiti prin zeci de mesaje?Pentru asta aveti timp,dar pentru explicatii,ba.Ne lasati cu minciunile si aberatiile?Am intrebat daca este argintul un element de nutritie pe acel site,nu am primit niciodata un raspuns,sunt sau nu oameni competenti sa raspunda sau ne rezumam la pacalit oamenii cu informatii eronate si mincinoase?
explicatii complete privind actiunea terapeutica a argintului coloidal le vedeti pe : http:4life-romania.blogspot.com

Alea sunt explicatii date de oameni neavizati,ceva concret de la oamenii de stiinta care sa fie si atestate stiintific nu aveti?Ca sunt satul de oameni neavizati ca spun ca produsul lor vindeca peste 650 de stari patologice.Stiu de ce spun asta,pentru ca trebuie sa se regaseasca cineva in acea lista de boli si sa cumpere de la excroci.
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
mireladoncut Avatarul lui mireladoncut

105 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Buna!
Eu va povestesc experienta mea in ceea ce priveste H. Pylori. In 1992 am facut un ulcer duodenal de eram gata sa ma operez. Am facut criza, am mers la medic si mi-a prescris regim la sange(fara sare, prajeli, legume si fructe crude, grasimi, etc). Dupa 2 luni am fost la control si mi se inchisese nisa. Dar au urmat ani cu tratament de intretinere si cu crize primavara si toamna. Pe vremea aia medicii romani nu aflasera de H. Pylori. Ultima criza am avut-o in 2002 si am mers la urgenta. Aveam 3 nise! Eu citisem mult de H. Pylori si le ziceam medicilor pe la care mergeam, dar parca vorbeam cu peretii.Am gasit un medic cu suflet si mi-a facut o schema de tratament cu antibiotice. Va au cuvantul meu de onoare ca de atunci nu mai stiu ce este ulcerul. Si mananc aproape orice. Saptamana asta fac analize medicale si mi-a dat sa fac si pentru H.Pylori. Sunt curioasa dupa 7 ani care va mai fi concentratia....

Sanatate si daca sunteti din Bucuresti, mergeti la Dr. Munteanu Demetra la Policlinica cu Plata, Batistei. Nu o sa va para rau!
Raporteaza abuz de limbaj
michelle_08 Avatarul lui michelle_08

6 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

Doctorul pe care l-ai consultat te-a intrebat cat esti de stresat zi de zi?Pentru ca stresul determina o inmultire necontrolata a bacteriei in stomac si acesta produce rani peretelui stomacal.Crede-ma ca nu vorbesc aiurea!Sunt studenta la psihologie si anul acesta am facut practica intr-o institutie unde un specialist ne-a vorbit tocmai despre acesta problema. Ne spunea ca adesea, medicii gresesc prescriind in continuare tratament,desi primul nu a dat rezultate.Ceea ce acei medici ar trebui sa faca ar fi sa lucreze impreuna cu un psiholog care sa determine nivelul de stres si sa gasesca metode de combatere. Multa sanatate iti doresc!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
calitateavietii.wordpress.com/2009/10/26/dieta-cu-lamai/
Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!