Setari Cookie-uri

elvetia , pe cont propriu cu masina personala

a fost cineva de curand in elvetia? eu vreau sa merg de craciun la basel , ma poate ajuta cineva cu sfaturi ? unde este mai ieftin , deoarece stiu ca elvetia este o destinatie scumpa a europei?
va multumesc
gabirasanu
Postat pe 26 Octombrie 2009 17:37
e fara cuvinte ELVETIA

Te invidiez k mergi acolo itzi doresc distractzie placuta


http://www.lugano-tourism.ch/it/32/informazioni-turistiche.aspx

e foaarte frumos si pretzuri destul de accesibile si multzi kakanari italieni pe care elvetzienii nu-i suporta.

Distractzie placuta si dupa ce revii sa ne scrii cum a fost pe-acolo ! ! ! !

TOATE CELE BUNE ! ! ! !
australianul78
Postat pe 1 Noiembrie 2009 02:39
Astept mai multe comentarii despre Elvetia .Mi-as dori fff.mult sa vizitez micuta, cocheta ,bogata ,sigur seiful planetar nu?
lazy000653
Postat pe 1 Noiembrie 2009 11:07
am fost in Elvetia acum 2 ani de revelion undeva in zona Davos-St. Moritz.am locuit intr-o mica localitate,foarte pitoreasca,cu oameni primitori si foarte amabili.sunt magazine cu preturi rezonabile,de ex mag COOP ,in care anumite produse sunt chiar mai ieftine decat la noi.Elvetia,cel putin in aceasta zona, nu mi s-a parut mai scumpa decat alte tzari din UE gen Austria sau Germania.iar daca intrati cu masina dinspre Austria,pe la Pfunds,exista localitatea Samnaun din Elvetia,in care puteti cumpara produse fara taxe,inclusiv benzina care este f ieftina.noi am ajuns cu masina pana la Zuhrich.aici intr-adevar preturile sunt ceva mai mari in special in zona centrala,magazinele de pe arterele comerciale centrale afisand preturi destul de mari.dar si aici exista magazine alimentare gen COOP cu preturi pt toate buzunarele.din cate stiu zona cea mai scumpa a Elvetiei este zona Geneva.una peste alta Elvetia este o tzara f frumoasa si nu exagerat de scumpa.depinde si de nivelul de pretentii si necesitati al fiecarei persoane.
marianapunga513
Postat pe 1 Noiembrie 2009 11:14
Eu am fost anul trecut in perioada CE de fotbal ,am sta 10 zile la Zurich ,capitala financiara aEuropei .
Am mers cu masina personala pe traseul Budapesta -Gyor-Viena-Munchen ,am innoptat o noapte la Munchen (50 Euro cazarea0 si de acolo am continua drumul pana la Zurich (cca. 4 h) .
ESte o tara superba cu oameni frumosi ,deschisi si care vorbesc cel putin 4 limbi (germana,italian,franceza si engleza).
Am sata doar la Zurich ,adar ama vizitat si Luzern,Basel ,Berna ,Schauffasen si alte orase mai mici.

Zurich -ul este un oras desprins parca din povesti ,de o frumusete cre te copleseste .
De vizitat castelelel din Zurich,Catedrala din Luzern ,Cascada de la Schauffasen (cea mai mare cadere de apa din Europa si a doua din lume dupa Niagara),castelele si Palatul Parlamentului de la Berna.

Drum bun sa ai!
venividivici
Postat pe 1 Noiembrie 2009 11:40
buna,
cred ca mai bine ai cauta oferte la agentii care sa-ti convina sa ai pe cine trage la raspundere
au dreptate cei ce zic ca scump, cel mai scump dintre tarile din zona
si nici nu sunt foarte primitori..
succes

melexp
Postat pe 1 Noiembrie 2009 11:52
ITI RECOMAND Etap Hotel Basel Pratteln 51 euro/noapte copii sub 12 ani gratuit este la 10km de Basel in Patelern www.etaphotel.com ,pe autostrada Zurich-Basel,parcarea e gratuita ,ai vis a vis un supermarket COOP,si IKEA unde ai micul dejun de la 2,5 franci ,hot dog la 1 franc,primaria din Basel e superba.Ai grija la rovigneta e scumpa cam 40 euro,radarele fixe cam multe am luat 2 radare de 40 euro pt 5km/h in plus.Parcarea e cam scumpa
bafta
lazy001057
Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:48
am fost acum 2 ani de revelion in elvetia si pot sa spun ca nu mi s-a parut mai scump decat in alte tari din vest.ca peste tot, sunt locuri ieftine si scumpe - dar dc te informezi din timp, poti salva multi bani. cel mai bine este sa pleci cu franci elvetieni din tara; poti plati si in euro in majoritatea magazinelor, numai ca iti fac un curs care nu te avantajeaza deloc. in privinta oamenilor care nu sunt primitori si saritori, va contrazic, pt ca am avut o patanie destul de urata si fara acei oameni "neprimitori" ne-am fi descurcat mai greu. pe scurt: in berna, eu si sotul meu ne-am ales programe separate: el pe patinoar, eu in oras. numai ca in acest timp el si-a rupt mana pe patinoar si nu avea tel la el sa ma sune. niste "neprimitori" dupa ce i-au dat primul ajutor, i-au dat apoi telefonul lor sa ma sune, dupa care ne-au chemat taxiul sa ne duca la spital, instruindu-l pe sofer unde sa ne duca. inutil sa va spun cum arata spitalele lor, cat de atent se poarta- eram pe alta lume. si nimeni nu s-a uitat urat la noi ca i-am deranjat pe 30 decembrie seara.partea cu adevarat urata a venit in tara, unde specimenele de la firma de asigurare (certasig, mai exact) au binevoit sa plateasca serviciile medicale abia prin iunie, timp in care, la fiecare 1 luna jumate, noi primeam instiintare de la spital.asta e romanica...

si ca veni vorba, pe undeva mai sus s-a scris ca cea mai mare cascada din lume e niagara. cea mai mare la ce? ca la inaltimea caderii de apa nu este, cea mai mare fiind angel din america de sud (in jur de 980 m), cea mai lata nu e, aia fiind victoria, din africa...asa ca mai usor cu informatiile neverificate si cu superlativele folosite aiurea. intr-adevar, cascada cea mai lata din europa este Schaffhausen din elvetia, care este lata de 150 m dar inalta doar de 23 m; merita vazuta, este f. frumoasa.
Shoarezu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:11
Elvetia este o tara minunata. Am avut ocazia sa merg de 4 ori in concediu. Nu uita daca mergi cu masina personala sa nu depasesti viteza legala pe autostrada. Sunt foarte drastici in aplicarea legilor de circulatie. In aproape fiecare localitate importanta au cate un castel pe care merita sa-l vizitezi.Chiar daca este iarna poti sa mergi la baile termale, intrarea nu este ieftina dar merita relaxarea. Sunt foarte multe locuri minunate pe care poti sa le vizitezi printre care si cascada Rinului, sunt locuri minunate.
kudika081086
Postat pe 3 Noiembrie 2009 21:05
Elvetia...intr-adevar o tara minunata,frumoasa,curata dar mai ales civilizata.Daca merita sa vizitezi ceva atunci aceasta sigur este Elvetia.Cei care au fost sunt sigura ca imi dau dreptate.Este mai scumpa decat alte tari dar nu de speriat, daca stii un pic sa te organizezi.Pe internet gasesti tot ce vrei, de la ceea ce poti vizita pana la hoteluri la preturi bune.
simona_gabriela_lazy
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:47
Doresc sa merg pe cont propriu la Berna, pe traseul cel mai scurt , pornind din Bucuresti
lazy002085
Postat pe 11 Aprilie 2010 18:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu masina personala in italia 12 De la: roxi 21 Septembrie 2009 16:14
MADRID!!! 7 De la: MADALINA 16 August 2009 11:01
Nu cersesc. Cer un sfat si un ajutor! 9 De la: kudika328147 28 Martie 2011 13:11
Am fost in Muntenegru 9 De la: weisman_ernest 13 Aprilie 2010 19:09
Praga una din capitalele imperiale ale Europei!!! 8 De la: iulianarosca24 23 August 2011 12:56