Setari Cookie-uri

sf Miercuri ,o forta malefica sau poate doar o inchipuire de a mea

Eu una in spirite ,fantome nu cred ,dar cred in altele sau mai bine zis m-a mai gandesc .
Am si eu anumite povestioare pentru tine .
Anul trecut in noaptea de revelion a venit la mine varul meu si cu nevasta lui ,imediat dupa miezul noptii acestia au spus ca pleaca la alti veri ca sa colinde .Sotia varului ,mi-a cerut o mana de orez ca sa il arunce in casa celor unde se ducea .
Eu m-am gandit o clipa ...nu vroiam sa ii dau ...stiam de la mamica ca nu e bine sa dai nimic din casa pe data de intai ,am ezitat si i-am dat ,am luat putin din punga ,(m-am gandit ...macar sa nu perd mult! ) ,dupa ce au plecat eram mahnita si am vorbit cu sotul ...Zic: Uite si eu credeam ca e fata buna (ea stia de aceasta superstitie ) si ea imi cere orez (un simbol al bogatiei ).In fine ...Noaptea am avut un vis unde am vazut -o femeie .Aceasta era de o inaltime medie ,imbracata simplu si curat si cu o bazma pe cap de o culoare inchisa cum erau si hainele (nu negru ).Avea intr-o mana o punga cu haine vechi ,curate pe care mi-lea daruit .In cealalta mana tinea orezul care i l-am dat sotiei varului .
M-am trezit foarte fericita ,am vorbit cu sotul si m-am gandit la sfintii la care m-a rog ...Cred ca a fost Sfanta Paraschiva ,protectoarea casei si a familiei . In acest an am reusit sa n-e cumparam casa ....nu credeam !!! (PRIMA POVESTE )
kudika161928
Postat pe 25 Iulie 2010 01:37
Tot o intamplare despre sotia si varul meu .
Eu si sotul,am vorbit cu acestia sa n-e cunune . Toate bune. In ziua respectiva au venit la noi sa n-e duca la biserica ..si surpriza soc !! Sotia varului a vent imbracata intr-un costum care avea doar pe alocuri un pic de bleomarin iar restul negru ,dresurile si baticul la fel negre . Primul impact in creerul meu a fost revoltator ...gandeam ...cum Dumneseului alceva nu avea ,e tanara (23 ani ) nu ii plac si ei culorile deschise ??!! Totul se intampla in iulie . Ulterior m-am resemnat si am gandit ...Poate ca cu gandul la biserica ...a facut aceasta alegere .
Draga mea am ajuns la biserica dar cununia nu a avut loc ---- Preotul nu a venit !!!
Si tot in acest an a murit si tatal meu !!!
A doua poveste .
kudika161928
Postat pe 25 Iulie 2010 02:10
cu siguranta a fost vis..o perioada extrem de lunga am avut vise de genul seara de seara , nu puteam sa fac nimik sa ma misc sau sa tip la min era vb de niste forte care incercau sa ma dea jos de pe pat sa ma invarta..tot prin rugaciuni asemanatoare cu a ta reuseam sa ma trezesc si cand ma uitam la ceas imi dadeam seama ca trecusera doar vreo 5 min timp in care am adormit si am visat. in ultima perioada nu mai am astfel de vise si nu am avut intodeauna cred ca pe o perioada de juma de an s-au intins.
lorylorylorelay
Postat pe 25 Iulie 2010 03:23
Referietor la vise.. nu inteleg de ce undeori m-a visez pe mine insami .Este ca si cum ai fii doua persoane in mine .Merg prin casa (in vis ) si m-a vad facand diferite lucruri de ex cum dorm sau facand treaba .
Ce sa fie ??!!
Referitor la ganduri --- gandesc sa se intample ceva anume si dupa aceea se realizeasa (lucruri marunte si mari )Sunt ca niste obiective care prin minune se realizeaza De ex o data in italia cineva m-a intrebat Daca nu ai sa reusesti sa iti faci bani de casa aici ,ce faci ? iar eu i-am raspuns Merg in alta parte ,in alta tara ; imediat am vazut in creer directia la tara respectiva ,stiam ca e departe ,a fost ca o flama imaginea . Nu trece o luna si ajung in Portugalia .
Iar aici imi doream ceva de ex sa gasesc bani ...treceau 1,2,3 zile si gaseam 10,20 eur si gaseam sau vorbeam cu un sotul meu- uite as fi vrut sa am si eu un parfum bun ... tot eu -dar e sump, nu putem acum ! si plec la munca ...m-a crezi ca am gasit o cutie cu cateva parfumuri ambalate la coltul strazii !! nu puteam sa cred !!
Alta intamplare .
Intr-o noapte visez un fost iubit de al meu (despartirea a fost urata )cum avea mainile asezate la rugaciune cu catuse pe ele si imi cerea sa il ajut .Am fost marcata de vis am fost la biserica si am trimis un acatist la Ierusalim pentru el .Dupa cativa ani ii povestesc visul mamei lui .Imi corfirma ca a fost retinut in Spania ca intrase clandestin .
Cam atat pentru seara asta ca sunt obosita !!! Raspundeti-mi va rog ce se intampla cu mine ??? In afara ca gandesc fffmult .
kudika161928
Postat pe 25 Iulie 2010 03:25
eu zic samergi mai des la biserica si saterogi mai des nu numai cind ai probleme deacest gen

kudika193702
Postat pe 25 Iulie 2010 09:08
Bunã,
Aº vrea sã vã spun ce mi s-a întâmplat mie cu mulþi ani în urmã, cred cã acum 20 de ani. Eram foarte tânãrã. Locuiam la etajul 4 sau 5, nu mai ºtiu, ultimul etaj al blocului, iar deasupara mea era podul blocului: Gura podului era în balconul meu. În faþa blocului meu era un cimitir. (Trebuia sã vã spun cã asta era o mare fricã pentru mine. Când dormeam singurã ( ºi asta se întâmpla periodic, când soþul meu lucra de noapte), mi se întâmplau lucruri îngrozitoare. Nu ºtiu dacã era în somn sau eram treazã, cert e cã mi se întâmplau aceleaºi lucruri: simþeam cã doarme cineva lângã mine, cã e o pisicã mare, neagrã pe mine care mã sufoca, vedeam merea camera cum era în timpul nopþii ºi, deodatã, ca o pânzã roºie, desfãcutã, plutea prin mijlocul camerei ºi se aºeza ca pe o masã nevãzutã. Apoi vedeam o siluetã neagrã care trecea fulgerãtor din balcon (balconul avea uºa în camera mea ºi eu stãteam co ochii acolo) prin camerã ºi ieºea prin geam sau chiar prin faþa geamurilor. Mereu simþeam cã amorþesc, cã nu mã pot miºca ºi nu pot striga. Se întâmpla mai mult spre dimineaþã, când trebuia sã mã trezesc. Încercam sã îl strig pe soþul meu disperatã ºi nu puteam. Odatã mi s-a întâmplat asta când el bãtea la uºã sã îi deschid, venise de la serviciu, iar eu nu puteam sã mã dau jos, pentru cã eram amorþitã. Cu greu mã zbãteam ºi, ca printr-o sforþare uriaºã, reuºeam sã mã dezmorþesc. ªi un lucru care poate vi se pare nu ºtiu cum... De multe ori, dupã ce mã zbãteam ºi nu reuºeam sã mã ridic din pat, mi se pãrea cã mã ridic pânã la marginea patului, greu, foarte greu, dar, în acelaºi timp eram în pat, culcatã. Când observam sau simþeam lucrul acesta, cu o vitezã uimitoare, recãdeam în pat sau în "mine".
Într-una din nopþi, mi s-a întâmplat altceva. De fricã, dormeam cu lumina aprinsã. era în jur de 12 noaptea. Închisesem ochii ºi încercam sã aþipesc. Deodatã, am auzitun þãcãnit. Am deschis ochii (privirea mea era tot spre geamul de la balcon, cãci aºa era orienta patul) ºi am vãzut o mânã sau niºte degete cate bãteau cu arãtãtorul în geam. A fost ca o fulgerare, am strigat tare: "Doamne, Maica Domnului!", cred cã am fãcut ºi cruce ºi a dispãrut. Nu cred cã era un vis pentru cã eu eram treazã. Am sãrit din pat ºi tremurând de fricã ºi rugându-mã, m-am dus la bucãtãrie (prin geamul de la bucãtãrie, se vedea ce e în balcon) sã vãd dacã e ceva sau cineva acolo). Bineînþeles cã nu era nimic. Toatã nopatea, pânã dimineaþa am stat în pat cu ochii þintã la balcon, tremurând de fricã. Pânã dimineaþã, când a venit soþul meu, pe care l-am alerta. El s-a urcat în podul blocului sã vadã dacã nu sunt urme. Se gândea cã a fost cineva prin pod sã mã sperie. Nu era nimic.
Am fost ºi la medic, am crezut cã sunt bolnavã. Am uitat sã vã spun cã, dupã nopþile acelea îngrozitoare, mã durea toatã ziua capul sau inima, în locurile unde mã sforþam cel ma tare sã mã ridic din pat. Doctorii mi-au spus cã nu am nimic. (Aveam 20 de ani). Abia aºteptam sã mã mut din blocul acela, ceea ce am ºi fãcut dupã un an de chin, iar de atunci, lucrurile acelea nu s-au mai întâmplat.
intel1anima
Postat pe 25 Iulie 2010 09:09
buna din nou ,am descoperit ca uleiul de MELISA este extrem de util in DEPRESI stimuleaza memoria la menopauza pt transpirati excesive ,antireumatic stress stimuleaza sfera pshica dereglari menstra,,infecti urinare respiratori viroze febra,,atacuri de panica,,,SALVIA ceai sau tinichitur fac minuni in toate bolile posibile ,se mai spune ca planta de salvie e dfanta ar fi bne sa aveti una in ghiveci,,eu am e superba infloreste foarte frumos, ceai de IASOMIE se mai numeste panta vieti,,,cand ne aflam in stari de paralizie ceva in corpul nostru e dereglat ,,lipsa de fier sau calciu magneziu,, magne,B6e bun in stari de oboseala lipsa de vointa si depresi stress..o zi frumoasa va doresc la toti cei de de aici,,
kudika076978_iasomie
Postat pe 25 Iulie 2010 09:27
Nu stiu daca e sfanta Miercuri sau Vineri, insa poate e un spirit care ti/a vizitat casa sau pe tine dintr-un motiv anume. Nu cred o secunda ca a vrut sa-ti faca vreun rau insa cred ca starea ta a fost generata de frica!
kudika148898
Postat pe 25 Iulie 2010 09:59
De la: intel1anima, la data 2010-07-25 09:09:07Bunã,
Aº vrea sã vã spun ce mi s-a întâmplat mie cu mulþi ani în urmã, cred cã acum 20 de ani. Eram foarte tânãrã. Locuiam la etajul 4 sau 5, nu mai ºtiu, ultimul etaj al blocului, iar deasupara mea era podul blocului: Gura podului era în balconul meu. În faþa blocului meu era un cimitir. (Trebuia sã vã spun cã asta era o mare fricã pentru mine. Când dormeam singurã ( ºi asta se întâmpla periodic, când soþul meu lucra de noapte), mi se întâmplau lucruri îngrozitoare. Nu ºtiu dacã era în somn sau eram treazã, cert e cã mi se întâmplau aceleaºi lucruri: simþeam cã doarme cineva lângã mine, cã e o pisicã mare, neagrã pe mine care mã sufoca, vedeam merea camera cum era în timpul nopþii ºi, deodatã, ca o pânzã roºie, desfãcutã, plutea prin mijlocul camerei ºi se aºeza ca pe o masã nevãzutã. Apoi vedeam o siluetã neagrã care trecea fulgerãtor din balcon (balconul avea uºa în camera mea ºi eu stãteam co ochii acolo) prin camerã ºi ieºea prin geam sau chiar prin faþa geamurilor. Mereu simþeam cã amorþesc, cã nu mã pot miºca ºi nu pot striga. Se întâmpla mai mult spre dimineaþã, când trebuia sã mã trezesc. Încercam sã îl strig pe soþul meu disperatã ºi nu puteam. Odatã mi s-a întâmplat asta când el bãtea la uºã sã îi deschid, venise de la serviciu, iar eu nu puteam sã mã dau jos, pentru cã eram amorþitã. Cu greu mã zbãteam ºi, ca printr-o sforþare uriaºã, reuºeam sã mã dezmorþesc. ªi un lucru care poate vi se pare nu ºtiu cum... De multe ori, dupã ce mã zbãteam ºi nu reuºeam sã mã ridic din pat, mi se pãrea cã mã ridic pânã la marginea patului, greu, foarte greu, dar, în acelaºi timp eram culcatã. Când observam sau simþeam lucrul acesta, cu o vitezã uimitoare, recãdeam în pat sau în "mine".
Într-una din nopþi, mi s-a întâmplat altceva. De fricã, dormeam cu lumina aprinsã. era în jur de 12 noaptea. Închisesem ochii ºi încercam sã aþipesc. Deodatã, am auzitun þãcãnit. Am deschis ochii (privirea mea era tot spre geamul de la balcon, cãci aºa era orienta patul) ºi am vãzut o mânã sau niºte degete cate bãteau cu arãtãtorul în geam. A fost ca o fulgerare, am strigat tare: "Doamne, Maica Domnului!", cred cã am fãcut ºi cruce ºi a dispãrut. Nu cred cã era un vis pentru cã eu eram treazã. Am sãrit din pat ºi tremurând de fricã ºi rugându-mã, m-am dus la bucãtãrie (prin geamul de la bucãtãrie, se vedea ce e în balcon) sã vãd dacã e ceva sau cineva acolo). Bineînþeles cã nu era nimic. Toatã nopatea, pânã dimineaþa am stat în pat cu ochii þintã la balcon, tremurând de fricã. Pânã dimineaþã, când a venit soþul meu, pe care l-am alerta. El s-a urcat în podul blocului sã vadã dacã nu sunt urme. Se gândea cã a fost cineva prin pod sã mã sperie. Nu era nimic.
Am fost ºi la medic, am crezut cã sunt bolnavã. Am uitat sã vã spun cã, dupã nopþile acelea îngrozitoare, mã durea toatã ziua capul sau inima, în locurile unde mã sforþam cel ma tare sã mã ridic din pat. Doctorii mi-au spus cã nu am nimic. (Aveam 20 de ani). Abia aºteptam sã mã mut din blocul acela, ceea ce am ºi fãcut dupã un an de chin, iar de atunci, lucrurile acelea nu s-au mai întâmplat.



Da, probabil ca locul acela avea o anumita incarcatura negativa iar tu, fiind mai sensibila, ai fost afectata direct. Cu siguranta in blocul respectiv au avut loc unele evenimente... Daca as fi fost in locul tau, as fi incercat sa aflu cine a locuit acolo inaintea mea, pt ca in felul asta ai fi gasit explicatia acelor fenomene. E bine ca te-ai mutat din acel apartament, fiindca ai fi putut sa te imbolnavesti psihic si nu numai.
Micael
Postat pe 25 Iulie 2010 10:11
De la: corinamuru, la data 2010-07-24 12:32:49Asa cum a scris cineva mai sus, afectiunea se numeste "paralizia somnului", e relativ des intalnita (lucru evident numai daca numaram cati au scris aici ca au trecut prin asa ceva) si nu e tocmai o noutate . Insa paradoxal foarte putina lume stie de ea, fiindu-le necunoscuta inclusiv multor medici. De ce? Pentru ca din cele mai vechi timpuri-si din pacate si in prezent- lumea insuficient informata da vina pe tot felul de fenomene paranormale, spirite, energii, diavol etc. si apeleaza mai degraba la un preot pentru exorcizare decat la un medic.

Paralizia simpla e cel mai des intalnita, insa unii "norocosi" mai au parte pe langa asta si de halucinatii gen prezente necunoscute in camera, senzatia de greutate pe piept, senzatia de sufocare(care e data de faptul ca si muschii responsabili cu respiratia sunt paralizati, ei functionand doar atat cat avem nevoie in timpul somnului, dar nu suficient pentru panica aparuta de obicei in aceasta situatie), toate acestea purtand denumirea de "Fenomenul Hag".

In alta ordine de idei, afectiunea nu e una grava si nu trebuie sa ne ingrijoreze. Se datoreaza in general stresului si mai ales conditiilor nepotrivite pentru somn:
-zgomote sau lumina, de exemplu televizorul sau muzica pornite, mai ales cand nu esti foarte obosit, iti pot provoca acea stare de semi-trezire (caci de fapt asta reprezinta "paralizia somnului", o trezire incompleta);
-consumul de cafea, cola, ciocolata, tutun, alcool inainte de culcare, care ne inhiba senzatia de somn, cand de fapt corpul nostru are nevoie de odihna, sau care nu permit o odihna corespunzatoare;
-temperatura nepotrivita sau pozitia incomoda pentru dormit;
-medicii recomanda sa evitam televizorul, calculatorul sau lectura inainte de culcare, dar cred ca in epoca asta organismul nostru s-a adaptat deja la asa ceva :);

In cazul in care situatia se agraveaza poti apela la un neurolog sau la un psihiatru(da, mai intai la psihiatru si apoi la psiholog in cazul asta), iar daca ramai cu oarecare traume dupa crizele de genul asta, mergi la psiholog sau, daca esti credincioasa, la preot (preotul are de fapt acelasi rol ca si psihologul, pentru credinciosi).

In concluzie: incearca sa respecti sfaturile de mai sus, referitoare la un somn sanatos, daca mai patesti asta incearca sa nu intri in panica pentru ca o sa treaca de la sine in scurt timp, nu baga in seama toate tampeniile cu demoni, fantome, schizofrenie, pacate din alta viata etc care ti s-ar putea oferi ca explicatii, pentru ca nu fac decat sa-ti induca paranoia si asta nu te ajuta. Ce ai patit tu e un lucru despre care se spune ca ni se intampla tuturor cel putin o data in viata. :)

Eu personal am patit-o de destul de multe ori, cand incercam sa "trag doar un pui de somn" si imi alegeam o pozitie nu foarte comoda tocmai pentru a evita un somn profund si lung. Deci e poate spune ca mi-am facut-o cu mana mea. :)




Nu e numai asta... E mai mult de spus... Ideea este ca in creierul anumitor persoane, sunt prezente undele de tip alpha (unii se nasc asa, altii devin asa pe parcurs: are legatura si cu vizionarea tv, pt ca in timpul vizionarii tv creierul intra in stare alpha). Iar aceasta stare alpha de care vorbesc (stare prezenta in timpul meditatiei transcedentale), deschide creierul catre "altceva". E greu de spus inca, ce e acest "altceva" pt ca nu exista date concrete. Problema ramane de dezbatut. Daca esti nefericitul posesor al unei astfel de minti, probabil ca vei avea parte de unele experiente "extrasenzoriale" ce pot deveni extrem de neplacute: gen atacuri mentale, experiente de dedublare, vise premonitorii etc. etc. Ce sunt aceste fenomene in realitate, nu poate spune nimeni, deoarece, dupa cum am zis, nu suntem "acolo" inca. S-au facut studii, s-au facut experimente (s-a constatat de ex. ca modificarea campului electromagnetic, induce indivizilor anumite stari de genul: paralizie in somn, dedublare etc. probabil ca ati auzit de arme psihotronice, despre care se spune ca sunt armele viitorului; si nu e sf. sunt experimente reale care se fac.) In sfarsit, e mult de spus: ajungem la yoga si tehnici de aparare mentala, lucruri ce sunt cunoscute de mii de ani. Acum...se pot spune multe despre acest subiect, ce nu are practic limite (pt ca mintea umana nu are limite). Sfatul meu este sa te informezi legat de acest fenomen, sa studiezi problema si sa hotarasti singura in ce e cazul sa crezi. Nu trebuie insa sa intri in panica. Incearca sa gandesti pozitiv, sa te autosugestionezi pozitiv si vei vedea ca viata ta se va schimba. Aceste experiente arata faptul ca tu esti dominata de sentimente intense, negative: teama, anxietate, deprimare. Invata sa-ti controlezi aceste sentimente. Indiferent daca aceste fenomene sunt reale sau nu, exista un lucru cert: sentimentele negative trebuie intelese si stapanite. Daca vei sti sa le stapanesti, vei "creste" ca om.
Micael
Postat pe 25 Iulie 2010 10:51
De la: swetty23, la data 2010-07-21 18:49:07Aseara am patit ceva straniu ,nici macar nu stiu cum sa va explic ca sa nu cumva sa radeti de mine , m-am pus in pat sa dorm a durat vro cateva minutele pana am reusit sa imi gasesc locul ,reusind sa ma asez si sa incerc sa inchid ochii sa dorm ,mi-am plimbat ochii pe pereti ,iar la un moment dat m-am uitat in oglinda de pe perete (am o oglinda pe perete in care se poate vedea geamul de la apartament,si in care poti vedea afara )si am vazut o silueta de femeie frumoasa cu par pana aproape de coate care statea cu mainile in sold nu am stiut ce sa cred (nu eram adormita )aceasta silueta am vazut-o prin oglinda cum statea in fata geamului de la apartament (stau la et 5) apoi in nebunia mea mi-am zis :"e nu are cum sa intre"apoi dandu-mi seama ca este deschis geamul la baie m-am panicat .Dupa cateva secunde am simtit cum imi amortesc mainile si gura si simteam ca nu mai ma pot misca , stateam cu mainile pe piept exact cum sta un decedat cu degetele impreunate .Eram amortita si nu ma puteam misca si nu puteam vb ,am incercat sa tip sau sa gem si nu am reusit si apoi am inceput sa spun rugaciunea in andul meu Tatal nostru .si sa ma inchin cu limba ,nu stiu cat a durat dar pt mine au parut minute intregi ,dupa care tot rugandu-ma am reusit sa simt cum mainile m-i se dezmortesc. Am mai stat vreo 5 minute si apoi am simtit ca si cum cineva ar fi plecat din incapere ..V-as ruga sa imi spune-ti ce poate sa fie ........nu am nici o idee .....
DA cunosc senzatia ,mie imi era frica noapteac,dute la un preot spunei ce ti s-a intimplat si iti va face o slujba, te unge cu putin mir si te vei simti mai usurata nu vei mai avea senzatia aceea .PS:ce ai vazut in oglinda era cu totul altceva nici nu-ti inchipui,ai grija credinta iti este incercata
kudika143709
Postat pe 25 Iulie 2010 11:22
Stai linistita shi nu crede toate timpeniile. Aciasta nu este nimic rau, pur shi simplu ai visat, doar ca constientul tau mai gindea iar corpul iti era adormit. Am patit shi eu de citeva ori.
Victoriasss
Postat pe 25 Iulie 2010 12:11
si eu am avut perioade cand tot simteam duhuri prin casa, si pe afara, si peste tot. dar am dat cu apa sfintita, mi-am reasezat obiectele in camera, ca sa nu mai vad aceleasi umbre, m-am dus la biserica si imi fac in fiecare seara rugaciune, nici nu pot dormi daca nu o fac, . acum dorm cu fratele meu de 7 ani si nu mai vad nici siluete de femei prin geam, nici umbre in casa, nici ca imi intepeneste trupul si dorm linistita
anna696
Postat pe 25 Iulie 2010 12:20
buna!am trecut si eu prin asa ceva.cei ce nu au patit normal ca nu cred, insa asta nu inseamna ca nu exista asa ceva.ceea ce ai vazut tu clar nu era ceva sfant din mom ce a incetat in mom cand te-ai rugat.psihicul uman este capabil de foarte multe,subconstientul nu face foarte multa diferenta intre real si imaginar, si atunci lucrurile stocate in mod voluntar si involnutar in subconsient la un moment dat ies la iveala.este foarte posibil ca ceea ce ai vazut sa fie ceva legat de o teama de a ta. de asemenea daca esti o persoana cu capacitati "mai speciale" e posibil sa percepi lucruri pe care nu oricine o face.eu cred ca erai intr-un moment in care nici nu dormeai dar nu erai nici treaza, era acea stare in care trecem de la trezie la somn, cand psihicul este "semi-adormit"si suntem capabili sa proiectam cu ajutorul mintii diferite lucruri,de unde si starea de panica, imposibilitatea de a striga dupa ajutor.sa stii ca si in somn poti deschide ochii si poti vedea in jur si poti fii perfect constienta, stiind ca de fapt dormi.in termeni psihologici aceste intamplari se incadreaza la "parasomnii".din punct de vedere spiritual esti o persoana inzestrata, alunga teama si oglinda si urmareste daca ti se mai intampla lucruri de genul.explicatii sunt multe, depinde de ceea ce vrei tu sa crezi.succes!
MIssLo
Postat pe 25 Iulie 2010 12:20
Oamenii isi aduc aminte de Dumnezeu numai atunci cand li se intampla ceva rau si atunci ii cer ajutorul.Ar trebui sa ne aducem aminte in fiecare zi de Dumnezeu si sa ne ducem mai des la Biserica.Sigur o sa te simti mai bine dupa ce asculti o slujba,o sa te simti mai linistita,mie una asa mi se intampla.Deci sfatul meu este sa te duci la Biserica si sa spui o rugaciunea seara,inainte de culcare. ;)
kudikasimona
Postat pe 25 Iulie 2010 12:56
stali linistita, Sfanta miercuri nu-ti face nimic, dar absolut nimic. Rolul ei este de a te proteja, asa ca,.....adunate. Pa
julliet_healthy
Postat pe 25 Iulie 2010 13:02
daca exista sf miecuri, in curand o sa existe si sf yumy
yumy
Postat pe 25 Iulie 2010 13:08
eu iti recomand sa mergi joia de la 19-21 la biserica Sfantu Ioan la maslu de deslegare. Biserica se afla cum treci de cocor si mergi inspre magazinul unirii, e fix lnga magazinul intersport de la unirii. Cu ce ti s-a intamplat nu e nici de ras nici de jucat. Cineva incearca sa iti faca foarte mare rau. Ai mare grija cu cine umblii. Poate sa te bage si in spital. Asta eu zic ca a fost un avertisment. Dute si miercurea la Sf. Ciprian vis-a-vis de politia capitalei pe calea victoriei. Si inca ceva ti post 40 zile si in astea 40 zile citesti in fiecare zi acatistul Sf. Ciprian. Si duminica mergi la Sf Liturghie. Spovedeste-te si impartaseste-te si vorbeste si cu duhovnicul tau.
Doamne ajuta!
ruxandracarmen
Postat pe 25 Iulie 2010 13:27
De la: kudika087734, la data 2010-07-24 07:47:57
nu aveam liniste niki ziua niki noaptea...am vazut o umbra si o coada cum se indeparteaza de pikioarele mele....

cum se citeste niki? nichi? si pikioare? pichioare?
granita dintre "cool" si "stupid" e din ce in ce mai ingusta
errinne
Postat pe 25 Iulie 2010 13:53
De la: arabic, la data 2010-07-24 07:21:51Bravo! Un subiect foarte foarte bun ! Si eu am patit asta intr-o noapte...stateam in pat nu puteam sa dorm..am inchis ochii si am simtit o forta puternica deasupra mea . Am vrut sa ridic mana sa vad ce se intampla si nu puteam parca ma tinea cineva de maini ( mai degraba parca se asezase ceva ft puternic peste mine pt ca simteam greutatea) . M-am panicat foarte tare si am facut cruce de 3 ori cu limba apui am simtit mainile care erau amortite ( dela greutate) cum isi revin ! Inima imi batea foarte tare am crezut ca patesc si ceva rau. M-am ridicat m-am uitat in camera nu stiam practic ce se intampla pentru ca mai auzisem dar nu credeam...
kudika073656
Postat pe 25 Iulie 2010 14:25
foarte bun raspuns..))))
kudika073656
Postat pe 25 Iulie 2010 14:26
Um daa referitor la aceste subiecte spirite,fantome bla bla...pateam si eu chestii de genu dupa ce ma uitam la filme,prostii vazute pe internet,documentare pe discovery care sunt nascociri totale,si daa aveam impresia ca intr-un colt al camerei e o prezenta,auzeam zgomote,aveam impresia ca nu ma puteam misca...ma rog.
Chestia cu rugaciunea si Dumnezeu pe mine ma nelinistea cumplit si cand am apelat la asa ceva a fost si mai rau...Am renuntat la ele,si pur si simplu am adormit cu tv-ul deschis un timp,apoi nu m-am mai gandit nu m-am mai uitat la filme si documentare "tampite" si refuz sa cred in forte misterioase,diavol sau Dumnezeu.Si pot sa spun ca ma simt foarte bine si imi merge foarte bine.
Toate astea se petrec in subconstientul fiecaruia si daca o sa continuati sa credeti mai multe evenimente cu spirite si draci se vor petrece,tot in imaginatia bogata a creierului vostru. So...lasati-o balta cu toate astea si credeti doar in voi
sayu_chan
Postat pe 25 Iulie 2010 14:36
yo sunt treaza de ceva timp, ma intreb amuzata cati mai sunt ca tine, madrii de ochelarii lor de cal, crezand ca vai ce tari sunt oamenii, singuri in Univers, singuri pe planeta lor, etc.
Faza cu frica pe care ai zis-o tu e alta treaba, dar normal ca e mai usor sa crezi ca ti-ai imaginat ceva decat ca exista....mai ales daca e ceva naspa...
Eu am convingerile mele si nu ma astept ca cineva ca tine sa le creada...dar nici nu inseamna ca voi renunta vreodata la ele.
ramo_darkgirl
Postat pe 25 Iulie 2010 15:10
Te vezi pe tine pentru ca atunci cand dormi spiritul calatoreste. Adica iti iesi din corp si te plimbi...
ramo_darkgirl
Postat pe 25 Iulie 2010 15:22
De la: L3bluesky, la data 2010-07-24 12:12:34salut , am o ruda care deasemenea i se intiplau lucruri ciudate , in fiece zi la miezul noptii amortea toata si nu se putea misca , a mers la preot si i-a spus sa aiba linga pat o sticlutsa cu apa sfintita si 2 carti de rugaciune sub perna
Sinteti de risul curcilor cu superstitiile...
twincle
Postat pe 25 Iulie 2010 16:20
michelline1
Postat pe 25 Iulie 2010 16:24
ups.........
michelline1
Postat pe 25 Iulie 2010 16:26
salut,,,nu esti sigurica care i-ti mere rau , la mine e naspa rau......cam de un an am si eu probleme grave cu strea financiara,,piedici mari in cariera,,blocaje mari pe bani simt ca ceva nu e in regula ca cineva mia luat totata prosperitatea casei ...nu mai am vointa nu mai am chef de nimic toate ies anapoda,, am fost si la biserica dar domnul nu da bani el da sanatate..mia spus un mare aSTROLOG DE LA NOI DIN TARA ..ca intradevar casa banilor e inconjurata de o axa neagra ceva nu e bine e blocare pe bani si cariera credema ca de un an dau indarat nimic numi iese,,,,dar ma incurajez singura zicand si maine e o zi ,,,,dar e la fel ca prima,,,succes nu tre sa ne pierdem speranta,,eu nu prea cred in farmece magie oameni cu puteri paranormale nu exista asa ceva,,sant doar oamenii mai puternici ,, dominnd pe cei slabi si naivi. adica sarlatani ca ei fac bine ,nu numai dumnezeu si biserica face bine uite pe situl sau blog,,,,VASILE RUDAN...FFFFF INTERESANT , SA-MI SPUI DACA TIA PLACUT CE SPUNE CU DRAG ELENA...CASATOPNORD@YAHOO.COM
kudika076978_iasomie
Postat pe 25 Iulie 2010 16:49
Cred ca asta se numeste singuratate...de aici se deprima omul si scorneste fel d fel de lucruri care sa-i tina creierul treaz
Spitfire_artisan
Postat pe 25 Iulie 2010 17:00
salut din noun ,intrati pe situl ALMEEA,,,,,ACOLO VETI DESCOPERI DE ce aveti aceste stari ,,,astept cu nerabdare sa spuneti daca va placut situl e interesant
kudika076978_iasomie
Postat pe 25 Iulie 2010 17:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hello 3 De la: Abi1Kate 18 Aprilie 2011 12:01
In ce masura credeti ca hormonii ne influentzeaza activitatea pe Kudika? 37 De la: ALEXIA67 3 Mai 2009 07:43
Pentru toate mamele kudiciste si nu numai! 7 De la: ballerrina 21 Ianuarie 2009 23:14
La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! sf mihail si gavril! 5 De la: Cassey 30 Decembrie 2008 15:41
credinta 15 De la: kudika080124 6 Noiembrie 2009 11:52