Setari Cookie-uri

M-a inselat sotia

Am 40 de ani, sotia mea are 35, si avem 2 fetite pe care le iubesc enorm.
In urma cu 10 zile sotia mea mi-a destainuit ca m-a inselat cu un fost coleg, subaltern de al meu unde lucra in urma cu cativa ani,dupa ce am avut o casnicie de 15 ani, am banuit o buna bucata de vreme ca ar putea sa aiba o relatie cu el, dar am avut f mare incredere in ea, mai ales ca i-am zis sa aiba grija, cu atat mai mult ca lumea vede multe. eu e adevarat ca eram f mult plecat, am afaceri in mai multe domenii, din cauza asta nu am putut sa-i acord atentie cat ar fi asteptat sau poate cat ar fi trebuit. A avut o relatie de 1 an cu tipul respectiv, ma doare enorm, m-a pus in pozitie umilitoare din care chiar nu mai stiu cum sa ies, ma doare enorm pt ca avem 2 copii si nu vreau sa sufere.ea zice ca nici nu stie cum s-a intamplat ca luat-o valul ca parca era ametita, ca nu se culca prea des cu el, ca nu-l iubea ca nu era indragostita, desi eu nu cred o iota din ce imi spune.M-a mintit f mult, si nu stiu ce sa mai cred, imi spune ca ma iubeste ca sa o iert ca de atunci nu avut pe nimeni si ca e singurul, etc, etc.asetpt un raspuns, ce sa fac,sa divortez, sa raman, incerc sa iert, dar parca innebunesc ca imi amintesc ca eu am muncit ca un tampit si ea se distra.
Un_DEZAMAGIT
Postat pe 19 Februarie 2010 13:46
fa-i vant!!
ellmass
Postat pe 21 Martie 2010 19:08
Trist...
Din pacate nimeni nu poate lua deciziile in locul tau, nimeni nu iti poate spune ce sa faci. Totul este in mainile voastre.
Succes!
fantome
Postat pe 22 Martie 2010 16:27
Adica cum s-o ierti??? Pai tu nu i-ai acordat atentie pt ca a trebuit sa muncesti, sa-i faci ei toate poftele, sa nu-i lipseasca nimic, si ea tot nemultumita e!!!??! Doamne fereste, hai ca asta-i buna! Sa plece si iubitul meu de-acasa cu afaceri, sa faca bani ca nu mi-ar mai trebui sex si barbat pana s-ar intoarce el. I-auzi a luat-o valul, nu s-a culcat prea des cu el, si tu ce-ai facut? Ai ascultat-o fara sa-i stalcesti mutra??? Scuzati-ma fetelor, dar daca faceti prostii de-astea, in conditiile in care omul se straduieste sa fie bine, pai atunci meritati o bataie de dus la Urgente, nu alta!! Hmmm, pai atunci unde mai e credinta reciproca jurata pt totdeauna, respectul, sprijinul?? N-as putea sa fac asa ceva pt nimic in lume, chiar daca mi s-ar pune lumea la picioare. Nu sunt casatorita, am o relatie de apr 5 ani si o sa facem nunta la anul, dar in toti anii astia nu mi-am aruncat ochii la alt barbat si nu de frica, ci pentru ca asa am simtit,(adevaru e ca nici nu prea ai la cine sa te uiti) din respectul pe care i-l port. Nu concep asa ceva, si asta e o chestiune reciproca, daca el o sa ma insele vreodata nu mai las loc nici de "Buna ziua!", ce sa mai zic de iertare. Imi pare rau, imi inchipui cum te simti la varsta asta, dupa atatia ani... si cu un subaltern.
miresssssica
Postat pe 23 Martie 2010 09:30
De la: miresssssica, la data 2010-03-23 09:30:49Adica cum s-o ierti??? Pai tu nu i-ai acordat atentie pt ca a trebuit sa muncesti, sa-i faci ei toate poftele, sa nu-i lipseasca nimic, si ea tot nemultumita e!!!??! Doamne fereste, hai ca asta-i buna! Sa plece si iubitul meu de-acasa cu afaceri, sa faca bani ca nu mi-ar mai trebui sex si barbat pana s-ar intoarce el. I-auzi a luat-o valul, nu s-a culcat prea des cu el, si tu ce-ai facut? Ai ascultat-o fara sa-i stalcesti mutra??? Scuzati-ma fetelor, dar daca faceti prostii de-astea, in conditiile in care omul se straduieste sa fie bine, pai atunci meritati o bataie de dus la Urgente, nu alta!! Hmmm, pai atunci unde mai e credinta reciproca jurata pt totdeauna, respectul, sprijinul?? N-as putea sa fac asa ceva pt nimic in lume, chiar daca mi s-ar pune lumea la picioare. Nu sunt casatorita, am o relatie de apr 5 ani si o sa facem nunta la anul, dar in toti anii astia nu mi-am aruncat ochii la alt barbat si nu de frica, ci pentru ca asa am simtit,(adevaru e ca nici nu prea ai la cine sa te uiti) din respectul pe care i-l port. Nu concep asa ceva, si asta e o chestiune reciproca, daca el o sa ma insele vreodata nu mai las loc nici de "Buna ziua!", ce sa mai zic de iertare. Imi pare rau, imi inchipui cum te simti la varsta asta, dupa atatia ani... si cu un subaltern.
:
















sml-confused0067: Gandesti frumos si curat , din pacate putine fete gandesc asa , multe gandesc ca infidelitatea e ceva normal, dar e murdarie !!!!!!
Dindirel
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:28
la cum gandesti si ce rea esti sigur vei fi insalata
rila_iepurila
Postat pe 26 Mai 2010 06:40
De la: grace008743, la data 2010-05-26 06:40:24 la cum gandesti si ce rea esti sigur vei fi insalata



Pentru cine era mesajul asta???
miresssssica
Postat pe 26 Mai 2010 07:29
sincer si eu sunt cam de aceeasi parere cu miresssssica...greselile se iarta dar nu se uita....a durat totusi un an....ce sa mai ierti...si eu am o relatie de un an jumate.o relatie f frumoasa..m.a cerut in casatorie dupa nici o luna..si de atunci suntem nedespartiti...ne iubim f mult..anul trecut in decembrie din pacate am pierdut o sarcina f dorita de amandoi...dar asta ne-a unit mai mult..si nu ne concepem viata unu fara altul..sincer imi pare rau...stiu ce inseamna sa cresti fara tata in cazul meu..dar o relatie continuat doar de dragul copiilor..mai bine nu..eu una nu as putea trai asa..sa ma gandesc de fiecare data cand pune mana pe mine ca se poate gandi la alta..ma trec fiorii de pe acum...dupa mine divort si pastrat o relatie de prietenie doar pt copii
alinabubulina0506
Postat pe 26 Mai 2010 07:50
Hai sa fim serioase ,de cate ori nu suntem inselate noi femeile de babati?,si intotdeauna iertam.E foart usor sa i spui ,,fa i vant,,.dar trebuie sa se gandeasca la fetitele lui ,ele vor suferi cel mai mut .Iar in afara de asta nu cred ca tu nu ai insela o nciodata .Nu stiu ,se poae intampla oricui ,probabil se simtea singura ,iar bani nu inlocuiesc niciodata tandretea.
vcb
Postat pe 26 Mai 2010 08:20
De la: alinabubulina0506, la data 2010-05-26 07:50:43sincer si eu sunt cam de aceeasi parere cu miresssssica...greselile se iarta dar nu se uita....a durat totusi un an....ce sa mai ierti...si eu am o relatie de un an jumate.o relatie f frumoasa..m.a cerut in casatorie dupa nici o luna..si de atunci suntem nedespartiti...ne iubim f mult..anul trecut in decembrie din pacate am pierdut o sarcina f dorita de amandoi...dar asta ne-a unit mai mult..si nu ne concepem viata unu fara altul..sincer imi pare rau...stiu ce inseamna sa cresti fara tata in cazul meu..dar o relatie continuat doar de dragul copiilor..mai bine nu..eu una nu as putea trai asa..sa ma gandesc de fiecare data cand pune mana pe mine ca se poate gandi la alta..ma trec fiorii de pe acum...dupa mine divort si pastrat o relatie de prietenie doar pt copii




Ai dreptate asa este , dar si barbatul care sta cu o femeie infidela, sta intr-o relatie falsa sta cu un "gunoi" in casa , sunt si " bolovani "din astia destui, singura solutie este desparirea ,daca se sta din cauza copiilor face greseala deoarece copii vor avea un viitor urat ,distrus !!!!
Tycu
Postat pe 26 Mai 2010 08:51
Dupa o relatie de un an,recunoaste ca nu s-a culcat prea des cu el,nu era indragostita,etc.?toate sint baliverne.faci o greseala,o data,dar nu timp de un an.Deciziile le iei doar tu,numai tu.Dar nu cred ca vei putea duce o viata normala,cu gindul ca a fost in bratele altui barbat.Si atunci,viata voastra in cuplu ar fi un cosmar.Deci,.................raspunsul e la tine
karla38
Postat pe 26 Mai 2010 08:54
De la: ancutzza, la data 2010-03-21 19:08:51 fa-i vant!!

Eu nu inteleg,te simti dezamagit de ce s-a intamplat acu cativa ani? Admira femeia de langa tine, a fost sincera, a avut grija de copii, de casnicie si de ce nu, si de tine.
Lizzie_grace
Postat pe 26 Mai 2010 08:55
De la: Lizzie, la data 2010-05-26 08:55:24
De la: ancutzza, la data 2010-03-21 19:08:51 fa-i vant!!

Eu nu inteleg,te simti dezamagit de ce s-a intamplat acu cativa ani? Admira femeia de langa tine, a fost sincera, a avut grija de copii, de casnicie si de ce nu, si de tine.

si totusi a tinut ascuns ..poate a durat si mai mult de un an...cum a putut trai ea in minciuna langa omul pe care sa presupunea ca-l iubeste????????????
alinabubulina0506
Postat pe 26 Mai 2010 09:26
tarot_healthy
Postat pe 26 Mai 2010 09:46
De la: ancutzza, la data 2010-03-21 19:08:51 fa-i vant!!

E foarte adevãrat: doare ca dracu' sã ºtii cã te-a înºelat partenera (partenerul) de viaþã. Tu trebuie sã te gândeºti la cele 2 fetiþe pe care le aveþi: Þi-ar place sã creascã fãrã ambii pãrinþi? Þi-ar place sã le vezi ocazional sau poate periodic sau þi-ar place sã-þi sarã în braþe de câteori te-ntorci acasã?! Despãrþindu-vã, poate ea se va recãsãtori; te-ar durea mai tare sã-þi vezi fetiþele crescând lângã un tatã vitreg.
O parte din motivul cã te-a înºelat soþia, îþi aparþine - ca partener de viaþã trebuie sã-i acorzi un pic de atenþie, sã laºi reproºurile, sã nu uiþi sã-i spui cât înseamnã pentru tine, sã nu uiþi sã-i faci un compliment din când în când. Uneori, cuvinte simple, complimente ºi deschiderea sufletului fac mai mult decât cadouri scumpe. Când femeia este apreciatã acasã nu lasã nici o fisurã sã se infiltreze altcineva în sufletul ei.
Dacã tu crezi cã poþi trece peste incident (ea þi-a recunoscut ºi-i pare rãu - înseamnã cã nu este o paraºutã), pãrerea mea sincerã este sã-þi consolidezi familia. Dar dacã crezi cã-i vei reproºa tot timpul aceastã aventurã, vei deveni suspicios, nu vei mai putea avea încredere în ea, o vei îndepãrta ºi cu sufletul de tine.
Decizia îþi aparþine: aºterne pe o hârtie cele douã variante: a rãmâne împreunã sau a vã despãrþi, analizeazã-le, cântãreºte-le ºi ia decizia corectã. Succes
iulia_expert
Postat pe 26 Mai 2010 09:54
Buna ziua,
imi pare sincer rau ca sa intamplat asa, imi imaginez cat de dureros poate fi ce a facut sotia si mai ales cu cine.Daca ne gandim putin poate nu a mai suportat sa taca si a spus ca te-a inselat din cauza ca sincer regreta si isi doreste o a doua sansa.
Nu vreau sa para ca ma bag unde nu-mi fierbe oala dar de dragul vremurilor trecute si a celor doi copii cred ca merita sa incercati sa va impacati .........
piscot_grace
Postat pe 26 Mai 2010 09:57
.......nimeni nu e in situatia de a-Ti da povete in sensul asta . Tu vei decide ce vei face....sincer e o alegere foarte grea poate ea mai grea alegere din viatza Ta. Dar cand vei alege trebuie sa simti si sa fii sigur ca e alegerea corecta. Stii... cuiele se pot scoate dar gaurile raman oricum !... grea situatie eu cred ca i-as face la fel si atunci as putea-o ierta de dragul copiilor.
kudika079618
Postat pe 26 Mai 2010 10:59
ce femei sunt in zilele noastre.. imi vine sa imi iau talpasita pe Marte, poate acolo mai intalnesc un pic de respect.. adica ea la tata popa ii zice ca iti jura credinta si alea alea.. si tine un an de relatie secreta? scuza-ma, tu cum de nu te-ai prins timp de un an? banuiai numai? adica ea se comporta normal cu tine? e si o buna actrita, pe deasupra..
m-a surprins ca ea a recunoscut, ca ii pare rau.. ceva remuscari o fi acolo.. poate a fost nevoie de o greseala, sa iti dea seama cine este si pe cine iubeste.. interesanta greseala, timp de un an, totusi.. nu sunt in masura sa judec, insa ca persoana care in viata ei nu a inselat, in schimb a fost inselata.. iti dau un sfat: iart-o, de dragul copiilor.. insa la a doua abatere, da-i un sut in fund si trimite-o pe Luna.. sa nu o mai vezi in viata ta..
noroc ca ti-a marturisit ea si ii pare rau, ca altfel te intrebam unde sunt hartoagele pentru divort..
NU tine indeajuns la tine, asta se vede de la o posta.. sunt curioasa mai mult de relatia voastra.. va certati des? cat de rar va vedeti? copiii simt distanta dintre voi? daca da, nici macar pentru ei nu merita sa ramaneti impreuna.. cum se vor simti sa auda certuri in casa?
imi dau si eu cu parerea, copil naiv..
KALI03
Postat pe 26 Mai 2010 11:03
si eu sunt o f de 35 ani si am fost inselata si eu de sotul meu , am si eu 2 baieti ,dar sotul meu a recunoscut singur ce a facut ,regreta , sia cerut iertare spune ca ne iubeste etc eu incerc sa uit nu mai amintesc aceste lucruri si pina acum e bine,dar daca va mai gresi nu o sa mai pot sa iert
penina_75
Postat pe 26 Mai 2010 11:47
incearca sa te schimbi si tu gasesteti timp si pentru ea fa lucruri care stii ca ii plac plecati la o statiune voi doi ,revedetiva albumele, pozele de la nunta ,aniversarile copiilor, gasiti voi o cale sa va impacati
penina_75
Postat pe 26 Mai 2010 11:53
daca crezi ca vei putea trece peste asta, fara a reprosa niciodata, ramai. Daca nu, nu are rost. Te chinui si tu si ea.
maria_doina
Postat pe 26 Mai 2010 12:03
E greu de luat o decizie acum!!! E dureros si crud mai ales ca tu cunosti persoana cu care ea te-a inselat, poate e timpul sa te reculegi in loc sa iesi cu ea, poate ar fi mai bine sa pleci undeva cu fetitele tale in vacanta departe de ea si sa te hotaresti daca se merita sau nu, oricum e de admirat ca ti-a marturisit, desi nu aprob deloc ceea ce a facut, tentatia e foarte pacatoasa si curiozitatea te arunca spre lucruri care nu banuiesti niciodata ca le vei face. E foarte dificil sa ierti si sa uiti, tu singur trebuie sa alegi ce vei face doar tu poti lua o decizie in functie de sentimentele tale pentru ea, oricum trebuie sa pui in balanta toate momentele petrecute impreuna si sa vezi daca se merita sau nu!
Eu am si o intrebare cum nu l-a iubit, nu a simtit nimic pentru celalalt, nu s-a culcat cu el prea des??? Si atunci de ce a facut-o sa aiba cu cine discuta???nu stiu daca sa cred asta, sigur s-a simtit atrasa de el, ceva a fost acolo... eu asta gandesc
Bafta multa!!!!!!
lucky_happy
Postat pe 26 Mai 2010 12:12
Salut
Nu esti singurul care trece prin astfel de momente. Nu am 15 ani ca tine ci doar 5, din care 80 la suta minciuna. Este de admirat sotia ta totusi ca a avut tupeul si a marturisit totul. Eu am plecat din tara dupa 5 luni de la casatorie ca sa terminam de aranjat apartamentul, si nu a durat mai mult de 2 sapt sa nu ma insele cu altul. Dupa 6 luni la intoarcere era rece si ciudata fapt care m-a infuriat si am plecat din nou tot in aceeasi perioada a urmatorului an. Insa la intoarcere am inceput sa am banuieli si am prins-o cu mesaje "dulci " in telefon , asadar ea evea relatia de aproape 2 ani si reactia a fost foarte acida. Fiind fraier din nasterew am iertat-o si m-am rugat de ea 2 luni sa-mi spuna totul si sa incercam sa ne construim o casnicie bazata pe adevar, si abia dupa 2 luni mi-a spus insa nu totul sio ca nu au existat rel intime doar atingeri si saruturi. Ma rog, au trwecut toate si s-a schimbat de nu o recunosteai. Ca dupa 2 ani , timp in care s-a nascut si crescut copilul un baietel scump, sa inceapa cu aceleasi comporatmente.
Eu nu sunt prost si am lasat-o sa creada ca sunt. Asa am aflat ca si-a reluat relatia cu ala si 6 luni de zile am batut apropouri sa inceteze si ea era ca arsa cand ii pomeneam de asa ceva. "Doamne fereste ca nu -mi trebuie mie asa ceva
" zicea ea iar eu stiam ce se intampla. Toata ziua eram plecat din localitate la munca pana seara, iar ala isi facea de cap la mine in casa. Daca am vazut ca e inabordabila am inceput actiunea de divort si bineinteles ca a recunoscut dar ca de fapt a facut-o din cauza mea. Ma rog. Nu ma consider perfect ca toti avem greseli insa nu pot sa am certitudinea ca daca o iert " de dragul copilului" asa cum imi spune ea, nu se va intampla din nou. Problema este ca de atunci in loc sa se comporte ca si o persoana care intr-adevar ii pare rau are momente in care ma ameninta si imi atribuie tot felul de calificative urate care ma fac sa intaresc decizia de a divorta in loc sa o calmeze.
Asa ca domnul meu decizia este in totalitate a ta - depinde foarte mult si de persoana care este langa tine. Sotia mea nu si-a nici macar cerut iertare pentru ce a facut , insa are pretentia si este sigura de ea ca voi renunta. DECIZIA ESTE NUMAI A TA OMULE!!! REFLECTEAZA BINE EU AM ASTEPTAT DE DRAGU PRUNCULUI 6 LUNI DE ZILE
grace006671
Postat pe 26 Mai 2010 12:27
De la: grace006671, la data 2010-05-26 12:27:49Salut
Nu esti singurul care trece prin astfel de momente. Nu am 15 ani ca tine ci doar 5, din care 80 la suta minciuna. Este de admirat sotia ta totusi ca a avut tupeul si a marturisit totul. Eu am plecat din tara dupa 5 luni de la casatorie ca sa terminam de aranjat apartamentul, si nu a durat mai mult de 2 sapt sa nu ma insele cu altul. Dupa 6 luni la intoarcere era rece si ciudata fapt care m-a infuriat si am plecat din nou tot in aceeasi perioada a urmatorului an. Insa la intoarcere am inceput sa am banuieli si am prins-o cu mesaje "dulci " in telefon , asadar ea evea relatia de aproape 2 ani si reactia a fost foarte acida. Fiind fraier din nasterew am iertat-o si m-am rugat de ea 2 luni sa-mi spuna totul si sa incercam sa ne construim o casnicie bazata pe adevar, si abia dupa 2 luni mi-a spus insa nu totul sio ca nu au existat rel intime doar atingeri si saruturi. Ma rog, au trwecut toate si s-a schimbat de nu o recunosteai. Ca dupa 2 ani , timp in care s-a nascut si crescut copilul un baietel scump, sa inceapa cu aceleasi comporatmente.
Eu nu sunt prost si am lasat-o sa creada ca sunt. Asa am aflat ca si-a reluat relatia cu ala si 6 luni de zile am batut apropouri sa inceteze si ea era ca arsa cand ii pomeneam de asa ceva. "Doamne fereste ca nu -mi trebuie mie asa ceva
" zicea ea iar eu stiam ce se intampla. Toata ziua eram plecat din localitate la munca pana seara, iar ala isi facea de cap la mine in casa. Daca am vazut ca e inabordabila am inceput actiunea de divort si bineinteles ca a recunoscut dar ca de fapt a facut-o din cauza mea. Ma rog. Nu ma consider perfect ca toti avem greseli insa nu pot sa am certitudinea ca daca o iert " de dragul copilului" asa cum imi spune ea, nu se va intampla din nou. Problema este ca de atunci in loc sa se comporte ca si o persoana care intr-adevar ii pare rau are momente in care ma ameninta si imi atribuie tot felul de calificative urate care ma fac sa intaresc decizia de a divorta in loc sa o calmeze.
Asa ca domnul meu decizia este in totalitate a ta - depinde foarte mult si de persoana care este langa tine. Sotia mea nu si-a nici macar cerut iertare pentru ce a facut , insa are pretentia si este sigura de ea ca voi renunta. DECIZIA ESTE NUMAI A TA OMULE!!! REFLECTEAZA BINE EU AM ASTEPTAT DE DRAGU PRUNCULUI 6 LUNI DE ZILE


Mai, nu stiu ce naiba sa mai zic, dar inainte sa va insurati cu tipele astea, nu ati observat nimic, nu v-ati informat si voi, nu avea niciun fel de "antecedente"??? Si cu copiii ce o sa faceti?? O sa-i lasati pe mana lor, sa fie "gazdele" tuturor amantilor lor?? Hmmm, intr-o situatie ca asta, nu tre sa va ganditi doar la divort, ci si la ce o sa se intample cu copilul?? Cui ramane copilul? Cert e ca ii veti face mult rau daca nu divortati, dar si daca divortati va fi dificil... Urata situatie.
miresssssica
Postat pe 26 Mai 2010 12:42
si parinti mei au stat impreuna doar de dragul nostru si sustineau ca se iubesc dar se inselau si minteau intre ei,asa au ajuns in pamant si noi orfani ! un camin inseamna mai mult decat o sotie un sot si copii iar daca impreuna nu puteti oferi un camin copiilor atunci e mai bine separat! multe famili au ales aceasta cale si acum le este mult mai bine. decat sa creasca fetele tale in certuri,sa simta distanta dintre voi mai bine cresc la unul dintre parinte!asta e parerea mea si nu pot spune ce e mai bine sa faci deoarece voi stiti ce este la voi in casa! oricum ai grija ce faci,un om care minte si inseala pe alti se minte si se inseala pe el!
georgiana5_grace
Postat pe 26 Mai 2010 14:01
Este trist ce s-a intamplat intr-o relatie atat de profunda, si cred eu, frumoasa. E adevarat ca e oribil ca v-a inselat, insa a fost sincera, lucru care sunt convinsa ca nu i-a fost deloc usor. Stiti cum se spune: greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Pe de alta parte, incercati sa va ganditi si din punctul ei de vedere: era singura cu copiii majoritatea timpului, nu avea cu cine se sfatui, cine sa o ajute etc, dar mai ales nu avea deloc parte de atentia, iubirea si sprijinul celui care ar trebui sa ii fie alaturi. Este foarte greu sa te descurci cu 2 copii. Exista oameni care pun mai putin pret pe bani si mai mult pe prezenta alaturi a sotului/sotiei lor. Eu de exemplu prefer sa am mai putine beneficii materiale (bani mai putini, haine mai putine etc) dar sa fiu inconjurata de dragostea sotului meu, sa il astept acasa seara, sa ne sfatuim la fiecare problema, sa ne ajutam etc. De asemenea, inchipuiti-va ce ganduri si-a facut ea: sunteti plecat atata timp, exista tentatii, daca se intampla sa .... Lipsa de atentie nu e o scuza insa cu siguranta e un motiv important. Oamenii inseala atunci cand le lipseste fffff tare ceva anume, din cauza asta cauta in alta parte ce nu au. Unele femei au nevoie de bani (am vazut aici niste posturi in care fetele spuneau k ele ar sta cuminti dak le-ar aduce bani aksa, ca nu le intereseaza de sex, dragoste etc), altele au nevoie de iubire si de sotul lor. Ziceti k nu ii acordati atentie, poate ea a inteles ca nu o iubiti, ca nu e interesanta pt dvs, ca aveti pe altcineva...
Odata cand eram in dubiu daca sa ma impac sau nu cu prietenul meu, cineva mi-a spus sa imi ascult inima, nu ratiunea. Daca o iubiti si vedeti ca va iubeste, lasati-o sa lupte sa va recastige increderea. Oamenii gresesc, e usor sa condamni daca ai avut norocul sa nu gresesti niciodata. Mai greu e sa ierti. Aveti o familie, daca va iubiti, nu o destramati. Copiii sufera f mult la un divort, ii marcheaza. Pe de alta parte, ganditi-va ca daca ati ierta-o ati sti in sinea dvs ca ati facut absolut tot ce puteati ca sa va salvati familia, dar ca nu a vrut ea.
Va las cu speranta ca veti avea curajul si forta de a face ce simtiti in ciuda a ce zice lumea.
(ps: nu ati observat ca in zilele noastre mai toate femeile umbla dupa bani?)
theodora90210
Postat pe 26 Mai 2010 14:04
Eu cred ca nu conteaza decat prezentul si viitorul, si ca totul depinde de decizia ta pe care o vei lua.Nimeni nu stie suferinta ta, pe care o ai in suflet.De multe ori viata este plina de surprize placute sau neplacute.Acum gandeste-te ce vei face de acum incolo, trecutul este in urma.Ce iti doresti de la viata? Ce a mai ramas din toata povestea voastra de dragoste, ce vrei sa costruiesti de acum incolo.Este dureros, dar vei trece si peste asta.Rugaciunea te va ajuta.Fii optimist.Este usor sa judecam pe cel de langa noi, dar prea putini au compasiune si dorinta de a dialoga sincer.
Bafta multa!
mcgabi
Postat pe 26 Mai 2010 14:07
Daca ai demnitate , daca te crezi barbat fa curatenie in casa , arunca "mizeria" cu care traiesti, du "gunoiul" la ghena, daca esti "buturuga , bolovan", "stergator" de picioare , atunci stai cu "parasuta" in casa
Tycu
Postat pe 26 Mai 2010 15:39
imi pare rau pentru tine.sa te ajute Dumnezeu sa iei decizia corecta,atat pentru tine cat si pentru copiii tai.....dar mai tarziu vei afla,din pacate,daca ai procedat sau nu corect.numai de bine sa auzim
grace007819
Postat pe 26 Mai 2010 16:50
Gindestete la fetite in primul rind. Stii vorba aia? daca-i virit capu-n lat, tine-l pina s-a rupe gitul........Noi femeile putem erta, de ce sa nu incercati si voi? Gindestete bine. Bafta.
lenutica_grace
Postat pe 26 Mai 2010 17:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fantana de ciocolata! 48 De la: kudika_932480 29 August 2013 12:50
mirese din craiova 1 De la: andre_dany 15 Martie 2009 11:28
VAND ROCHIE MIREASA 2 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:24
Petrecere de cununie civila 1 De la: iulicamoi 13 Ianuarie 2017 17:40
vopseaua palette -semipermanenta(iese la 24 de spalari) 4 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:38