Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit!

Sunt impreuna cu cineva de aproximativ 7 ani si in toamna asta urmeaza sa ne casatorim..a fost o relatie cu suisuri si coborasuri ca de altfel toate relatiile!Ne e bine impreuna,ne iubim!Dar s-au intamplat destul de multe lucruri neplacute......infidelitatea lui si recunosc si a mea.........au fost momente dificile in care am vrut sa renunt,insa mereu a fost ceva ce m-a impins mai departe!
Dar acum trei luni am cunoscut pe cineva pe un site..........din intamplare pt ca nu cautam pe cineva sau vreo relatie de la un alt barbat.Si a aparut Relu...........brusc,intamplator si fara sa ne dam seama ne-am indragostit desi ne-am luptat amandoi sa nu se intample asta.E casatorit,are doi copii si sotia lui in urma cu cateva luni a plecat de acasa...........deci era despartit intr-un anume fel de ea atunci cand l-am cunoscut eu!Poate parea un fel de scuza...........si poate chiar e o SCUZA!Insa nu vreau sa ma scuz pt ceea ce simt pt el............m-am indragostit rau de tot,ne-am intalnit,am trait clipe de vis impreuna,imi citeste gandurile imi stie toate miscarile,ne completam de parca ne-am cunoaste dintotdeauna si ori de cate ori sunt cu el am impresia ca e sufletul meu pereche!Dar ,...........ca totul era prea frumos,sotia impreuna cu cei doi copii s-au intors acasa,a aflat despre noi ..........citindu-i mesajele; chiar azi m-a sunat si m-a rugat sa-i las sa-si rezolve problemele!azi cand trebuia sa ma intalnesc si sa......dar nu mai conteaza ce urma sa facem ....poate e mai bine ca nu am facut nimic,m-ar fii durut si mai tare daca asta e posibil!As fii vrut sa tipe la mine ea...........sa ma ameninte,dar mi-a vb foarte frumos si m-a rugat sama gandesc la ce e mai bine pt familia lor.......ca la ce e mai bine pt mine.......nu stiu pe cine oare mai intereseaza in momentul asta!
Acum sufar.........poate cel mai mult din cauza MEA!!Nu credeam ca eu ma voi putea indragosti de un barbat insurat,si totusi.........s-a intamplat!!
CE AS PUTEA SA FAC ACUM??VOI CE M_ATI SFATUI??
r_2hot4u
Postat pe 8 Mai 2010 13:56
Imi pare rau, dar ce spui este incomplet. Sotia respectivului a plecat ...buuun. S-a intors , iarasi bine tare.Cand mai are de gand sa faca acelasi lucru ? Sunt motive serioase de a-si lua bagajele si copii si a o sterge englezeste din nou ? Ce fel de familie e asta ? Asa concepe dumneaiei o familie ? A dat cu capul de pragul de sus si acum se intoarce spasita ? Sotul ei nu are nimic de spus ? Se mai pote continua cu o sotie "turista" ? In ce mod ?
A plecat, si-a asumat cele ce decurg de aici , clar ? Daca realmente aveti o dragoste frumoasa , de ce numai tu regreti si el tace ? Copiii ? Sa fim seriosi ! Crescuti intr-o atmosfera de asemenea fel, e o catastrofa penru ei ! Nu sunt de acord cu divortul , dar sunt momente cand este necesar tocmai pentru a salva viitorul progeniturilor ! Impactul asupra lor va fi negativ si cu repercursiuni . Un tata si o mama , doua statui de gheata ...Fata draga, ce ti s-a intamplat este un dar nu numai pentru tine si nu se gaseste pe toate drumurile! Daca el nu intelege, nu mai are nici un rost sa continuati ce ? Vorbeste cu el si spune-i despre ce este vorba ! Nu are determinarea necesara, e un barbat slab si indecis , renunta, nu are profunzimea sentimentelor ! Nu de asa ceva ai tu nevoie ! Da ? Cele frumoase !
grace002133
Postat pe 22 Mai 2010 09:10
vorbesc din perspectiva unui barbat insurat cu destula experienta... si trecut prin viata....
Fata... uite cum sta treaba,gandeste-te ca asa cum a facut cu nevasta lui, va face la un moment dat si cu tine, mai gandeste-te ca e un mincinos fata de nevasta lui,mincinos in fata copiilor dar si fata de tine , si daca ma intrebi dece pentru simplu fapt ca odata...,in fata altarului a jurat ca o va iubi la rau si la bine,in bucurie si prosperitate dar si in lipsuri boala,nevoi... etc.asa te va minti si pe tine.unde a plecat aceasta femeie? poate in vizita la parinti,tu nu stii conditiile in care s-au despartit decat din perspectiva lui,dar din perspectiva ei?poate ca a batut-o,poate ca venea baut acas sau poate ca traia numai in betie...mai mult decat atat acest barbat apartine unei femei dar si unor copii, iar tu.. daca intrii in viata lui, fii sigura ca acei copii dar si acea femeie indiferent de ce este si va fii intre ei nu te vor ierta niciodata... iar poate intr-un final el a vrut sa ii dea o lectie nevestei lui avand in vedere ca ea te-a rugat sa il lasi in pace sa isi rezolve.faptul ca sa comportat cu tine foarte frumos denota un caracter bun...poate el e vinovat in tota despartirea lor.
In fond si la urma urmei... el e un barbat versat plin de experienta,iar tu o fata naiva care vede totul roz,totusi deschide ochii transppune-te in locul femeii respective sau in mintea copiilor,priveste in ochii lor nevinovati,ti-ar place sa fii tu in locul lor? sau priveste dintr-o paradigma neutra,invinge impulsurile inmii si firea care te duce inspre el,totul pleaca de la gandirea si atitudinea care o iei... sunt atatia barbati frumosi si de caracter,iar tu zambeste ca nu s-a intamplat, pentru ca altfel poate ca acum plangeai ca ai fost "proasta lui"


Ps:Dece se intampla de cele mai multe ori sa intre un intrus in familie?.......DOAMNE fereste familia mea si pazeste-o,dar si celelalte familii! Corneliu-Timisoara
Marry_grace
Postat pe 22 Mai 2010 09:49
eu te-as sfatui sa lupti pentru dragostea ta insa toata povestea asta imi ridica niste semne de intrebare...cunosti povestea lui insa pe a ei? ar trebui sa ii confrunti sa asculti amadoua versiunile...de copii nu cred ca e cazul sa-ti faci griji decat cu niste parinti care se cearta sunt sigura ca prefera sa se desparta...neintelegerile dintre parinti lasa rani mai mari decat despartirea lor...nu cred ca e cazul sa te gandesti ca iti va face acelasi lucru tie..adik sa aiba o poveste de dragoste cum ati avut voi doar ca cu o alta femeie..si infidelii se pot schimba ..asta nu inseamna ca daca inseli odata o vei face cu toata lumea si in fiecare zi...poate a fost un ceas rau si ai cazut asta nu te transforma intr-o infidela...succes!!!
BarbieGirl_grace
Postat pe 22 Mai 2010 09:55
nu am eu ce mai vasta experienta in cea ce priveste o rel cu un barbat casatorit si sunt si impotriva... dar,esti intr o situatie cam grea.ar trebui sa te gandesti f bine inainte sa iei o decizie.am invatat de la viata ca nu intodeauna este cum vrem noi sa fie si nu intodeauna alegem noi,de cine sa ne indragostim.iar tu ar trebui sa faci ccea ce simti...asta este sfatul meu pt tine.succes..sper sa alegi ce e mai bine pt tine.pusi
dulcesica
Postat pe 22 Mai 2010 10:19
Fetito...sfaturile lui Corneliu sunt foarte adevarate si educative..sa nu ajungi sa te doara ecoul anilor pierduti mai tarziu..
eledragnea
Postat pe 22 Mai 2010 10:51
Salve,nu am rezistat tentatiei de a scrie despre subiectul tau,sunt o femeie de o anumita varsta,cu multa experienta de viata,divortata de 22 de ani,crescandu-mi fata singura,asta asa ca o paranteza....niciodata nu am acceptat in viata mea un barbat legat ,insurat ...nu are importanta daca a plecat sau nu sotia lui de acasa ,un motiv cred ca a avut,poate chiar unul serios,dar tot insurat era,din start nu trebuie sa accepti acest compromis,fie el cel mai atractiv barbat din lume,crestineste vorbind,apartine alteia in fata lui Dumnezeu pentru care a jurat credinta..tu ca o femeie cinstita cu sufletul curat ,nu trebuie sa accepti asa ceva,nu ai nici scuza cu indragostitul..impulsurile se pot frana,..ce spui tu despre sufletul pereche ,suna mai degraba a poveste dintr-un film draga mea,coboara cu piciorele pe pamant,el are obligatii ,copii care sunt cea mai mare responsabilitate si care pot genera discutii si in relatia ta ,fa-ti copii tai cu un barbat liber si lasa-i pe astia insurati care atunci cand se satura de sotie ,incep sa caute tinerele pe site-uri...nu esti fericita cu el draga mea,este doar o falsa impresie ,el te-a ametit de cap ca nici tu nu stii ce se mai intampla cu tine,este expert in a seduce si abandona..despre asta mai vrb noi pe viitor...nu crede tot ce spune el,pentru ca daca o femeie a plecat de acasa cu siguranta el a determinat-o s-o faca ,mai ales avand si doi copii ,nu cred ca o femeie de nebuna pleaca, avand si doi copii ,..s-a intors la el poate pentru faptul ca inca il mai iubeste si o leaga si copii,are in spate niste ani de casnicie..nu te imbata cu apa rece..astia sunt genul de barbati...vanatori de naive..le folosesc un timp si le abandoneaza ,exact ca pe niste episoade din viata lor,trofee as zice , sa se poata lauda cu ele...tu ai inlocuit golul cu plecarea sotiei...acum ca s-a intors esti in plus...gandeste-te bine..BARBATII SUN NISTE INSENSIBILI,nu pot iubi profund cum o facem noi femeile,trec repede de la una la alta ,sa le fie lor bine si cald...
polettimonica
Postat pe 22 Mai 2010 10:51
Da e dureros intr-un fel anume ......daaaaar nu-si va lasa niciodata copii si familia pt tine...(o relatie pasagera)
_melissa_
Postat pe 22 Mai 2010 12:27
De la: grace002133, la data 2010-05-22 09:10:33Imi pare rau, dar ce spui este incomplet. Sotia respectivului a plecat ...buuun. S-a intors , iarasi bine tare.Cand mai are de gand sa faca acelasi lucru ? Sunt motive serioase de a-si lua bagajele si copii si a o sterge englezeste din nou ? Ce fel de familie e asta ? Asa concepe dumneaiei o familie ? A dat cu capul de pragul de sus si acum se intoarce spasita ? Sotul ei nu are nimic de spus ? Se mai pote continua cu o sotie "turista" ? In ce mod ?
A plecat, si-a asumat cele ce decurg de aici , clar ? Daca realmente aveti o dragoste frumoasa , de ce numai tu regreti si el tace ? Copiii ? Sa fim seriosi ! Crescuti intr-o atmosfera de asemenea fel, e o catastrofa penru ei ! Nu sunt de acord cu divortul , dar sunt momente cand este necesar tocmai pentru a salva viitorul progeniturilor ! Impactul asupra lor va fi negativ si cu repercursiuni . Un tata si o mama , doua statui de gheata ...Fata draga, ce ti s-a intamplat este un dar nu numai pentru tine si nu se gaseste pe toate drumurile! Daca el nu intelege, nu mai are nici un rost sa continuati ce ? Vorbeste cu el si spune-i despre ce este vorba ! Nu are determinarea necesara, e un barbat slab si indecis , renunta, nu are profunzimea sentimentelor ! Nu de asa ceva ai tu nevoie ! Da ? Cele frumoase !
Va multumesc tuturor pt sfaturi pentru mesajele postate..........sincer nu credeam ca voi avea curaj vreodata sa scriu aici pe acest forum,dar uite ca am ajuns!Iti multumesc Corneliu si tuturor va multumesc pt ca v-ati facut timp sa scrieti cateva randuri.........stiu ca nu ma cunoasteti si n-o sa ma cunoasteti niciodata,dar apreciez sinceritatea voastra!Imi merit pe deplin criticile,stiu ca ce fac nu e deloc bine,insa il iubesc!Sunt convinsa ca la un anumit moment dat va trebui sa renunt,eu va trebui sa ma retrag din viata lui..........sunt constienta ca basmele nu se implinesc intotdeauna.........poate basmul asta pe care-l traiesc eu se va indeplini......sau poate nu!Va multumesc inca o data!
r_2hot4u
Postat pe 22 Mai 2010 14:10
De la: grace002133, la data 2010-05-22 09:10:33Imi pare rau, dar ce spui este incomplet. Sotia respectivului a plecat ...buuun. S-a intors , iarasi bine tare.Cand mai are de gand sa faca acelasi lucru ? Sunt motive serioase de a-si lua bagajele si copii si a o sterge englezeste din nou ? Ce fel de familie e asta ? Asa concepe dumneaiei o familie ? A dat cu capul de pragul de sus si acum se intoarce spasita ? Sotul ei nu are nimic de spus ? Se mai pote continua cu o sotie "turista" ? In ce mod ?
A plecat, si-a asumat cele ce decurg de aici , clar ? Daca realmente aveti o dragoste frumoasa , de ce numai tu regreti si el tace ? Copiii ? Sa fim seriosi ! Crescuti intr-o atmosfera de asemenea fel, e o catastrofa penru ei ! Nu sunt de acord cu divortul , dar sunt momente cand este necesar tocmai pentru a salva viitorul progeniturilor ! Impactul asupra lor va fi negativ si cu repercursiuni . Un tata si o mama , doua statui de gheata ...Fata draga, ce ti s-a intamplat este un dar nu numai pentru tine si nu se gaseste pe toate drumurile! Daca el nu intelege, nu mai are nici un rost sa continuati ce ? Vorbeste cu el si spune-i despre ce este vorba ! Nu are determinarea necesara, e un barbat slab si indecis , renunta, nu are profunzimea sentimentelor ! Nu de asa ceva ai tu nevoie ! Da ? Cele frumoase !
E a doua oara cand a plecat de acasa sotia lui......oboseste la un anumit moment dat,asa spune ea,isi face bagajele si pleaca pur si simplu fara sa anunte, fara explicatii!Si eu sunt total impotriva acestor actiuni care pot avea clar repercusiuni mai ales asupra copiilor care nu au nici o vina!E foarte dificila ca om,foarte rece si mi-am dat seama din cele 5 minute vorbite cu ea la telefon!O femeie care iubeste nu se comporta as NICIODATA!Nu o judec,nu am nici un drept sa fac asta pt ca gresim cu totii la un anumit moment dat!Nici el nu are nici o scuza pt faptul ca nu isi asuma niste riscuri,nu vorbeste cu sotia lui si clarifica lucrurile!Sotia sunt convinsa ca va pleca iarasi ....deja a inceput sa "oboseasca",a observat ca el are ceva pe suflet,a observat si a simtit,ca orice femeie,ca are anumite sentimente pt o alta persoana,in speta (pt mine)!Cine a plecat de doua ori.categoric o va face si a treia oara din tot felul de motive puerile!Sunt convinsa ca atunci cand va considera ca eu nu voi mai fii o amenintare pt sotul ei o va sterge la mamica!Acum insa,din orgoliu probabil nu vrea sa plece sa-l lase sa fie al alteia!Nu stiu ce voi face....sper sa gasesc raspuns la toate intrebarile pe care mi le pun in fiecare seara!
r_2hot4u
Postat pe 22 Mai 2010 14:19
Meriti ceva mai bun! BAFTA!
MARK_grace
Postat pe 22 Mai 2010 15:08
draga mea, am trecut prin ceea ce treci tu. Stiu ca doare, ca nu-i placut. dar sfatul meu este sa fugi cate mai repede, sa te indepartezi de el. Nu va face pasul de a fi cu tine. Si daca vei continua sufletul tau va fi distrus. In concluzie, LASA-L. Sunt in lumea asta si alti barbati. Te sfatuiesc asa ca sa iti fie bine
maria_doina
Postat pe 22 Mai 2010 15:39
Esti doar o parasuta nesabuita. De ce iti trebuie tie sula altuia cand tocmai esti pe cale, sau erai, sa te casatoresti cu altul? Nu lua fericirea altei femei ca te bate Dumnezeu si mai tare. Si nu te interesa tu cum sta treaba in familia lor doar ca sa iti faci sperante sau sa-i speli creierul barbatului aluia. Esti o muierusca fara creier, o gaina, de aia au ajuns barbatii sa spuna ca greu mai gasesti in ziua de azi o femeie cu principii sanatoase, o femeie care in primul rand se respecte. Ce ar fi daca toate femeile ar da frau liber oricarui sentiment de indragosteala?? mi-e scarba!
ndaniela83
Postat pe 22 Mai 2010 15:56
De la: ndaniela83, la data 2010-05-22 15:56:59Esti doar o parasuta nesabuita. De ce iti trebuie tie sula altuia cand tocmai esti pe cale, sau erai, sa te casatoresti cu altul? Nu lua fericirea altei femei ca te bate Dumnezeu si mai tare. Si nu te interesa tu cum sta treaba in familia lor doar ca sa iti faci sperante sau sa-i speli creierul barbatului aluia. Esti o muierusca fara creier, o gaina, de aia au ajuns barbatii sa spuna ca greu mai gasesti in ziua de azi o femeie cu principii sanatoase, o femeie care in primul rand se respecte. Ce ar fi daca toate femeile ar da frau liber oricarui sentiment de indragosteala?? mi-e scarba!

Nu ma cunosti asa ca nu ai cum sa ma judeci si sa spui ca-s o "parasuta nesabuita"sau o "muierusca nesabuita"..si sincer nu-mi trebuie "sula"niciunui barbat,din astea gasesti pe toate drumurile!daca m-ar fii interesat doar"sula" asa cum spui tu probabil nu ma mai aflam in aceasta situatie!E usor sa judeci actiunile unei alte persoane atunci cand privesti din afara lucrurile!Niciodata sa nu spui niciodata in viata asta!Si ce simt eu nu e doar un sentiment de "indragosteala"........insa nu ai avea cum sa stii!Dar atunci cand jignesti un om ar trebui sa-l cunosti si dupa sa faci asemenea catalogari asa cum le-ai facut tu!
r_2hot4u
Postat pe 22 Mai 2010 17:15
in viata am invatat sa nu judec... daca vreau sa nu fiu judecat.a fost in viata mea momente cand eram sus,pe culme si priveam de sus la cei cazuti si fara ajutor si mi-am zis eu nu voi cadea niciodata,dar fiind un om naiv s-a intamplat sa cad si sa ma judece altii...de cand am invatat lectia,evit sa mai judec asa ca aviz amatoarelor sau amatorilor,"Cercel" a cerut un sfat nu a cerut sa fie judecata.daca cerea asa ceva mergea la judecatorie.
Cercel,tu nu poti cladi fericirea ta pe nefericirea a 3-5 suflete pentru ca nu vei avea fericire,apoi nimeni sa nu iti dispretuiasca tineretea,meriti si tu un barbat de calibrul tau,necasatorit fara obligatii.dece sa nu cresti copii tai?dece sa cresti copii unui necunoscut?iar ce se intampla in familia respectivului nu te priveste pe tine,de cate ori a plecat,dece a plecat si alte amanunte,iar familia respectivului trebuie ignorata incepand cu el pana la copii lui, sa uiti ca l-ai cunoscut, sau ca ati avut vreo tentativa...
si ca un ultim sfat si nu voi mai raspunde subiectului pentru ca am spus tot ce trebuia spus... nu arunca margaritarele inaintea porcilor, ca nu cumva sa se intoarca impotriva ta si sa te calce in picioare.
Mult succes in viata!.......Corneliu Timisoara
Marry_grace
Postat pe 22 Mai 2010 18:46
De la: Cercel, la data 2010-05-22 17:15:44
De la: ndaniela83, la data 2010-05-22 15:56:59Esti doar o parasuta nesabuita. De ce iti trebuie tie sula altuia cand tocmai esti pe cale, sau erai, sa te casatoresti cu altul? Nu lua fericirea altei femei ca te bate Dumnezeu si mai tare. Si nu te interesa tu cum sta treaba in familia lor doar ca sa iti faci sperante sau sa-i speli creierul barbatului aluia. Esti o muierusca fara creier, o gaina, de aia au ajuns barbatii sa spuna ca greu mai gasesti in ziua de azi o femeie cu principii sanatoase, o femeie care in primul rand se respecte. Ce ar fi daca toate femeile ar da frau liber oricarui sentiment de indragosteala?? mi-e scarba!

Nu ma cunosti asa ca nu ai cum sa ma judeci si sa spui ca-s o "parasuta nesabuita"sau o "muierusca nesabuita"..si sincer nu-mi trebuie "sula"niciunui barbat,din astea gasesti pe toate drumurile!daca m-ar fii interesat doar"sula" asa cum spui tu probabil nu ma mai aflam in aceasta situatie!E usor sa judeci actiunile unei alte persoane atunci cand privesti din afara lucrurile!Niciodata sa nu spui niciodata in viata asta!Si ce simt eu nu e doar un sentiment de "indragosteala"........insa nu ai avea cum sa stii!Dar atunci cand jignesti un om ar trebui sa-l cunosti si dupa sa faci asemenea catalogari asa cum le-ai facut tu!


Cred ca ndaniela83 o fi fost si ea vreo femeie inselata si parasita de are o impresie asa despre tine. Hey daniela ce ar fii daca ti-as zice si eu acum ca esti o parasuta? Binenteles ca ai zice ca sunt nesimtit si cum sa vb asa despre tine ca nici nu te cunosc. Deci daca te ataci si imi raspunzi la mesaj asta imi da impresia ca asta esti o parasuta nesabuita, o muierusca fara creier, o "gasca" ca sa schimb cuvantul gaina .. Si mie mi-e scarba, de felul cum vorbesti. vocabularul tau care imi arata ceea ce esti .. stii tu ce, ca te cunosti mai bine.
Iar tu cercel vezi-ti fata mea de viata ta, lasa oamenii insurati sa traiasca linistiti cu familia lor, ca d-aia te casatoresti ca sa iti faci o familie, nu sa stai pe siteuri de socializare si sa ti-o tragi cu toata lumea necunoscuta de pe net.
grace008761
Postat pe 22 Mai 2010 19:30
De la: grace002162, la data 2010-05-22 10:51:29S.BARBATII SUN NISTE INSENSIBILI,nu pot iubi profund cum o facem noi femeile,trec repede de la una la alta ,sa le fie lor bine si cald...



Tot respectul ca ti-ai crescut fiica singura, insa dupa ce am citit lungur sir de argumente contra relatiei respective in care tu stii sigur ce se intampla in astfel de situatii, ultima fraza mi-a parut deplasata rau. Parerea asta despre barbati porneste tocmai din faptul ca ai fost pusa in situatia sa cresti singura copilul insa daca ai fi avut o viata implinita din acest punct de vedere sunt sigura ca nu ai mai gandi la fel.
Pt initiatoarea topicului: sunt o parte din oameni care pun fericirea lor deasupra celorlalti, iar alta parte care se gandesc la ceilalti intai si abia apoi la sine; cand ai sa stii din care categorie faci parte, ai sa stii si cum sa procedezi.
sunnydays_grace
Postat pe 22 Mai 2010 22:56
iubiti barbatii insurati!!!
renascut
Postat pe 22 Mai 2010 23:27
Multumesc Corneliu pt cuvintele tale!Se cunoaste cine are experienta si inteligenta necesara pt a NU judeca!Multumesc mult, si tie mult succes in viata!!
r_2hot4u
Postat pe 23 Mai 2010 13:06
Ma simt nevoita sa-ti raspund sanny,in primul rand nu am cum sa stiu cum este treaba cu barbatii insurati pentru ca nu am facut-o,dar onestamente vorbind,incercam sa dau un sfat ,sa trezesc fata asta la realitate ,pentru ca pluteste inca si cum eu traiesc dupa un principiu sanatos in viata, "Ce tie nu-ti place ,altuia nu-i face",asa ar trebui sa faca si ea,sa nu-si cladesca fericirea pe fiericirea altora,e plin pamantul de barbati liberi,asa ca nu era cazul sa ma ironizezi,aici se discuta un subiect al altei persoane,ca am fost sau nu implinita ,asta este problema mea si nu te priveste pe tine,aici nu dezbatem subiectul vietii mele,ci vorbim de moralitate care este pe cale de disparitie...eu niciodata nu mi-am permis nici macar cu gandul sa abordez un barbat insurat, dar sa-l mai si iubesc..este o curata prostie ...si dupa aia venim aici si ne vaicarim ca nu stim ce sa facem..suportam consecintele asta o sa fie in final,totul se plateste in viata...
polettimonica
Postat pe 23 Mai 2010 15:36
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=paullyss&id_user=16827
paullyss
Postat pe 23 Mai 2010 16:54
De la: grace002162, la data 2010-05-23 15:36:39Ma simt nevoita sa-ti raspund sanny,in primul rand nu am cum sa stiu cum este treaba cu barbatii insurati pentru ca nu am facut-o,dar onestamente vorbind,incercam sa dau un sfat ,sa trezesc fata asta la realitate ,pentru ca pluteste inca si cum eu traiesc dupa un principiu sanatos in viata, "Ce tie nu-ti place ,altuia nu-i face",asa ar trebui sa faca si ea,sa nu-si cladesca fericirea pe fiericirea altora,e plin pamantul de barbati liberi,asa ca nu era cazul sa ma ironizezi,aici se discuta un subiect al altei persoane,ca am fost sau nu implinita ,asta este problema mea si nu te priveste pe tine,aici nu dezbatem subiectul vietii mele,ci vorbim de moralitate care este pe cale de disparitie...eu niciodata nu mi-am permis nici macar cu gandul sa abordez un barbat insurat, dar sa-l mai si iubesc..este o curata prostie ...si dupa aia venim aici si ne vaicarim ca nu stim ce sa facem..suportam consecintele asta o sa fie in final,totul se plateste in viata...


Nu dezbatem viata ta aici, insa sa pui o astfel de eticheta speciei masculine e prea mult, este parerea mea vis-a-vis de fraza aceea. Cat despre cladirea fericii pe nefericire e problema fiecaruia, cum am zis, depinde la ce te gandesti mai intai, la tine sau la altii; nu toti s-au nascut altruisti deci zicala nu e valabila pt toata lumea. Nu cred ca e vorba de moralitate aici, e o chestiune de viata, se intampla, nu cauti sa se intample, daca ar fi sa traim in legea moralitatii am trai intr-o lume perfecta.
Pe langa asta nu discuta nimeni de faptul ca ea ar fi abordat, iar daca e insurat nu inseamna ca e proprietate, imi pare ca institutia asta a casatoriei e prea dusa la extrem, sincer, se intampla sa te casatoresti si dupa cativa ani sa realizezi ca nu a fost ok ce ai facut, daca traim dupa moralitate nu divortam, stam si traim asa, ca asa zice lumea, nu sa nu ne cladim fericirea, sa nu facem ce noua nu ne-ar place... si cu noi ca persoana cum ramane? Noi ce insemnam pt noi? Daca noi nu ne gandim la bine nostru sa asteptam sa o faca altii? E prea mult de comentat pe tema asta. Ca incheiere raman la ideea ca remarca ta referitor la barbati a fost total deplasata.
sunnydays_grace
Postat pe 24 Mai 2010 12:08
lasa-l!!!fugi!! din experienta iti spun ca nu vei fi niciodata fericita.. mereu vei purta povara destramarii casniciei lor..
grace008426
Postat pe 24 Mai 2010 12:33
buna.Asculta ce iti spune Corneliu ca are mare dreptate ,chiar ma bucur cand mai intra si cate un barbat pe acest sait.Ai mare dreptate .Nimeni nu stie de ce a plecat acea femeie de acasa,de bine in nici un caz.
gabita_grace
Postat pe 24 Mai 2010 14:44
Buna! Imi pare rau pt tine ca treci printr-o asemenea experineta, sfatul meu, al unei femei care a trecut prin situatia ta este sa fugi fara ca macar sa-ti intorci privirea! Barbatii infideli nu se vor schimba niciodata, ei asta stiu sa faca, se simt niste vanatori, vor sa-si demonstreze virilitatea si puterea de seductie. Nu poti sti adevaratul motiv pt care sotia lui tot pleaca de acasa si mai bine este nici sa nu faci vreun efort sa-l cauti. Un barbat insurat, nu are ce cauta pe sit-uri de socializare, el pe langa statutul de barbat insurat are si responsabilitati, adica sa aibe grija de sotia si copiii lui. Ca te-a zapacit de cap, este tipic pt ei, studiaza psihologia femeii si ii spune exact ceea ce vrea ea sa auda. Bucura-te ca nu s-a ajuns mai departe ca altfel despartirea te-ar fi durut si mai tare. Ar fi bine sa iei sfaturile lui Corneliu in considerare pt ca vin din partea unui barbat si asta este un mare lucru. Eu am stat langa un asemenea specimen 3 ani, in care m-a mintit cu nerusinare, acum pot spune ca sunt fericita, am intalnit un barbat care nu a mai fost casatorit, nu are obligatii si ne facem si planuri de nunta. Asa ca, iti doresc mult succes, capul sus, barbatii nu se termina la el, o sa-ti gasesti si tu jumatatea, pt ca asta nu este jumatatea ta, este doar o iluzie.
vioxx_grace
Postat pe 24 Mai 2010 16:47
buna "Cercel", eu nu vreau sa te judec pt ceea ce alegi tu sa faci cu viata ta, dar am o intrebare:
Ce se intampla cu iubitul tau, cel cu care trebuia sa te casatoresti?

trebuie sa stai si sa analzezi totul in jurul tau, eu nu iti spun ce sa alegi pt ca e viata ta,si fiecare alegere are riscurile ei.

succes!
gety_grace
Postat pe 25 Mai 2010 10:08
Oare de ce nu au site-urile restrictii pt unele persoane care se trezesc vorbind aiurea? Cu ce drept o judeci tu avand in vedere ca nu o cunosti,ce esti cu ceva mai presus ca doar tot femeie esti si tu ce vina are ea ca sa indragostit de un barbat casatorit? Ea a intrat pe acest site sa primeasca niste sfaturi nu sa fie judecata de alde "femei decente si cu moralitate inalta" care una zic si alta fac. Nu tie rusine la obraz ce tu nu ai fost indragostita niciodata?Ma gandesc ca n-ai fost,ca daca erai acum nu mai postai asemenea insulte.Mie mila de tine. Si sa nu incerci sa ma contrazici sau sa imi spui ca sunt la fel ca ea pt. ca stiu ce vorbesc si despre ce vorbesc.Degeaba va dati mari doamne daca aveti un limbaj de mahala.Aici avem nevoie de sfaturi nu sa fim judecati.Iar el e suficient de mare si de vaccinat nu cred ca are nevoie sa-i fie spalat creierul.
deya917
Postat pe 25 Mai 2010 14:18
raspunsul este pt. ndaniele85.
deya917
Postat pe 25 Mai 2010 14:25
Mi-e mie rusine de cuvintele pe care citesc si sunt de acord ca ar trebui anumite restrictii!!!!!! Nu inteleg cum se pot spune cuvinte asa grele cand nici macar nu cunostem un om!!!!! Dar de asa e !!!! Cand un semen de al nostru ne cere ajutor noi in loc sa i-l oferim sa-l ajutam macar cu un sfat noi il improscam cu noroi!!! Draga mea eu iti doresc numai bine si multa intelepciune sa poti lua o decizie corecta!!!! Sa te gandesti doar daca merita sa fugi si sa lupti o viata intreaga dupa un barbat insurat si sper sa realizezi ca nu e tocmai in regula acest lucru!!Ai doar o viata incearca sa uiti si sa-ti vezi de ea, nu-ti nega fericirea langa un om care poate are mai multe de oferit decat un barbat cu obligatii!!!!! Bafta!
lucky_happy
Postat pe 25 Mai 2010 14:28
De la: lucky_z, la data 2010-05-25 14:28:34Mi-e mie rusine de cuvintele pe care citesc si sunt de acord ca ar trebui anumite restrictii!!!!!! Nu inteleg cum se pot spune cuvinte asa grele cand nici macar nu cunostem un om!!!!! Dar de asa e !!!! Cand un semen de al nostru ne cere ajutor noi in loc sa i-l oferim sa-l ajutam macar cu un sfat noi il improscam cu noroi!!! Draga mea eu iti doresc numai bine si multa intelepciune sa poti lua o decizie corecta!!!! Sa te gandesti doar daca merita sa fugi si sa lupti o viata intreaga dupa un barbat insurat si sper sa realizezi ca nu e tocmai in regula acest lucru!!Ai doar o viata incearca sa uiti si sa-ti vezi de ea, nu-ti nega fericirea langa un om care poate are mai multe de oferit decat un barbat cu obligatii!!!!! Bafta!

Multumesc mult Lucky_z pt cuvintele tale frumoase!De fapt va multumesc tuturor din tot sufletul!
r_2hot4u
Postat pe 25 Mai 2010 18:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Trash The Dress- poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 09:07
un vot si ptr mine 1 De la: kyry 28 Mai 2009 13:33
COSMARUL CU ROCHIA DE MIREASA 24 De la: kudika_1044612 14 Ianuarie 2023 14:53
la ginecolog 10 De la: virginia_blend 5 Martie 2010 23:43
Artificii pentru tort / Jerbe TORT 3 De la: grace000516 10 Iunie 2010 21:09